- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi el-muallim
-
Günaydınnn
reyhan ben bugün doktoru arıcam perşembeye aldırıcam kendimi ben pazartesi perşembe gitmek istiyorum şuan salı cuma gözüküyor kabul ederse yarın seni ceee yapcam
ıyıyım toprakcımda bılıyosun yarın ılk olcak ama bu gulen korkuttu benı ya kanlanmıs falan fılan bacaklarada yaıyomu toprak bu gulenden hayır yok kac kere bı cvp vermedı sadece boyun sırt karınmı basa yer varmı acaba merak edıyom bı de ne kadar suruyo
Reyhancım dr. sırta , enseye , diş etlerine , göbeğe, göbeğe yakın vajinaya , bacaklara ve ayağa yapıyor.Biraz ağrı oluyor ama gözünde büyütme , hızlı hızlı yapıyor.Ne kadar kendini kasarsan o kadar acıyor ayrıca...Sonra da akupunktur yapıyor ve 20 dk. dinleniyorsun, uzanıyorsun
aslında genelde öle yapıyolar ama benım doktorum böle karar verdı arada yapılmış olcak bakalım hayırlısı canım .......
neeeeeee dıs etınemıı benım hassastır dıs etlerım ya hepsını anladımda oraya nıye yapıyo ya anlasılan bu cok zahmetlı bı sey ben sadece stresten uza kalmak ıcın yaptırcamda ama bu gıdısle agrıdan strese gerek kalmayacak anlasılan senın transfer ne zaman olucaktı canım
inşallah hayırlısı olacak canımmmmm
nasılsınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?