Tp Bebek ve Akupunktur

Mambacım teşekkürler bende de arada kahverengi lekeler oluyor , dr. normal dediği halde endişeleniyordum...Çevremde de pek bu problemi yaşayan yoktu...Verdiğin cevap rahatlattı beni...Şenaycım cidden de nerdesin arkadaşım?Merak ettik seni...

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun........................................guzel gunler dostlar

Hayırlı kandiller arkadaşlarım.El-Muallim,merhaba cnm.Ben ızmirde yaşıyorum.2 yıldır bebek istiyoruz.Ama henüz ALLAH kısmet etmedi.Tüm tetkikler yapıldı eşim ve benim için.Çok şükür ki temiz çıktı.Geçen ay da rahim filmi çekildi,tüpler açık çıktı.Aşılamayı düşünüyordum bu ay,ama doktorumun yurtdışında olması sebebiyle maalesef ertelendi.Ben bu ay akupunktura başladım,gebeliğe yardımcı olması için.Stres düzeyi çok yüksek ve takıntılı bir insanım.Çocuk düşüncesini bir türlü kafamdan atamadım.Belki bu yöntem yardımcı olur dedim.Haftada 2 seans yaptırıyorum.Şu ana kadar 5 kez gittim.Bilmiyorum faydası olacak mı,ama ALLAHtan ümit kesilmez.Sizin topiği sürekli takip ediyoru.Sonucunu alacağın gün senin ve elgiz için o kadar çok dua ettim ki.Bebeklerin hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşım.Bizler için de dua edersen çok sevinirim.Bir de bu akupunkturda benim cnm çok yanıyor.Kasık bölgem özellikle,normal mi sence?

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun... tüm kalbimle hepinize duacıyım..Allahım hepimize ağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah...bugün benim 3. günüm ve zehirlendim.. gıda zehirlenmesi..antibiytok kullanıyorum..çok telaşlandım..inşallah olumsuz bir şey olmaz.. hepinizin dualarınızı bekliyorum.. sevgiler...............

Ben de herkesin kandilini kutluyorum...Allahım tüm duaları kabul etsin...Burgecim çok geçmiş olsun , vardır bunda da bir hayır takılma sakın...

Merhaba Arkadaşlar, Miraç Kandiliniz Mübarek olsun...
Burge'cim geçmiş olsun canım....
Dün doktordan sonra köyüme gitmiştim, ancak yazabiliyorum...
Kızlar bebişlerim 2 tane... Herşey yolunda dedi doktorum.... Karından ultrason yaptı, göremezse vajınal yapcaktı gerek kalmadı... Kalp atışlarını duymaya 10 gün sonra çağırdı... Allaha şükür şimdilik sıkıntılı bir durum yok....
Herkesi öpüyorum, Hayırlı kandiller, Hayırlı geceler......

şenay kutluyorum canım demk ikiz annesi olacaksın kaydirigubbakcemile ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile5

Kıslar gecmiş kandiliniz mübarek olsun..

şenaycım gözünüz aydınn canımmm keseler birleşikmiydi nasıldı ağladınmı :)
toprak ve gülsüm nasılsınız kıslarrr bibiklerr nasılll

Bibik iyi Gülencim bu aralar miğdemi çok karıştırıyor , böö böö diye ortalıkta geziyorum.Haftaya p.tesi bibiği görmeye gideceğiz inşallah...Senin bibikler nasıl?El muallim bugün bebekleri görmeye gitti...

benim bibikte her kahvaltıdan sonra yarım poşet kusturuyor beni :) buarada 4 kilo almışım daha şimdiden ama bu gidişler - düşeceğimm
gülsümm anne haber bekliyozz
bizde iyiyiz çok şükür nevin bizde 28 temmuzda gidicez 10 günde bir kontrol dedi doktor 3 aya kadar

Bu iğneler şişirdi bizi bende aldım epey kilo, ama bu kusmalar veredirir heralde biraz.Bibişlerle buluşmalar her gün olsa valla seve seve giderim...

selam..............uç bebışımde ıyı............cok sukur.................kanamamda yok.........ınş hersey ıyı gıder ınş.................eeeeeeeeeee senay kız ıkız ne guzel............gıulen ınşşşşş şişko olursun...........toprak sende .............bende vyıyorum mıdem bulanıyıo yemıyorum ağruyo...........ama şimdi mıde bulantım hafıfledı ..........ınş gececk..............ay kıpır ıpırlar üçüde ınş rabbım cumlemıze tamamına erdırır....................

ınşallah el muallimcim , senin az kalmış 3 ayı atlatmana ne güzel...3 kişilik aileden 6 kişilik bir aile olacaksınız inşallah ...

allah tamamına erdirsin üçücünü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. rabbim büyük bir kolaylığını verecek inşşş zemuszemus

:Saruboceq:
İnşallah el muallimcim , senin az kalmış 3 ayı atlatmana ne güzel...3 kişilik aileden 6 kişilik bir aile olacaksınız inşallah ...
ınş canım..........bırden artış olacak ............ınş rabbım kolaylık versın..........evet uç ayımız dolacak..............ama aramızda cok yok............bır ay var gıbı................ınş pespese doğururuz...........ınşşşşşşşşşşşş
allah tamamına erdirsin üçücünü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. rabbim büyük bir kolaylığını verecek inşşş zemuszemus

canım çok sağol.............ınş ınş rabbım kolay eylesın............ve kısa zamanda sanada versın ınşşşşşşşşşş canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Maşallah muallimcim maşallah, Allah bu şekilde 9 ayı tamamlamayı nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…