Tp Bebek ve Akupunktur

ne bılım ya kısmeler yok............kaçtı herkes...............tabbıı işiniz bıttı demı................gulen zate başta kaçtı..................neyse sıcaklar var dedığın gıbı ben bıle az gırıyorum..............çalışanlara allah koılaylık versın evde olmak ıyı ama bazende sıkıcı........

el-muallim nasilsin canim.gülen nerelerde ya.haberin varmi.ne oldu onun sonucu.

Muallimcim doğru diyosun, burası iyice ıssızlaştı,
bide işlemler bitti ya, herkes beklemede, tedaivde kalmadı bizim gruptan, en son karamel transfer olmuştu....
Herkes birşeyleri bekliyor, sen 2. kontrolünü, toprak keseleri görmeyi, gülen'den zaten haber yok,
Figen, karamel ve ben beklemelerin en zorunu yaşıyoruz şuan...

ablacım bende sabahtan beri kac kere giriyorum bakıyorum kimseler yok tadı olmuyo.bize sölüyon seninde bu aralar pek gidiğin yokk.gülay hamile canııım...

haklısınız kızlar bende az gırıyorum....................ıkınız sona kaldı..................ınşşşş ıyı olacakkkkkkkk ınş.............angelcım gulen hamıle canım

kızlar bende gırığp cıkıyom kımse bı sey yazmıyo bende cıkıyom hemen bı yana ıyı oluyo fazla gırmek ıstemıyom kızlar benım bugun 3 , gunum daha yolun bası hayırlısıyla sabırsızla beklıyom
allahtan dılerımkı herkees ıstedıgı sonucu alır ınsallah
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Figencim yarın test yaptırcanmı canım,
benim test günüm salı ama bu sefer de eşim sabırsız çıktı, pazar günü yaptıralım test diyor.
Yada olumsuz bişey olursa yanımda olmak istediğinden de olabilir, geçen sefer işyerimde öğrenmiştim ve çok ağlamıştım.....

Canım hayır duaların için sağolasın,
Nasıl geçiyor günler, Ağrın sızın yoktur inşallah, benim bu sefer alt karın bölgemde hiç ağrı olmadı maşallah, akupunkturun etkisi herhalde, ilk denememde ağrılar olmuştu, yatarken bacağımı bile uzatamıyordum kasıyordu....
Sen nasılsın canım?

senay fıgen azcık kaldı kızlar sabır...............ya sabır................sonucunda sevınırız..........ınşş bıde reyhan var............ınş herkes tam sevınç alır............

Arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız.Şenay ve muallim cevaplarınız için teşekkür ederim selamlar

Az Sabredin anam bı kendime gelim gelecem hala transfer sonrassi gibi devam ediyorum keseyi gorek bı dönüşüm muhtsm olqcakkk Figen Cuma muhabek gün Allah'ın izniyl

Karamelcim bende çok korkuyorum aslında olmamıştır diye, hatta olmamışsa doktorumu değiştirirmiyim, nereye giderim, ne zaman tekrar denerim bunların planlarını bile yapmaya başladım kafamda....
Çok yanlış biliyorum, ama olumsuz düşünmeden de edemiyor insan.. Elimizde değil......
Benim bugün 6. günüm.. Tansfer dahil....
8. gün çok erken değilmi canım ya....
ben pazar yada pzt yaptırırım belki... yani 10 veya 11. gün....
Daha erken yaptırıp moral bozma bence....

Az Sabredin anam bı kendime gelim gelecem hala transfer sonrassi gibi devam ediyorum keseyi gorek bı dönüşüm muhtsm olqcakkk Figen Cuma muhabek gün Allah'ın izniyl

İnşallah canım... Bi gör bebişlerini sen, kaç taneymişler, napıyorlarmış.....
ondan sonra bol bol gelirsin bizi ziyarete....
Şimdi keyfine bak canım....:içelim:

senay fıgen azcık kaldı kızlar sabır...............ya sabır................sonucunda sevınırız..........ınşş bıde reyhan var............ınş herkes tam sevınç alır............

Çok şükür muallimcim, figen bitirdi sayılır... ben yarıladım...
Sayılı gün çabuk geçiyor..... Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin de, ben bi 12 gün daha beklemeye razıyım....

Arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız.Şenay ve muallim cevaplarınız için teşekkür ederim selamlar
canım ınş hersey umduğun gıbı gıder ınş................

ınş bebişlerı gor bakalım ...............gelmez uğrama oldun cıcı anne..............
Çok şükür muallimcim, figen bitirdi sayılır... ben yarıladım...
Sayılı gün çabuk geçiyor..... Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin de, ben bi 12 gün daha beklemeye razıyım....

ınşşşfıgenın az kaldı senınkıde bıtecek canım yetrekı sonu guzel ols...........umutsuzlıuk yokkkkkkkkkkkkkkk.........................arkadaslar onuncu gunden once yaptırmayın..................bol duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…