Tp Bebek ve Akupunktur

22 mayısta uzun protokol ile başlıcam ben.. Maşallahhh maşaşlahhh yavrrumm önceki tedavilerinde blastosit embriyoların varmıydı ?
kaç tane toplandı sorması ayıp canım

ha onu bilmiyorum canım oda paralı diye biliyorum günay sanki parayla demişti oda.. emel hanım ondan alacağın etki ile böyle alacağın etki farklı dedi bana

pardon canım zil caldıda tam bitirmeden yolladım..
sen zaten uzaksın ama bu şekilde yatpıramazsın .. buraya gelmen gerek ..

22 mayısta uzun protokol ile başlıcam ben.. Maşallahhh maşaşlahhh yavrrumm önceki tedavilerinde blastosit embriyoların varmıydı ?
kaç tane toplandı sorması ayıp canım

Benim 32 adet yumurta toplandı ancak ben pco luyum.Bizim çocuğumuzun olmamasının nedeni de bol miktarda yumurtamız olması.Yok ilk defa blastosit embriyom oldu.Ben baştan beri 5. gün transferi diye tutturdum.Takıntı bende ki.Allah nasip ettikten sonra farketmiyor.Senin uzunsa protokolün temmuz gibi transferin olur.İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm arkadaşlarla beraber.

yok canım haziranda olur transferim canım ?
benimde 24 adet toplanmıştı canım bende 5.güne takmış durumdayım acıkcası morel oldun banada maşallah bu kada rçok yumurtan da önceden çıkıyormuydu maşallah maşallah nazar değmesin sana canım inşallah.. kacıncı deneme bu

bende tedavi sırasında tranferden önce yarım saat sonra yarım saat tedavi kapsamında die hatırlıyorum.yanlış biliyoda olablirim.nese o zaman sorarız öle bişi varsa neden olmasın stresi azaltmakiçin,insan stres oluyo tabi ama beni cok sakinleştirdiler bişim yoktu gercide embriyolog falan cok güsel ilgilendi bilgi falan verdi.yasın genc inşaallah olucak dedi.güseldi yane

ben bayılmıştım hiç öyle bi rahatlatma olmadı benim canlı yaptırmam çok zor ben kasarım kendimi mustafa bey yapmaz zaten

el muallim canımcımmmm
nasılsınn
nasıl gidiyor
kontrole gittinmi durumlar nasıllll

seracım bugun gıttım perşembe hısteroskopı yapıcak canım yanı bı pıblem yoksa haftaya cumrtesı yum toplanır...........şimdilik ıyıym bıde akuountura gıdıyorum ..sen ne alemdesın canım

fıgencım sen nasılsın ıstanbulda mı başlıcan tedavıye.....

evet istanbulda alman hasyanesine gidiyorum ben.bu 2. deneme bizimde.ilki tuttu ama bebeğimi kaybettim.şimdi haziranda baslıcaz kısa protokol.

figen benim kader arkadaşım canım .. onunda eşi azosperm imiş .. bahcecideyiz biz sazanmıyım ben .çd
domatesli makarna tarifini biliyomusunuz kızlar

Gülencim daha önce negatif 1 normal 1 dondurulmuş transferim vardı, o denememde 17 tane yumurta çıkmıştı.3 güne 5 tane embriyo gelmişti.Bu denememde 3. güne bile 22 tane embriyo geldi.Merkez değiştirdim ben , beraberinde ilaçlar değişti.Birde kalite artırıcı femera isimli bir ilaç kullandım.Bence senin yumurta sayısı da çok iyi 5. güne gider gibi geliyor.Ben çıktım gülencim.Kendine iyi bak.Sonra yine konuşuruz.

toprak maşşallah maşallahh Rabbim nazarlardan korusun seni ve yumoşlarını canım snra daha detaylı konuşuruz canım.. benimde babam geldi para getirdi saolsun onlar olmasa ben akupunkturu yaptıramazdım belkide çok mutlu oldum

hııım kızlar burda sıgara içine yokkk bence ..bız yeşılaycıyız.................eşimde içmez...........ıcen varsa hemen bırakıyooooooo..........bebişler içinnn

fıgencım inş senınde gelır bu kez bebışın canım...........sen kaç yaşındasın sende mı kuçuksun.....ya ben kendımı yaşlı hıssetmeye baldadım yaşımı göstermem ama bak hıssetmeye başladım

senin oğluşun kaç yaşında canım ? öyle yaşlı hissetme canım yahu benim arkadaşım hamile senin yaşında ücüzlere 4.5 aylık hemide :d
oda küçük ya banada yaşını söylediydi 23 müydü acaba yoksa reyhanlamı karıştırıyorum :d bak ben geldim sayfanız çoştu haa :d gerçi benim geleceğim belliydi ben ilk başlardada yazmıştım neyse :d yok canım içmiyorum ya hiç işim olmaz o zaman hiç tüp bebek merkezleriyle ugraşmama gerek yok kanımca

oğlum onüçünü doldurdu bakıyorum bıyıkları çıkıyoo......ben kırk oldum .............neyse yapcek bı şey yok bu gıdışle oğlumu evlendırıp aynı anda doğrcam eskı hatunlar gıbı............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…