Tp Bebek ve Akupunktur

Evet bademcim dondurulmuş , 5. gün transferi.Sence kaç tane bebişim var?Benim çok şişliğim yok bademcim bir kaç gün oldu ama şimdilik şişliğim yok.Daha iyisin değil mi?

5. gün transferlerinde beta hcgnin çok yüksek olduğunu duymuştum..Bu yüzden sordum..Seninki blastokist dondurulmuş mu ? Öyleyse daha da yüksek çıkmış olabilir tabi..

Canım benim beta hcg çok düşük olduğu halde yani 12. gün 57,
15. gün 144 olduğu halde ikizlere hamileydim..Beta hcg yanıltıcı diye düşünüyorum..
Tekiz,ikiz ya da üçüz ne kadar bebişin seninleyse sağlıkla gelsinler annelerinin kucağına inşallah..opuyorumnanaktan :Saruboceq:

Canım iyi geçiyor çok şükür, dün yüzümü sivilceler ve kabarmalar bastı diye bayağı moral bozdum ağladım filan, doktorum ilaçların yan etkisi sorunyok dedi, rahatladım.. Bugün işe başladım, bayağı stres vardı, ama Allaha havale ettim, olursa böyle de olur inşallah... Zaman zaman olumsuz duygulara kapılıyorum, sonra yumurtalıklarımın biraz üstünde minik sancılar oluyor, gaz değil biliyorum... Evet diyorum ordalar, karnıma elimi koyup Fatiha okuyorum,Ayetel-kürsi okuyorum... Allah yardım eder inşallah da bebeklerim tutunurlar veya tutunmuşlardır...

Karamelcim bence de işlem sırasındaki sıkışıklığını kafana takma, benim geçen deneme de geç su içmeye başlamıştım, ve sıkşayım diye gereğinden çok su içtim, işleme gircem tutamayacak düzeydeydim, yatağıma geçince eşim altıma sürgü koymaya yetiştiememişti.
Ama bu sefer sabahtan 1 bardak su, 1 bardak ta süt içmiştim. Sonra işlemden 1 ssat önce 1 lt su içtim. Veeeee doktor gecikti, tam 3 defa 1,5-2 bardak civarı yani 6 bardak boşaltım yaptım, doktor geldiğinde sıkışmamıştım, bekleyelim dedim ben sıkışmadım, yok dediler yeterli sıkışıklığın... Ve işlem sonrası çok idrar yapmadım diye gönlüm daha rahat....

Toprakçım,tekrar tebrikler opuyorumnanaktan Dondurulmuş embriyo mu?

Arkadaşlar karnınızda şişlik gaz falan var mı ? yoksa bana has bir durum mu merak içindeyim...CADIARZU

Bademcim, benim son 1 haftadki doğal gazlarımı biriktirsek gelecek kış bedava ısınırız inan.... Ve karnım davul gibi..... İnan en bol pantolonuma zor sığıyorum, ki ben 15 gün önce 6-7 kilo verdim diye arkadaşlarıma hava atmıştım, şimdi görseler ne derler bilmiyorum...

kıssllaar günayydıın hepinizee.artık heyecan daha da artıyo.bugün 9. günümüz yarın kendimi zor tutuyorumm yaa.bir an önce öğrenmek istiyoruum.

gunaydın kızlar fıgen sen yarınmı yapcan senın durumun ne hangı hastane hangı doktor kac embyo kondu kactane vardı dondurulmus varmı sende galıba aku yaptırdın dogrumu
toprak bu arada emel hanım senı bana soyledı aku yaptılanlar 3 te 3 dedı bende ınsallah bende aranıza gırelım dedım ona artık bakalım kızlar
ay gulen nerdesın senın transferı kım yaptı merak edıyom o kadar da mustafa bey demıstım ya sana toprak bahcecıde olanlar sızlere kım yaptı doktorunuzmu baskalarımı
fıgen bu arada noral terafı yaptırdınmı

Karamelcim ben umutta tedavi oldum , benimde doktorum levent beydi , o yurt dışında olduğu için dondurulmuş tedavim enver beyle oldu , bazı arkadaşlar levent beyt yurtdışında diye tedavisini bir sonra ki aya ertelkedi , ben de nasipte varsa olur dedim ertelemedim tedavimi anlayacağın transferi kimin yaptığı çok önemli değil.Nasipte varsa olacak...

senaycım valla bende de belirti yok o yüzden arada karamsarlasıyorum acaba olmıcakmı diye.arada sol kasıgım sızlıyo ve dolgunluk hissediyorum onun dışında bişi yook..senin ne zaman test?
karamelcim ben nöral terapi yaptırmadım.ben almandaydım,doktorum burcak hanım.opu işlemini esra hanım,transferi ergül bey yaptı.4 embriyo kondu 2. gün tranferi oldu test günüm cumartesi.
kıslar bu arada nette biraz araştırdım 2. günü genelde 3 ve 4 hücreli transfer yapılıyo benimkileri 8-6-4-3 tü doktor cok hızlı olduklarını sölemişti bu biraz ümitlendirdi beni.
ablacım sen nasılsın minnoşlar nasıl?kardesleri yanlız bırakmıcak inşallah seninkileri...

Figencim bende de belirti yok sanki, dediğin gibi karamsarlığa kapılmamak için belirti olmadan da oluyormuş diye kendimi avutuyorum.
Canım benim test günüm 7 temmuz, yani gelecek salı.... Ynai beklemenin ilk yarısını bitirdim.. ınşallah 2. yarı da böyle stressiz geçer.
Geçen deneme de sanki daha fazla sıkıntı yapıyordum. Akupunktur ve bu sayfanın çok faydası oldu bana, Hepinizden Allah razı olsun....

fıgencım ınşşşşşşşşşş yalnız bırakmak beraberız ınşşşşşşşşşşşşşarkandan senay gelıcekkkkkkkkkkkk buluşucaz ınş...............ıkram olayında sıkıntı yokkkkkkk nasılsa..............he he.............bakalım kımlerın ıkız...........ya benı yalnız komayın üçüz ols bırınızde.............rabbım rahat bı hamışlık versın ınş...................gulen kıymetlendırdı ya bebelerını..........guırmıyoooooooooo ...........fıgen ve senay bol bol dualar okuyun ınşşşşşşşşşş umutluyum ınşşşşşşşşşşş kızlarrrrrrrrrrrrr

Kızlar ben belirti yoktu , moralim bozuluyordu bu yüzden biliyorsunuz umutsuzluğa yer yok..El muallimcim benim de büyük ihtimalle ikiz seni ancak bu kadar yalnız bırakmıyorum...Ben de sinirlilik hali başladı ya, millete bağırıp çağırıyorum...Ben kötü kızım ya...

sakin ol arakadasıımm..sen basla yine akuya..ablacım dua hiç eksik olmuyoki dilimizden...valla unuttu biz güloşş..

ınşşşşşşşş guzel olucak.............kotu kız senı..............ınsan oluyoo öle sınırlı bıraz ama çok sınırlenme sakın ol yınede................rabbım kolaylıklar versın cumlemıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…