Tp Bebek ve Akupunktur

Hayırlısı figencim rahat ol , ben çok umutluyum senden de şenaydan da reyhandan da...Cevahir olur , benim işyerim şişli de uyar bana...Benim eşimde mali müşavir el muallimcim...Onu farklı mreslekten seçtim...

oooooo guzel malı musavır................ıyıı............farklı meslıek ols..............valla bende evdeyım ya kılo aldı basını .........napcaz kızlar aramızda manken olan gulen var...........bem demıştım ona ınşşşşş şışko olursın .................hehe olucak...............bu durumda piki mayo yok..........tamam cvahır olur o zaman..............gezer adamlara masraf yaptırırız.................28 temmuz salı mesela.............haftasonu trafık felakettıer............haftaiçi ols bence ne dersunuz..................bu ayın sonu............

muallimcim hafta içide gece olması lazım, ben çalışıyorum ama...
Hafta sonu özellikle pazar vakit daha bol olur ama trafik de sorun tabiiki....
Trafiksiz bir hafta sonu programı fikri olan varmı?

napalı olmazsa son pazar gunu olabılır doğru calışanlar var..............napalım trafık az olur ınş............

tamam cumaretesı dıylelım...............ınşşşşşşşş bı manı olmazsa.............o sıraalar tatıle gıtmezsek.........buyuk ıhtımal 25temmuz cumartesı dıyelımmı...................aaaaaa o tarh benım nısan tarıhımmmmmmmmmmmmmm.............nışan gunumuz..............vay be yıllar olm uş.............

Tamam o zaman 25 temmuz c.tesi..... Bir aksilik olmazsa tabii...
Önemli olan herkese uyması....
Muallimcin senin nişan yıldönümünü de kutlamış oluruz :)

tabbbııııııııı ben gencımmmmmmmmmm ben fıstık gıbınım.............ben......................dıye dıye kendımı avutuyommmmmmmmmmm..............gulen hala yok ya...........ne nazlı oldu bıu kız...........

heeee he evet nışan pastamıda ısterem..............hazır ols bes kat yeter.................duyurulur............

dobışko hatun hepımız .............ıkıser uçer hamıle adamlar bızı bırakır kacar kızlarrrrrrrrrrrrrr

Yok benden alıştı koçiş kollarım felen çok kalınlaştı , ilaçlardan heralde bu şişkoluğumuz değil mi kızlar ya...

ılaçlaer zaten mahvettı bızı...........benı çok etkılıyooooooooo................ama ınş bı doğuralım verırız ya............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…