Tp Bebek ve Akupunktur

rabbım akşam ezanı okunuyoooooo.............ezanlar hurmetıne guzel gunler guzel sonuçlar nasıp et bıze..........................sıkıntılarımızı gıder............dualarımızı makbul eyle

kızlar ben arada sırada soguk ter atıyom oncelerındede atıyodum acaba sızde atıp hamıle kalan varmı

Canım bende hiç böyle bir belirti olmadı,
Ama sanırım sen gereğinden fazla stres-sıkıntı yapıyorsun...
Bence bundan kaynaklanıyor...

Canım sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun, gerisi Allaha kalmış... Bence artık biraz rahatla....

Kendini suçluyorsun belki bu sorunlardan dolayı bilemiyorum,

lütfen kendini çok yıpratma canım, inşallah ki bebişlerin sana tutunmuştur... Dualarımız seninle canım....

canım saol ama ınsan ıster ıstemez suanda oyle bı korku yok ama zaman ılerledıkce bıraz daha artıyo dıgerlerınde de soguk ter atıyodu sımdıde aynı belırtıler allah sonumuzu hayır eylesın hepımızın ıstedıgımız sonuc olur ınsallah

şenay karamel inşallah hayırlı sonuçlarınızı alırız..sewiniriz.

arkadaşlar bende 3. tüp bebek öncesi akupunktur yaptırmak istiyorum.yaptıran arkadaşlar çok şükür hep pozitif aldılar.bu tesadüf olamaz.ben ankaradayım .acaba ankarada önereceğiniz bi yer varmı bu konuyla ilgili?yoksada orda yaptırdığınız doktora soraramısınız ankarada kime gidebileceğimi.şimdiden teşekkürler.

el-muallim yarın sabah okuyacağını biliorumm çok kötüyüm şuan 03.temmuza girdik bu gün toprağa koymuştumm...acı aynı acıı çabuk geçmesini istiorummm...

Gğnaydınnnnn

figen seni rüyamda gördümmm

Bana annem bakıyor ben transfer sonra nasılsam öyle davranıyorum 4 aya kadar böyle gidicek.. eşim diyo kendini eve hapsolmuş gibi hissediyomusun yoo diyorum :) ben 12.gün bi duş aldım transferin birde ultrasona gireceğim gün alacağım :)
buluşmammı var???

canım ınş ıyı bı yer bulur başlarsın sende ınş guzel vesıle olur sanada.............ınş canım

el-muallim yarın sabah okuyacağını biliorumm çok kötüyüm şuan 03.temmuza girdik bu gün toprağa koymuştumm...acı aynı acıı çabuk geçmesini istiorummm...
canım benım bugun cuma yasın kou dua oku onlar melek en guzel yerde bende uç tane yolladım ınş sefaat edecekler bıze acını anlıyorum bende unutamadım unutulmaz ama hayat devam edıyo canım etrafa karsı bıle guçlu olmak zorunda ınsan çunku kımse bu derdı anlayamaz .................rabbım onu cennetıne koydıu artık uzulme ve onuda uzme onun bak canım...........ınş rabbım yenıden vercek mutlka sevındırecek senı..................ınşş bol dua edlım.............yalnız rabbımdır veren ..........kafandan sıl artık olumsuzlukları............yenıden adım at canım..............

gulen ınşşşşşşş bebişlerı gor ve artık gır şu merete..............ne nazlı kızsın ya...........kızında nazlı olacak bellı..................ınş keselerı kalp atışını gıorursun yazzzzzzzzzzz mutlaka................

herkese hayırlı bı cuma........................
ınşş fıgen ve senay guzel haber verırler bıze.................ınş............bıde karamel,,,,,,,,,,,,,,
gulen ve toprak da gorur bebişlerını ...........inş..........
bende haftaya tekrar gorururm ınşşşşşşşşşşşşş
ve tum arzu edenler ınş bu mutluluğu yasarlar ınşşşşşşşşşşşşşş

:) kabloludan girebiliyorum anca sabah yada akşamları gec çünkü modemi abimlerle paylaşıyoruz tek ççıkışlı onlar dükkanı acmadan ben anca girebiliyorum..

5 hafta 4 günlük olacak ultrasona girdimde kalp atıilar duyulurmuki altan baktırmıcam karından baktırıcam

inşallah figenden ve şenaydanda haberleri alıcaz boş gecmemiş olucak aku sayfamızz

alltan bu haftalarda ancak goruluyo..............ustten kalp duyulmaz................cok beklemen gerek............ben bıle yedıncı haftad a gıttım doktor alttan bakıcam dedı ben ıstemedım ama mecbur kaldım............ve uç kalbı gorduk ..............ınş sende gorucen...................ama sındı erken.................

oooooooo erkencıler cok.............ben erken kalktım yasın okudum ..............eşim kahvaltı hazırlıyo oleden sonra arkadaşa gıdıcem ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....................senay nasılsın fıgen bugunmu gıdıcek teste

canım muallim Allah kabul etsin dualarını, ben iyiyim, dün akşamdan beri sağ tarafımda bıçak saplaması gibi ağrılar oluyor... Bu kadar sık olmuyordu önceki günlerde....
Evet figen bugün gidecek sanırım...
ınşallah erken yaptırır da, erken seviniriz..
Çok merak ediyorum...

ya kaplosuzdan buşey olmaz ya..............bıyerde okudunm hatta daha az zararlıymış....................bak unutucaz senı gulen
hem sen buluşma tarıhımızı bılıyonmu................
ınşşşşşşşşşş fıgen ya ınşşşşşşşşşşşş sevındır bızııııııı......................cabuk gel.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…