Tp Bebek ve Akupunktur

sağol karamelcim , benim aklımdaydında bir kaç gün gelemezsin buraya diye düşündüm , yoksa aklımda ve dualarımdasınız her zaman...

Ben 2-3 gün girmemiştim yada az girdim her ihtimale karşı , yoksa b ir şey bildiğimden değil...El muallim nerdeyse her gün burdaydı...Bir de şöyle oturdum şöyle yaptım bir şey oldu mu diye sıkma canını...Çok güzel emb ve 5. gün emb. transfer edildi inşallah hamile kalacaksın umutlu ol....

Kızlar benim 13. gün değerim 518 çıktı ikizler geliyor galiba.Bu arada 10.gün değerimde 105 di.Nasıl sizce?

Canım harika bir değer bence....
Geliyor ikizler, geliyor.......
15 gün sonra görcez bakalım nazlı hanımları, beyleri... Napıyorlarmış...... Kaç taneyemişler...
Allahım darısı başımıza inşallah..... Allahım, figen'e, karamel'e ve bana da nasip et inşallah böyle değerler görmeyi... Ve tabiki bütün isteyenlere inşallah...

ay cok tesekkur ederım bende uzulmustum ve hepınıze kusmustum kendı kendıme buraya bı sey yazmayacam demıstım hıc kımse sormadı ıyıyım saol 2 tane kondu beklıyoz ıste sen nasılsın

Aşkolsun canım ya, insan hiç gönül koyar mı arkadaşlarına....
Allah hayırlısıyla toprak gibi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Ben daha yeniyim diyordum, bak 5 gün geçti, kaldı 6 gün... Gelecek hafta bugün test günüm...
Ben senden kıdemliyim :)

ev gezmesı yaptımmmmmmmmm.............sıkıldım evde ya................senaycım nasıl gecıyooooooooo fıgen ..............ınşşş sevındırın bızı...............toprakcım bebeklerı buldu unuttu bızı...........gulende........................ooooooooooooooooooo ...nazlı anneler bunlar.........

karamel ınş rahat gectı transfer dımı hadı ınş beklemek sırası sende..................

ıyı gectıde aklıma takılan bı sey var mesanemız dolu olması lazıom ya benım pek degıldı mesanem dolu bana su ıcırdıle 3 bardak kadar yanı o gun 7 bardak su ıctım ama gene baktı kadın fazla gormedı zannedersem benı bıraz beklettı sıkısıyım dıye sonra doktor aldı ama bıraz dahamı beklemem lazımdı ya nasıl lduda sormadım mesanem dolumu dıye aklıma o takıldı ama doktor dolu olmadan yapmaz herhalde sız nnedersınız
zaten mustafa beyde yapmadı aytun hanım dıye bırı yaptı gulen sana kım yaptı of ya dogru olmusmudur acaba yoksa transfer ıyı gectı
baksana sen ne yaptın hep yattınızxmı ılk gunlerde ne yaptınız ben evdeyım ama hep yattmıyom acaba sız ne yaptınız gercı blgsyara gırmekle hatamı yapıyom bılmıyom ama dayanamıyom canım sıkılıyo bu kablosuz bı de dahamı zararlı of ya

sıkışıklığın yetrlıdır .............kafana takma...............öle olmasa yapmazlar transferı..............şu tedırgınlığını at artık..............ılk gunlerın gez ama uç dort gun uzanmaya yatmaya calış dınlen................bende sıksık gırdım nete ........gecen bı yerde okudum zararı yok dıyo.............az gırmeye calış ınş sonu guzel olurrrrrrrrrrrrrrrr

Toprakçım,tekrar tebrikler opuyorumnanaktan Dondurulmuş embriyo mu?

Arkadaşlar karnınızda şişlik gaz falan var mı ? yoksa bana has bir durum mu merak içindeyim...CADIARZU

canım yatıyom geneldede evde gezıyom evdeyım yanı cıkmıyom dısarı yanı hanı evde gezıyomda aman kalkmıyım bı derdım yok cunku bence gezmek daha ıyı gıbı gelıyor ben ılk de yattım 2.de evde gezdım sımdı gene evde gezıyom ev ısı falan yapmıyom esımın yemegını verırsem o kadar yanı ufak tefek sen hep yattınmınkı kızlar ılk 3 gun ne yaptınız

El muallimcim burdayım bugün yine yoğundu toplantı duruşma çok giremedim.Siz nasılsınız bakim?Benim 13. gün değerim 518 çıktı sanırım ikizler geliyor...Karamel sen çok sıkışamazsan anlar bir ilaç veriyorlarmış , öyle bir şey olsa o ilacı verirlerdi sana...Buna takılma ilk 3-4 gün yat dinlen yürü evde ol anlayacağın , hiç iş yapma, bir şeye dokunma, bol su iç , protein al...
Senaycım allah biliyor ya hep sizlere dua ediyorum ve güzel sonuçlarınız merakla bekliyorum...

Toprakçım,tekrar tebrikler opuyorumnanaktan Dondurulmuş embriyo mu?

Arkadaşlar karnınızda şişlik gaz falan var mı ? yoksa bana has bir durum mu merak içindeyim...CADIARZU
Evet bademcim dondurulmuş , 5. gün transferi.Sence kaç tane bebişim var?Benim çok şişliğim yok bademcim bir kaç gün oldu ama şimdilik şişliğim yok.Daha iyisin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…