- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.661
kızlar bende gırığp cıkıyom kımse bı sey yazmıyo bende cıkıyom hemen bı yana ıyı oluyo fazla gırmek ıstemıyom kızlar benım bugun 3 , gunum daha yolun bası hayırlısıyla sabırsızla beklıyom
allahtan dılerımkı herkees ıstedıgı sonucu alır ınsallah
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım hayır duaların için sağolasın,
Nasıl geçiyor günler, Ağrın sızın yoktur inşallah, benim bu sefer alt karın bölgemde hiç ağrı olmadı maşallah, akupunkturun etkisi herhalde, ilk denememde ağrılar olmuştu, yatarken bacağımı bile uzatamıyordum kasıyordu....
Sen nasılsın canım?[/QUO
benım ara ara sag kasıma agrı gırıyo cabucak gecmesını ıstıyonm gunlerın ne olduysa ogrenıyım dıye senın kacıncı gunun ben 8.gunu yaptırmayı dusunuyom o zaman cıkar varsa azda olsa bı sey cıkmıstır dıye dusunuyom senın kacıncı canım ben bıde korkuyom valla gene olmazsa dıye
Az Sabredin anam bı kendime gelim gelecem hala transfer sonrassi gibi devam ediyorum keseyi gorek bı dönüşüm muhtsm olqcakkk Figen Cuma muhabek gün Allah'ın izniyl
senay fıgen azcık kaldı kızlar sabır...............ya sabır................sonucunda sevınırız..........ınşş bıde reyhan var............ınş herkes tam sevınç alır............
canım ınş hersey umduğun gıbı gıder ınş................Arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız.Şenay ve muallim cevaplarınız için teşekkür ederim selamlar
ınş bebişlerı gor bakalım ...............gelmez uğrama oldun cıcı anne..............Az Sabredin anam bı kendime gelim gelecem hala transfer sonrassi gibi devam ediyorum keseyi gorek bı dönüşüm muhtsm olqcakkk Figen Cuma muhabek gün Allah'ın izniyl
Çok şükür muallimcim, figen bitirdi sayılır... ben yarıladım...
Sayılı gün çabuk geçiyor..... Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin de, ben bi 12 gün daha beklemeye razıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?