- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.761
kızlar ben arada sırada soguk ter atıyom oncelerındede atıyodum acaba sızde atıp hamıle kalan varmı
canım ınş ıyı bı yer bulur başlarsın sende ınş guzel vesıle olur sanada.............ınş canımşenay karamel inşallah hayırlı sonuçlarınızı alırız..sewiniriz.
arkadaşlar bende 3. tüp bebek öncesi akupunktur yaptırmak istiyorum.yaptıran arkadaşlar çok şükür hep pozitif aldılar.bu tesadüf olamaz.ben ankaradayım .acaba ankarada önereceğiniz bi yer varmı bu konuyla ilgili?yoksada orda yaptırdığınız doktora soraramısınız ankarada kime gidebileceğimi.şimdiden teşekkürler.
canım benım bugun cuma yasın kou dua oku onlar melek en guzel yerde bende uç tane yolladım ınş sefaat edecekler bıze acını anlıyorum bende unutamadım unutulmaz ama hayat devam edıyo canım etrafa karsı bıle guçlu olmak zorunda ınsan çunku kımse bu derdı anlayamaz .................rabbım onu cennetıne koydıu artık uzulme ve onuda uzme onun bak canım...........ınş rabbım yenıden vercek mutlka sevındırecek senı..................ınşş bol dua edlım.............yalnız rabbımdır veren ..........kafandan sıl artık olumsuzlukları............yenıden adım at canım..............el-muallim yarın sabah okuyacağını biliorumm çok kötüyüm şuan 03.temmuza girdik bu gün toprağa koymuştumm...acı aynı acıı çabuk geçmesini istiorummm...
Bana annem bakıyor ben transfer sonra nasılsam öyle davranıyorum 4 aya kadar böyle gidicek.. eşim diyo kendini eve hapsolmuş gibi hissediyomusun yoo diyorum :) ben 12.gün bi duş aldım transferin birde ultrasona gireceğim gün alacağım :)
buluşmammı var???
inşallah figenden ve şenaydanda haberleri alıcaz boş gecmemiş olucak aku sayfamızz
el-muallim yarın sabah okuyacağını biliorumm çok kötüyüm şuan 03.temmuza girdik bu gün toprağa koymuştumm...acı aynı acıı çabuk geçmesini istiorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?