- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.221
şenay kutluyorum canım demk ikiz annesi olacaksın kaydirigubbakcemile ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile5
selam..............uç bebışımde ıyı............cok sukur.................kanamamda yok.........ınş hersey ıyı gıder ınş.................eeeeeeeeeee senay kız ıkız ne guzel............gıulen ınşşşşş şişko olursun...........toprak sende .............bende vyıyorum mıdem bulanıyıo yemıyorum ağruyo...........ama şimdi mıde bulantım hafıfledı ..........ınş gececk..............ay kıpır ıpırlar üçüde ınş rabbım cumlemıze tamamına erdırır....................
ınş canım..........bırden artış olacak ............ınş rabbım kolaylık versın..........evet uç ayımız dolacak..............ama aramızda cok yok............bır ay var gıbı................ınş pespese doğururuz...........ınşşşşşşşşşşşşİnşallah el muallimcim , senin az kalmış 3 ayı atlatmana ne güzel...3 kişilik aileden 6 kişilik bir aile olacaksınız inşallah ...
allah tamamına erdirsin üçücünü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. rabbim büyük bir kolaylığını verecek inşşş zemuszemus
Kıslar gecmiş kandiliniz mübarek olsun..
şenaycım gözünüz aydınn canımmm keseler birleşikmiydi nasıldı ağladınmı :)
toprak ve gülsüm nasılsınız kıslarrr bibiklerr nasılll[/QUO
Çok sağol gülaycım, keselerin birleşik olması ne demek? Ama yanyana kardeş kardeş ilk fotoların aldık...
Ya ben kendime hayret ediyorum, ağlamak ne kelime gülay, bende tık yok, heyecanlandım tabiiki ama öyle aşırı bir tepki yok, ki ben 17-18 yaşımdan (34 yaşımdayım) beri çocuğum olmayacak diye tonlarca gözyaşı dökmüş biriyim...
Herhalde kalp atışını duymadık diye, bilmiyorum... Belki de bu akupunktur beni böyle yaptı...Devam etmiyorum ama etkisi sürüyor sanırım....
selam..............uç bebışımde ıyı............cok sukur.................kanamamda yok.........ınş hersey ıyı gıder ınş.................eeeeeeeeeee senay kız ıkız ne guzel............gıulen ınşşşşş şişko olursun...........toprak sende .............bende vyıyorum mıdem bulanıyıo yemıyorum ağruyo...........ama şimdi mıde bulantım hafıfledı ..........ınş gececk..............ay kıpır ıpırlar üçüde ınş rabbım cumlemıze tamamına erdırır....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?