Tp Bebek ve Akupunktur

kıslar biz gittimizde hareketlerini gördük usgden önce şekerli bişiler yiyin kayınvalidem bebeğin ayakları ve ellerini birer tane daha bebek sandı :)
buarada benim dogum 1 mart

nevincim bu kadar ciddimi ya Allah korusun inşlallahh kötü birşey çıkmaz canım
peki neden gecmiş acaba çiğ köfte felanmı ?
ya öncedne hiç böyle şeyler yoktu canım yaa bende korkuyorum valla 4-6 normal degermiş benim sonuclar pazartesi çıkıcak
evet canım 4 gün önden gidiyor bebiş,
sen napıysoun mide bulantıların gecctimi benim çok kötü artık tavan yaptı ac karnına bile kusmayı başarıyorum

maşallah,maşallah kızlar.......kırkbirkere maaşallah hepinize.......ne güzel keseler görülüyor......kollar,bacaklar görülüyor.......ALLAHIM inşallah darısı banada olur.........kızlar cumartesi yumoşlarım toplanıyor.muhtemelende pazartesi transferim var.......benim içinde dua edin.......hamişlarin duaları kabul olurmuş......:1hug:

inşallahhhh sende aramızda olursunn canımmmm hayırlısıyla güzel güzel döllensinler inşallah yumiler

Maşallah canım ya, tedavi bitmiş sayılır, inşallah herşey yolunda gidecek ve 17 gün sonra güzel haberleri alcaz senden de.... Allah yardımcın olsun....

kıslar biz gittimizde hareketlerini gördük usgden önce şekerli bişiler yiyin kayınvalidem bebeğin ayakları ve ellerini birer tane daha bebek sandı :)
buarada benim dogum 1 mart

Gülencim çok güzel ya, birkaç kontrol sonra el sallıycak annesine :)
Benimde 20 gün sonra tekrar kontrolüm, bizde inşallah o zaman görcez... Ama ben 20 gün nasıl bekliycem bilmiyorum, bu esnada bieşy olmuşmudur diye hep endişe, birönceki görüşme 10 gün önceydi, 10 gün çok zor geçmişti 20 gün nasıl sabretcez bakalım... Senin tekrar kontrolün kaç gün sonra?

benim 7 .haftada gittimde sadece kalp atışı gördüydük hafif bi insana benzer bi görntüydü karından ,
10 gün sonraydı yani dündü ama ben arada bir sürü pipiriklendim için 7 hafta 5 günlükken başka doktora gittim tekrr baktırdım herşeyine , içim rahatladı çarşamba günüydü gecen hafta- ve cumartesi günü tuvalet kagıdımda sarı bi leke gördüm akıntıymış meger solugu gene hastanede aldım vede salı günü dr gittik yani 10 günde 4 doktor :)
deli gibi ben angel sounds alacağım kalp atışlarını dinlicem
bi dahaki kontrol benim 4 hafta sonra ama bora ben istedinde gelebilirsin dedi ama inş bi sorun olmazda gitmek zorunda kalmayızmillet bir kere gidiyor ben gözünü çıkardım gecen hafta:)

sende görürsün bak çok değişik bişey gecen çarşamba ayakları küçüçük dümdüz duruyordu bu hafta ise ayaklar ve eller yanda vucut ortada sallıyordu sol elini yüzüne götürmüş ama biz anlıyamadık dr dedi ama belkide kandırdı bu haftadan sonra ellerini sık sık yüzüne götürcekmişş güzel telaşlar değilmi şenaycım bunlar maşallah hepimize ya herşeye degdi değilmi*

Gülencim gerçekten doktora gitmenin suyunu çıkarmak buysa, sen çıkarmışsın, bir şarkı varya ıstanbulun bütün meyhaneleri diye, sende bu pipiriklilikle doğuma kadar istanbulun bütün kadın doğumcularını gezcen valla....
Gülencim ben 10 gün önce keseleri görmüştüm, dün de kalp atışlarını duydum... 20 gün sonra gitcem tekrar...
o zaman kollar filan büyüyecek hareketlerini görebiliriz dedi doktor...
Hayırlısıyla o gün de bi gelse, 1 gün gitti kaldı 19 gün:)

gulen ne dıyım..........zavallı bebışı rahat bırak...............ama ınsan çok merak edıyoooooo valla......................buluesu ınş bıze katılmana az kaldı

:ecrin_bebek: bora bey çok entel biri usg bakıyor bana idare eder diyor nasıl yani kalbi yavaşmı diyorum yok daha ne olacak çok güzel bi gebeliğin var diyor ama sürekli şaka yapıyor en son usg baktı aa sen hamileymişsin dedi benim rengim falan attı nasıl yani ne oldu falan dedim yani ondan aslında gittim doktora tandıık doktora acaba bişey varda ebnden saklıyormu diye orada herşeyini daha iyi anlattı kordan bagından tuttua suyunu bile ölçtüler keseyi falan adam bizeedde anlattı ama bıora bey biz sormadıkca detay vermiyor :)

benimki 25 agustos say say bitmez cinsiyeti öğrenmeye gidicez artıkın biz durabilirsek :)
maşallahh sizee yavrumm progesteron iğnemi devam eidyon

bluesuu inşallah sende güzel haberler verirsin canım..bol bol dua et inşallah..herşey gönlünce olsun canım...

şenaycım gözünaydın canım.. kalp atışlarını duyunca daha rahatlamışsındır..sağlıkla büyüsünler inşallah..

kızlar bugünkü test sonucum iyi çıktı .değer katlanmış.şükürler olsun..sanırım lab.lar arasındaki farkatan kaynaklanan bir durum oldu...inşallah keseyi ve kalp atışını duyup sağlıkla kucağımıza alırız..artık baktırmayacağım...

Melis sekerim bol bol dua et canım Allah kabul etsin dualarımızı sanada hep dua ediyorum inan amerikalı zumim tamam artık birde öteki forumda Gül aleyna inan hep ediyoru
sizlere ins güzel haberlerinle çıldırmak istiyorum seninde com sıkıntılar çektiniz biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…