Tp Bebek ve Akupunktur

selam kıslar transferım oldu çok sukur 2 blast dondurulmus embrıyo transfer edıldı çok karmasıgım sankı koymamaıslar gıbı hıssedıyorum nıye boyleyım acaba ALLAHIM IHSALLAH NASIP EDER

naz hadı hayırlısı canım ınşşşşşşşşş olacak..........nazlı bı kız olur belkım.............ınş dua ıle

Doğru zamanda Başlarsın inşallah Pinkcim...Benim muhtemel doğum 4 Mart gözüküyor el muallim...ınşallah o günleri de sağsalim görürüz...

Saolun kıslar Çok tsk edıyorum guzel dualarınız ıcın allah razı olsun
Çok heyecanlıyım ayse aydının kıtabını okudukca Çok duygulandım heyecnalandım allahım ıhsallah banada nasıp eder

Merhaba kızlar, nasılsınız, yazamadım bir türlü akşamdan beri...
Dün akşam istanbul trafiği sağolsun, doktordan sonra eve kendimi canlı cenaze şeklinde attım, bugün de işlerden fırsat bulamadım...

Kızlar, Bebişlerim çok iyiymişler, ikisininde kalp atışlarını duyduk, çok güzel bir an'dı... Hayırlısıyla devamı gelir inşallah, diğer kontrolüm 20 gün sonra...

selam kıslar transferım oldu çok sukur 2 blast dondurulmus embrıyo transfer edıldı çok karmasıgım sankı koymamaıslar gıbı hıssedıyorum nıye boyleyım acaba ALLAHIM IHSALLAH NASIP EDER

Canım hayırlı olsun trasferin, inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar, ama senin de onlara yardım etmen gerekiyor şuan, pozitif olcan ve kendini hem fiziken hemde psikolojik olarak yormayacaksın... Kendine dikkat et ve olumlu ol canım, inşallah bebişlerin seninle kalcak... Allah yardımcın olsun....

Saol canım benım ıhsallah bırakmazlar annelerını
sureklı yatamıyorum gezınıyorum ama ıŞ yapmıyorum bı sorun olmaz sanırım degılmı

Saol canım benım ıhsallah bırakmazlar annelerını
sureklı yatamıyorum gezınıyorum ama İŞ yapmıyorum bİ sorun olmaz sanırım degılmı

Canım yine de yorma kendini, inana ben hala iş yapmıyorum desem yeridir, sağolsun eşim çok yardım ediyor, makinaya çam.bulaşık koymama bile izin vermiyor, eğilmeyeyim diye.... Zaten transferden sonra benim karnım 9 aylık gibi olmuştu, çok şişmiştim o yüzden yapamıyordum, ama 1-2 hafta içinde geçti, sen yine de pek bişey yapmamaya çalış bence....

elmuallım...........................9 subat..................ama tahmını..........ocak ortası
toprak.................................4 mart.................
senay...................................14 mart...................ama tahmını............subat sonu
gulen
burge
zuımmın

Nazcım aldığımız prog. gaz yapıyor normal...Evde dolaşabilirsin , kendini çok kasma ama aynı zamanda çok da yorma.Olumlu düşün , bol dua et.Ayetelkürsi oku, elini karnına koyup.Bol bol su iç , dondurma ye.Kabız olma....

Şenaycım gözün aydın , bir daha ki buluşmada bebişlerin kolları bacakları oluşmuş olacak inşallah...

Evet toprakçım doktorum da öyle söyledi, ama şimdiden keselerin içinde bebek silüeti var, ama kendime şaşırarak söylüyorum ben hala çok sakinim, hayret ediyorum kendime, eşim benden 100 kat daha heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…