- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.541
inşallahhhh sende aramızda olursunn canımmmm hayırlısıyla güzel güzel döllensinler inşallah yumiler
Maşallah canım ya, tedavi bitmiş sayılır, inşallah herşey yolunda gidecek ve 17 gün sonra güzel haberleri alcaz senden de.... Allah yardımcın olsun....
gulen ne dıyım..........zavallı bebışı rahat bırak...............ama ınsan çok merak edıyoooooo valla......................buluesu ınş bıze katılmana az kaldı
bluesuu inşallah sende güzel haberler verirsin canım..bol bol dua et inşallah..herşey gönlünce olsun canım...
kızlar bugünkü test sonucum iyi çıktı .değer katlanmış.şükürler olsun..sanırım lab.lar arasındaki farkatan kaynaklanan bir durum oldu...inşallah keseyi ve kalp atışını duyup sağlıkla kucağımıza alırız..artık baktırmayacağım...
ınş canım rabbım sevındırsın................saol el muallimcim hakkımızda hayırlısı sabır ediyoz inş güzel günler gelir benide bulur inş
serap okudun mu dımı............o sayfalarda ben gulmekten delı olmuştum delı o kız............gulmekten kırılmıştım...............rabbım de onu guldurdu..............ama senın aku oyle cok acılı olmaz..............korkma ve sende yaz gelışmelerıGülencim dün tüm gün geçmiş sayfaları okudum
ben akuya başlıyorumya o yüzden nisan mayıs sayfalarını okudum, neler yapılıyo diye
senin aku maceralarını okudum, reyhanın maceralarını okudum
ve o kadar çok güldüm ki bilg karşısında kahkalar atıyorum tek başıma delii gibi
ayyy gülencimmm allah ta seni güldürsün çok kaynakk kıssın yaa canım benim
yaşın da pek küçükmüş heralde en miniğimiz sensin burada
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh hepinizin
darısı da benim gibi hazırlık aşamasında olacaklara olsun
hepinize sevgilerrrrr
canım bızım cıdıı sorunumuz yok...........ama ben bal çorekotu trcın kuru yaptım........esım polen ve tarcın çorekotu jkarısımı var hazır ondan kulandı.........aku vardı...........hepsı sanırım etlıklı oldu.......kısmet hrsey..........ınş sende dene ınş hepsı bıraraya gelır tutatr bebışın........ınş hersey guzel olsMuallimcim selam
sanırım seninde eşinin hiçbir sorunu yok
benim eşimin de yok ama yinede spermlere iyi gelsin veya tutsun diye eşine
keçiboynuzu kürü veya vitamin felan verdinmi hazırlık aşamasında
merak ettim . ben hiç bişeyi atlamak istemiyorum bu sefer
sevgilerrr
nevincim bu kadar ciddimi ya Allah korusun inşlallahh kötü birşey çıkmaz canım
peki neden gecmiş acaba çiğ köfte felanmı ?
ya öncedne hiç böyle şeyler yoktu canım yaa bende korkuyorum valla 4-6 normal degermiş benim sonuclar pazartesi çıkıcak
evet canım 4 gün önden gidiyor bebiş,
sen napıysoun mide bulantıların gecctimi benim çok kötü artık tavan yaptı ac karnına bile kusmayı başarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?