Tp Bebek ve Akupunktur

Evet canım tedaviden bu kilolar hep...
Ben tedaviden 2-3 ay önce diyetisyen eşliğinde 5-6 kilo vermiştim. Tedavi enasında 1-2 gün içinde kilom çaktırmadan arttı. Verdiğim kiloların hepsini geri almadım daha ama, şişkinlik var, daha beterim bence...
Yetrki hamile olayım, kilolara razıyım...
Gerçi hamileysem de, diyetisyene devam etmeyi düşünüyorum, özellikle yaz bitiminde....
Çok kilolu hamile bir bayan varmış benim diyetisyene gelen, 100'ün üstünde, kilo alması çok riskliymiş. Kaç aylıkkken geldi bilmiyorum ama, devam ettiğnde aldığı kilolar sadece bebeğin kilo artışıymış.

evet ınşşşşşşş gelsınlerde verıruız ınşşşşşşşşşş ya..................ya kızlar..........................bebışlerıne ne ısımlerı koycenız herkes yazsın...............sonra kuraya cekerız

Muallimcim benim kızların isimleri hazır, Gülay ve Mine....
Erkek olursa bakcaz....
Sende Gülay koyabilirsin, Senin ismine de uyuyor..... Benimkiyle adaş olurlar, ve tabiiki tatlı cadımız gülen le.....

Arkadaşım gözün aydın , ben de kızına üzüldüğünü biliyorum ama niye üzüldüğünü bilmiyorum...Ama mutlu olduğuna göre güzel şeyler oldu...İnşallah bu hareketlerinin devamı gelir...Belki de kardeşim gelecekte oynayacağız diye hazırlıklara başlamıştır kızın...kaydirigubbakcemile

benim kiz rahatsiz dogdu...kafasini 1,5 yasini gecti ama kafasini tutamiyor dahalik...bugünde ilk defa döndü....insallah hergecen gün iyilesir...bebegimin fazla yasamicagini söyledi doktorlar...ama ben Allah bilir dedim...biz onun icin erkenden tedaviye basladik...böyle arkadaslar...imtihan olsun varsin...Annelik duygusunu yasadim ya ne güzel bana

zummıncım çok sevındım canım ......buyuk bı gelışme...........ınş dahada ıyı olacak............kardesını guzel karsılıcak............ınşşşşşşşşş..............

evet ablacim...cok güzel...

bide bugün komik bi rüya gördüm...ultrasona girmisim...hamilemisim....cocuga bakiyom...bana göz kirpiyor..el salliyor...agliyorum sevincten...öyle uyandim...zaman yaklastikca heycan artiyor....

Çok geçmiş olsun zümmin...İnşallah kızın bir an önce iyileşir...Benim oğlum olursa Arda , kızımız olursa Elif Naz düşünüyoruz...Oğlumun ismini ben kızımın ismini eşim koydu...El muallim senin üçüzlerin ismi ne olacak bakim...

oooooo ısımler guzel...............benım haftaya daha ıyı netleşecek.............ınş o zaman derım ........ınş bı goruım onları ..........toprak sen şimdi çok heyecanlısın................kaç kese kalp atığı olcakmı...............sorular cevap bulacak.............ne gun gıdıcen

gulenın heyacanından hıçççççççç bahsetmıyorum..........emınım catlıyodur..............eeeeeeee erken tahlıle benzemıyo dımı...............bakın bakım karnınızın içine...........ya öle beklersınız kuzu kuzu

fıgen kız erdekte hep tatılde gıbısın dımı............nasıl guzelmı tatıle orayagelelım mı.........

benım unuıversıte arkadaşım balıkesırde üç sene once gıttık oraya baya gezmıştık guzel bı şehır......

saol toprak ve ablacim....doktora gitcem biraz sonra.....bakalim ne dicek..doktorum...lucrini vurduk artik puregonda sira...hakkimizda hayirlisi...benim icin dua edin emi....

Valla el muallimcim heyecandan ben de eşimde ölüyoruz...13 ü pazartesi gideceğim inşallah.Acaba kalp atışını da duyar mıyız ki?Çooooooooooook merak ediyorum.Sabah eşim çok yoruldum Ağustos başı gelse de tatile gitsek diyor ben de ayın 13 ü gelse de kese görmeye gitsek dedim de gülüştük epey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…