- Konu Sahibi el-muallim
-
saol canım inşallah hepimize nasip olur.güleninde dediği gibi kader arkadasıyız.durumlarımız aynı.ben 83 lüyüm 26 yasındayım canım.fıgencım inş senınde gelır bu kez bebışın canım...........sen kaç yaşındasın sende mı kuçuksun.....ya ben kendımı yaşlı hıssetmeye baldadım yaşımı göstermem ama bak hıssetmeye başladım
aranızda sigara içen varmı
selammm yaaa
bugün gittim emel hanıma
kafam atık her yerim iğne izi oldu canım acıdı içim titriyo hala devam etsemmi napsam yaa hiç acıklamada yapmadı şöyle böyle etkisi var diye yaaa
reyhan perşembe günü görücek anyayı konyayı derim ben :)
baştan sona anlatsam film olur yani o derece :d
kulaklarımada 4 tane zımba taktı damgalandım..
gırlatğımdada morarlıklık söz konusu
ensemde berbat halde
iç çamaşarıımda kanlandı
ayy vallahi dayanıcam napım nöralterapi nedir acaba merak ettim toprak sen araştırdınmı canım ?
levent beyi hiç duymadım canım ben emel hanımıda ilk kez gördm hiç denkte gelmemiştim klinikte sen umuttamı yaptırıyosun akupunktur olayını ?
toprak o yumurtaklığna gircem dedi şey acıyormu anacım ?
el -mülaim senin tedavin nasıl ?;
toprak senin adın ne ben senden bahsettim emel hanıma adını söylerim ben onu tanıyom derimhava atarım
tprak ama deme sakın bişi demedi bilgi vermedi diye nası sorabilirim acaba benim hiç hiç bilgim yok ilk sayfada yazılanı biliyorum sadece o kadar
reyhan gülüyom san dur yemek yiyim yazıcam sana cnaımcım:d korkma annecim korkma :d
seracım bugun gıttım perşembe hısteroskopı yapıcak canım yanı bı pıblem yoksa haftaya cumrtesı yum toplanır...........şimdilik ıyıym bıde akuountura gıdıyorum ..sen ne alemdesın canım
oğlum onüçünü doldurdu bakıyorum bıyıkları çıkıyoo......ben kırk oldum .............neyse yapcek bı şey yok bu gıdışle oğlumu evlendırıp aynı anda doğrcam eskı hatunlar gıbı............
hayatım anlamadım yaaaaa
önce histerskopi yapılıp sonra yumoşlar toplanacak öylemiii
benim doktor histereskopiden sonraki adette tüp yaparız demişti de sen ara vermeden devam ediyorsun öylemiii
hayırlısı olsun inşallah
ben iğnelere devam yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
yarın yazarım gelişmeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?