Tp Bebek ve Akupunktur

inşallah keseyide,kalp atışınıda GÖRÜRSÜN CANIM..........:1hug:

Gülencim dün tüm gün geçmiş sayfaları okudum

ben akuya başlıyorumya o yüzden nisan mayıs sayfalarını okudum, neler yapılıyo diye
senin aku maceralarını okudum, reyhanın maceralarını okudum

ve o kadar çok güldüm ki bilg karşısında kahkalar atıyorum tek başıma delii gibi

ayyy gülencimmm allah ta seni güldürsün çok kaynakk kıssın yaa canım benim
yaşın da pek küçükmüş heralde en miniğimiz sensin burada

Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh hepinizin

darısı da benim gibi hazırlık aşamasında olacaklara olsun

hepinize sevgilerrrrr

Muallimcim selam
sanırım seninde eşinin hiçbir sorunu yok
benim eşimin de yok ama yinede spermlere iyi gelsin veya tutsun diye eşine
keçiboynuzu kürü veya vitamin felan verdinmi hazırlık aşamasında
merak ettim . ben hiç bişeyi atlamak istemiyorum bu sefer
sevgilerrr

saol el muallimcim hakkımızda hayırlısı sabır ediyoz inş güzel günler gelir benide bulur inş
ınş canım rabbım sevındırsın................

serap okudun mu dımı............o sayfalarda ben gulmekten delı olmuştum delı o kız............gulmekten kırılmıştım...............rabbım de onu guldurdu..............ama senın aku oyle cok acılı olmaz..............korkma ve sende yaz gelışmelerı

canım bızım cıdıı sorunumuz yok...........ama ben bal çorekotu trcın kuru yaptım........esım polen ve tarcın çorekotu jkarısımı var hazır ondan kulandı.........aku vardı...........hepsı sanırım etlıklı oldu.......kısmet hrsey..........ınş sende dene ınş hepsı bıraraya gelır tutatr bebışın........ınş hersey guzel ols

gunaydınnnnnnnnnnnn hatunlar................ya toprak gulen senay mart kedılerı...........................sızı gıdı sızı....................

Günaydın herkese,
Evet muallimcim ya, bizim bebiler mart kedisi olcak, kediler damda bizimkiler beşikte vıyaklayıp duracaklar :)

Neden geçtiği bilinmiyor Gülencim , dr. son testlerin bizi rahatlattığını söyledi ama tüm ihtimaller ancak 12. haftadan sonra ortadan kalkacak inşallah.
Benim bebişte 2 gün önde gidiyor , benim mide bulantım yok ama hiç bir şey yiyemiyorum soğan sarımsak kokusu beni mahvediyor o yüzden hep kaçıyorum yemek olan yerlerden.Hep patates , çorba bisküvi yiyorum...Az kaldı diyorum ama nerdeyse daha 3 hafta var bu sıkıntıların bitmesine...

Günaydın güzel anne adayları...Nasılsınız?Biz mart diyoruz ama bebişler genelde bir 15 gün önce geliyormuş...

Muallimcim sağol canım inşş allah hepimizin gönlüne göre versin

canım o hazır karışımı nereden aldın bende alayım

bu arada eski sayfaların 55. sayfasındayım baya bir tecrube edindim

sonuna kadar okuyacam ama ne çok çene çalmışsınız bacımm

oku oku bitmiyor vallaaaa

bayaaa biii mesaiii harcayacam(((((((

herkese günaydinlar......az önce kan verdim...insallah degerler katlanir....heycan dorukta...artik bende cetvel yapimmi diye düsüniyorum... opuyorumnanaktan

toprakcım senaycım..............bebışler tek olunca genelde vaktınde gelıyo çogullarda erken tabı tam gunumuzu soylemek su an zor ınş yetrlı kalırlar sağlıkla gelırler...........tekte olsa tup bebek olunca kıymetlı old ıcın se-zeryan yapıyolar bazen....................ınş sıkıntısız gelırler bayram yaparız..................
serapcım canım valla bırara cok cene yaptık ...........okumakla zor bıtırırsın..............eczanelerde arı polenı satılıyo polen dıye onu kullansın esın polen balı.............ama sen daha onemlısın .........ınş hersey yolunda gıder.........basla kurlere bıde erkekler kecıboynuzu kuru yapıyolar dene ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…