Tp Bebek ve Akupunktur

sendede oluyormu ablacım ?
kaşıntı böyle hemide tatlı tatlı birde sırtta omur kemiğim ağrıyor eşim baktı ensemden daha kalça sokumuma kadar belli aralıklarda mor izler varmıi ensemde sekiz tane saydı yeter yeter sayma daha dedim.. belkide ben bişi olcanı düşündüm için kaşınıyor sanıyorum .. ıyi geceler ablacım

canım bence bır kan dolaşımı oluştu seanastan dır bence kaşımamaya çalış toprakcım nerde ona sorardık...benım kı farklı bıraz senınkınden .....valla sıkıntılıymış senınkı..........hayırlı geceler canım kafayı takma..rahat ol..............ıkıncı seansta herşey daha çok netleşır .........

yok yok Allaha şükür rahatım ablacım .. peki bu hastalıklara göre farklı tedavi uygullaması gerekmezmi toprakcımla bizim aynı acaba herkeze aynısınımı yapıyorki.. kan dolaşımı nasıl olur acaba :d çok irdelemiyporum ha keyfime bakıyorum banyo yapmam sorun olmaz umarım yarın arıcam emel hanıma sorucam kulamdaki iğnelerden dolayı .. kaşımıyorum elliyorum elimde kaşısam o biiçim kaşırım sen anla yani durumu :d yatmam lazım sabah acayip erken kalktım

hadı canım yat ....banyo zarar vermez ...ama konuş emel hanımla ....ıyı olur............ıyı uykular

reyhan ben bugün doktoru arıcam perşembeye aldırıcam kendimi ben pazartesi perşembe gitmek istiyorum şuan salı cuma gözüküyor kabul ederse yarın seni ceee yapcam

reyhan ben bugün doktoru arıcam perşembeye aldırıcam kendimi ben pazartesi perşembe gitmek istiyorum şuan salı cuma gözüküyor kabul ederse yarın seni ceee yapcam

ya ınsallah kızım baksana hala soylemedın nerelerıne yaptı bıde herkes nerdeyse akupuntur goruyo ya bu noral terafı nedırkı rahatlama var mı sende bacaklarna da yaptımı valla benı korkuttun korkuyom annecıgım:1shok:
ne yapcam bılmıyom agrıların gectımı canım

Günaydın kızlar?Nasılsınız?Nöralterapi can acıtıcı bir işlem ancak, bence faydalı da bir işlem.Benim yumurta sayım nerdeyse 2 kat arttı biliyorsunuz.O yüzden biraz acılara dayanmak lazım diye düşünüyorum.Gülencim bende salı günü merkezdeyim akupunktur için.Kaşıntıların geçti mi?Bende kaşıntı yapmamıştı ancak tansiyonumu düşürmüştü nöralterapi.El -muallimcim , senaycım, reyhanacım ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?Tedaviler nasıl gidiyor?

ıyıyım toprakcımda bılıyosun yarın ılk olcak ama bu gulen korkuttu benı ya kanlanmıs falan fılan bacaklarada yaıyomu toprak bu gulenden hayır yok kac kere bı cvp vermedı sadece boyun sırt karınmı basa yer varmı acaba merak edıyom bı de ne kadar suruyo

Reyhancım dr. sırta , enseye , diş etlerine , göbeğe, göbeğe yakın vajinaya , bacaklara ve ayağa yapıyor.Biraz ağrı oluyor ama gözünde büyütme , hızlı hızlı yapıyor.Ne kadar kendini kasarsan o kadar acıyor ayrıca...Sonra da akupunktur yapıyor ve 20 dk. dinleniyorsun, uzanıyorsun

neeeeeee dıs etınemıı benım hassastır dıs etlerım ya hepsını anladımda oraya nıye yapıyo ya anlasılan bu cok zahmetlı bı sey ben sadece stresten uza kalmak ıcın yaptırcamda ama bu gıdısle agrıdan strese gerek kalmayacak anlasılan senın transfer ne zaman olucaktı canım

Haziran 20 gibi oolacak reyhancım.Yok yok rahat ol.

selam kzılar ben ıyıyım pıknıkteydım yorgunum çok guzel geçtı top oynadım zıpladım benım yumoşlar çatlamışmıdr

ya patladım sabahtan beri pc bir türlü acılmadı inanın kaldırıp atıcaktım yere ya çıldırdım şimdi sorulara cevap vericem bakım önce ben yokken ne konuşmuşunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…