Tp Bebek ve Akupunktur

toprakçım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama benimki 1-2 sivilce değil, kabarıklık yüzümü kapladı hemen hemen... Normalde ben adet öncesi sivilcelenmiyorum pek, ama ilk denemede de bu şekilde olmuştu.. o çok üzüyor beni...

canım sürekli kendini dinleme. Stresten de olabilir sivilce. Havalar sıcak cilt yağlanıyor, terliyor sivilceleri kafana takma bence.

fıgencım bak sana toprakcım sakın ol dıyoooooooooooooooooo..................kendı çokkkkkk sakındı sankım................delı ettı bızı dımı...........şimdi sızın sabırsızlığınız baslarrrrrrrrrr............senayda sende ınşşşşşşşşşşşşşş umutluyuzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrr hep dua edelım.........

tabi veririm. Ben bişey merak ediyom. Kese görmeye gidince alttan bakmazlar demi. Kese ufak olur herhalde karından görünür mü?

kızlar benim dondurulmuş transfer edilecek inşallah. Adetimi bekliyordum.. çok hafif lekelenme tarzında başladı gibi sanki..Acaba bugün ilk gün sayılırmı? ona göre ilaca başlıcam..

ayrıca bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabahten beri ağlıyorum sebepsiz....

senaycıım ilaç dokunuyo olabilir doktorunu ara bence.progesterona alerjin olabilir öncekinde de olduysa.bence sonucunla alakası yok moralini bozma.belki ilacın dozunu düşürür.hemen ara cannım.
ablacım ben cok sabırsız davranmıycamda sadece bir gün önce yaptırmayı düşünüyoruum.bugün 8. günüm benim.

elitucum her doktor farklı bakıyo cok ufak oldugu için alttan bakabilir.bazı doktorlar ilk 3 ay daha ii göründüğü için alttan bakıyo..

ayy kıslar bide sol kasığım sürekli bir dolgunluk var arada sızlıyo agrı falan yok ama orda sürekli bir rahatsızlık hissediyoruum.

figencim, doktorumu aradım az önce, ilaçların yan etkisi, korkulcak bişey yok, ilaçlara aynen devam dedi..
içime su serpildi biraz....
Canım sol kasığındaki dolgunlu inşallah iyiye işaret bişeydir...
senden bi ara istersen doktorunu....
ınsan bütün belirtileri kötüye yorumluyor nedense...

canım sürekli kendini dinleme. Stresten de olabilir sivilce. Havalar sıcak cilt yağlanıyor, terliyor sivilceleri kafana takma bence.

elitucum ilaçlardanmış canım, ama dediğin gibi havalr çok sıcak, sıcak basınca daha belirgin oluyorlar, moralimi daha çok bozuyorlar... bende vucdumu sürekli serin tutmaya çalışayım en iyisi...

kıslar giremiyorumm ya kabloludan anca bu saatlerde girebiliyorum..
ne var ne yok figen tste cumartesimi gidiceksinn ?

diliyorum şenayda sende costurun bu sayfayıı inşallahhh.. Gebe kalanlar progesteronu kaç vuruyorsunuz siz

tabi veririm. Ben bişey merak ediyom. Kese görmeye gidince alttan bakmazlar demi. Kese ufak olur herhalde karından görünür mü?
canım alttan bakıyo daha ıyı gormek ıçın..............bende ıstemıyorum dedım ama doktorum goremeyız dedı................ınş gorursun ama hazırlıklı ol alttan bakıyoooo

gulen gır ya.................bışeycık olmaz ben bı yeerde kaplosuzların daha az zararlı old okumuştum...............
toprak uyuyooooooooo.................gezıyooooooooo ................hehe bebelr doğunca gezemıcek ya....................zemuszemusopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.....
Nasılsınız...
Ben işe başladım, bugünde evde olcaktım aslında ama işyeri sahibi iyi hissediyorsan illaki gel diyince kıramadım.
Genel olarak iyiyim, inşallah moralimi bozcak şeyler olmaz ve teste kadar olan bu 1 haftalık süreci güzel geçiririm...
Herkese hayırlı günler
öptüm

herkese günaydın arkadaslar..gülaycım ya cuma ya cumartesi karar veremedim.ablacım zaten 11.gün yaptırmayı düşünüyorum..yani cuma günü..hayırlısı bakalım?sen neler yapıyosun güloş?

kızlar herkese gunaydın bi girmiyom sora girdigimde masallah guzel haberleri okuyorum toprak tamı hamile ayyyyy masallah insallah kucagınada almayı nasip etsin allahım herkese bol kahkahalı gunler diliyorum
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…