- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.601
canım sürekli kendini dinleme. Stresten de olabilir sivilce. Havalar sıcak cilt yağlanıyor, terliyor sivilceleri kafana takma bence.
canım alttan bakıyo daha ıyı gormek ıçın..............bende ıstemıyorum dedım ama doktorum goremeyız dedı................ınş gorursun ama hazırlıklı ol alttan bakıyooootabi veririm. Ben bişey merak ediyom. Kese görmeye gidince alttan bakmazlar demi. Kese ufak olur herhalde karından görünür mü?
kızlar benim dondurulmuş transfer edilecek inşallah. Adetimi bekliyordum.. çok hafif lekelenme tarzında başladı gibi sanki..Acaba bugün ilk gün sayılırmı? ona göre ilaca başlıcam..
canım burge hayırlı olur ınş devam edıyosa bırıncı gun say tabı onu sen anlarsın....
evet evettttttttt bencede...........sonra kuduuudunAaaa el muallimcim ilk 5-6 güne kadar gayet sakindim , 6. günden sonra kudurdum ben
tamam ama onuncu gun yaptır barı gec dollenme olabılıyo bazen duşuk çıkınca moralın bozulmasın.......senaycıım ilaç dokunuyo olabilir doktorunu ara bence.progesterona alerjin olabilir öncekinde de olduysa.bence sonucunla alakası yok moralini bozma.belki ilacın dozunu düşürür.hemen ara cannım.
ablacım ben cok sabırsız davranmıycamda sadece bir gün önce yaptırmayı düşünüyoruum.bugün 8. günüm benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?