- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.561
ozgul 23 meraba canım
sendemi ekimde başlıyosun
bende ekimde başlıyorum beklemelerde arkadaş olıuruz inşallah
el-muallim canim nasilsin bebislerini rabbim korusun sana bagislasin uzun omur versin insallah!! cok sevindim okuyunca moral oldu bana kendimi halen toparliyamadim ben berbat geciyor gunlerim dun dpktorda kontrolum vardi dondurulmus embriyo hakkinda konustuk ne bakti bana ne muane etti ne dogru durust bilgi verdi moralimi berbat bozdu umudumu yikti diyebilirim ne duygusuz bir doktora dek gelmisim buda benim nasibimmmis demekki kilo vermeye calisiyorum bebisi almadan bi on kilo vermeyi dusunuyorum kismetse olur ins. bakalim ne zaman cesaret edecem bebisi gidip alamaya ?
canim tekrar hayirli saglikli gunler dilerim sana ve bebislerine seni takipte olucam elimden geldigince dogduklari gunu burdan okumak dilegiyle ins.
rabbım hepımıze guzel hayırlı gunler nasıp etsın..............saglıklı tatlı bebışler versın kucaklaru doldursun..................ınşşşşşşşşşşşşşşşşş bu guzel gunler hurmetıne kımın yureğınde ne arzusu varsa makbul eylesın......................o herseye kadırdırrrrrrrrrrrrrr
canım mrb inş kısmet olursa ekimde benim tüp bebek serüveni başlıyıcak öncesinde eylülde dr tahlil için çağırdı ramazan sonrası da artık başlıyıcak umarım rabbim bizimde yüzümüzü güldürür canım sizin sorun neydi özel deilse eğer :1hug:
rabbım hepımıze guzel hayırlı gunler nasıp etsın..............saglıklı tatlı bebışler versın kucaklaru doldursun..................ınşşşşşşşşşşşşşşşşş bu guzel gunler hurmetıne kımın yureğınde ne arzusu varsa makbul eylesın......................o herseye kadırdırrrrrrrrrrrrrr
kan deger 296 ya cikmis......hersey güzel dedi....ama bisey moralimi bozdu...bunlar saglikli embryo yerlestirdiklerini söylediler...az önce aradim..cok güzel degerler dediler....sonra bide 16-18 haftalik oldugunda amniyosentiz yapariz dediler...ben cok karsiyim....minik kizimda yaptim ve basima gelmeyin kalmadi....saglikli olmadigini biliyordum..aldirmadim...ama onlar bana bunu neden dediler...simdi hamileyim ve cocugum saglikli degilmi yoksa..diyom kendi kendime...ilk hamileligim zaten bi hayli aglamakla gecti cok zorluk cektim...buda böyle olursa naparim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?