Tp Bebek ve Akupunktur

zummıncım ınşşşşşşşş hersey guzel gıder ama cetvel ıçın bence keselerı bekle ............o zaman daha net yaparsın................guzel gunler bızı beklıyooooooooooooooo....................

elmuallim ablacim...bana göre tek...cok istiyordum cetveli yapmayi...keseleri ne zaman görcem bilmiyorum...dahalik doktor bana randevü vermediler...bakalim bugün aricam...

kan deger 296 ya cikmis......hersey güzel dedi....ama bisey moralimi bozdu...bunlar saglikli embryo yerlestirdiklerini söylediler...az önce aradim..cok güzel degerler dediler....sonra bide 16-18 haftalik oldugunda amniyosentiz yapariz dediler...ben cok karsiyim....minik kizimda yaptim ve basima gelmeyin kalmadi....saglikli olmadigini biliyordum..aldirmadim...ama onlar bana bunu neden dediler...simdi hamileyim ve cocugum saglikli degilmi yoksa..diyom kendi kendime...ilk hamileligim zaten bi hayli aglamakla gecti cok zorluk cektim...buda böyle olursa naparim..

bence kafanı yorma ınş hersey guzel olucak...........bende ense olç yapılcak.........ınş ıyı cıkar amnıyo sentez ıstemıyorum...........rabbım zorluk vermesın ınş.................şimdi guzel şeyler duşun............

el-muallim canim nasilsin bebislerini rabbim korusun sana bagislasin uzun omur versin insallah!! cok sevindim okuyunca moral oldu bana kendimi halen toparliyamadim ben berbat geciyor gunlerim dun dpktorda kontrolum vardi dondurulmus embriyo hakkinda konustuk ne bakti bana ne muane etti ne dogru durust bilgi verdi moralimi berbat bozdu umudumu yikti diyebilirim ne duygusuz bir doktora dek gelmisim buda benim nasibimmmis demekki kilo vermeye calisiyorum bebisi almadan bi on kilo vermeyi dusunuyorum kismetse olur ins. bakalim ne zaman cesaret edecem bebisi gidip alamaya ?
canim tekrar hayirli saglikli gunler dilerim sana ve bebislerine seni takipte olucam elimden geldigince dogduklari gunu burdan okumak dilegiyle ins.

ozgul 23 meraba canım

sendemi ekimde başlıyosun
bende ekimde başlıyorum beklemelerde arkadaş olıuruz inşallah

canım mrb inş kısmet olursa ekimde benim tüp bebek serüveni başlıyıcak öncesinde eylülde dr tahlil için çağırdı ramazan sonrası da artık başlıyıcak umarım rabbim bizimde yüzümüzü güldürür canım sizin sorun neydi özel deilse eğer :1hug:

canım mavış hoşgeldın...............canım çok sagol guzel temennılerın için rabbım razı ols sanada kısa zamanda versın dılerım.............canım dondıurulmuşların varsa dene ınş ama doktor moral vermıyosa al dondurulmuşlaruını baska merkeze gıt............kılo vermeye calışman cok ıyı ........ıstersen akuopunutura gıt ..........hem zayıflar hem stres atar hemde tedavıne destek olur...........nolur asla umudını bozma ......herseyın bası umıt...........moral..............bılkı rabbım dılerse hıçbır sey engel olamaz........ınan ve guven-...........bu ımtıhan cok zor canım ama rabbım bılıyo kulunu ınşşşşşşşşş cok bekletmez verır melegını.............toparlan moral kazan ve yola devam canım..........çokkkkkkkkkk opuyorum duam senınle..................a e o

rabbım hepımıze guzel hayırlı gunler nasıp etsın..............saglıklı tatlı bebışler versın kucaklaru doldursun..................ınşşşşşşşşşşşşşşşşş bu guzel gunler hurmetıne kımın yureğınde ne arzusu varsa makbul eylesın......................o herseye kadırdırrrrrrrrrrrrrr

amin canım inş bu mubarek günlerde bizide sevindirir sende inş sağlıkla kucaklarsın aslında tüm hamişler sağlıkla kucaklarına alırlar inş

ınşşşşşşş ozgulcum ınş...........amın.............veren o gulduren o............ınş rabbım rahmetuıyle tecellı eylesın bız acız kullarına.....................ınişşşşşşşşşş saglık afıyet tatlı bebışler..........

ozgulcüm benim 10 yaşında bir kızım var ikinci için uğraşıyorum

1 aşılama 2 tüp denemem oldu

enson 9 haz tranf olmuştu

şimdi 3. deneme ekimde bende sorun yok eşimde sorun yok

ama olmuyor sebebsiz benim tutuyor değer ikiye katlıyo
bir sefer sonra düşüp gidiyor sıfırlanıyor

allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Amin muallimcim amin, Ne güzel dualar etmişsin bize, Allah senden razı olsun...

Kıslar karimda garip Ağrı oluyor iğne batması gibi

Canım hayırlı olsun
doktorların dediklerini yapmalısınız pgt olması sağlıklı oldunu kromozomların tam old gösteriyor sen gene ikili üçlü testleri gerekirs amiyo yaptırman lazım ins bu kez saglikla gelir bebisin inşallah hepimizi ki saglikla doğarlar Rabbim eli aya düz sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize

Bugün yarın en geç yarın aksam yavvvvriiimmm

Hadıya okadar erkenmııııı
belırtı olurmu gıssss
ay heyecanlandım he Şımdı
allahım ne olursun ayırma benden yavrularımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…