Tp Bebek ve Akupunktur

bız gezmek aramıyoz bıle hele gelsınler ınşşşşşşşşşş..............
zummıncım ınş hersey guzel olacak.....................bol dua canım

Yok o da çok heyecanlı geliyo geliyo karnımı öpüyor ama ancak alışacak baba olmaya , yoksa duruyo duruyo bu konuyu açıyor...Belirtin var mı diyip duruyor?

heralde ya...........onların heyecanı ınsanı gerıyo ama............benımkı hala kaldırmuyo benı yerımden ya...........arabamla gıdıcem arkadasa dıyorum kullanamazsın dıyo.........sankı dokuz aylık olmusum..........yanı çok heyecanlılar.............

Git ben dikkat ediyorum kendime ama çok da kasmıyorum kendimi , işe geliyorum hergün tabi ki yavaş yavaş...Evde de bir tek yemek yapıyorum onun dışında hep yatıyorum...

toprak söledınmı aılene ben daha hewrkese demdedım......................bıkac kışı bılıyo haftadan sonra dıcemmmmmmmmmm

Valla biz duyurduk heyecandan ama herkese çok yeni dedik her ihtimale karşılık...Bizim ağustosta adli tatil var duruşma nerdeyse hiç olmuyor o yüzden ağustosun ilk 10 günü tatile gideceğiz rutin işleride stajerim var o halleder...

Canım Allah şifalar ve uzuuun ömürler versin kızına....

toprakçım, 5 günüm var daha...
salı günü test yapcam....
ama pzt regl belirtisi hissetmezsem pzt akşam da yaptırabilirim....
ÇÜnkü geçen denemede, pzt regl olacağımı anlamıştım, ağrı sızı filandan değil de, sana çok ilginç gelcek ama kokusunu hissetmiştim, salı günü negatif sonucu öğrendim değerim 5'ti. Ve o akşam regl oldum... prş bi daha test istedi doktor ama maalesef sonuç değişmemeişti

ınş kız az kalmış senınde yaaaaaaaaaaaa.................olumsuz duşunme.................

olumsuz düşünmüyorum canım, bu sefer daha fazla ümitliyim aslında, ama zaman zaman karamsarlık oluyor tabii....
Hayırlısıyla bi salı olsa.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun, şuan elimizden geleni yaptık, gerisi Rabbime kalmış, inşallah bu sefer dileğimizi verir.....

ıyı cık hemde gezersın bırzaz................benım doktorumn sonucu aldığım gun ığneyı kestı alttan fıtıl olarak alıyorum rahat valla iğne mahveder dedı ıyıkı daha vermedı kalçamın morartıları ancak gectı.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…