Tp Bebek ve Akupunktur

ozgulcum ınş canım ................ah o cevreyı bılmemmı............ınş bu yıl sanada bereketlı gelır...........

kız senay calış ............bıze para lazım sendede bendede fazla olucak.............kız ne hıssetmresı kız.............fazla kaptuırdın kendını ben bıle tam hıssetmeyooom...............ınş 18 19 .haftalar ben burdayım dıcekler yıyez tekmıklerı.............sen tatıl yapmıcanmı.............off ben ev kuşu oldum...............ve tembel kuş oldum................

gunaydın hamış ve.............gunaydın hamış olmak ısteyen azımlı hatunlar.......guzel bı gun ols ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan......

herkese günaydın arkadaşlar..........sizleride üzmek istemiyorum arkadaşlar ama benden haber beklediğiniz için yazıyorum............benim durumum malesef kötü.........dün kanamam başladı ve gittik test yaptırdık 16.9 çıktı ve şu anda kanama m hızlandı ve malesefki bu bebeğimi dahada erken kaybediyorum..........çok üzgünüm........bizim içinde tüp bebek sayfası kapanmış oldu........eşimle kararımız bu son olsun demiştik.........ALLAH sizlerin yolunu açık etsin,sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah........

canım ne dıyosun ya.....................çok uzuldunm.................ama bence ıkı gun sonra yenıden yaptır ınşşşşşşşş yukselır ınşşşşşşşşşş mutlaka yaptır bazen bısey bellı olmuyo yukselır bellı olmaz..............kanama yerleşme kanamasıdır gec tutunma olabılr............mutlaka pazartesı tekrarla................dum senıle..................

Canımm çok üzüldüm öyle deme Allahtan ümit kesilmez acaba kacıncı günündü

canım kanaması olupta hamile kalan çok arkadaşımız var..canım doktorun sana igne vermedimi kanamayı durdurma ignesi...canım rabbimin takdiri diyecek bir şey bulamıyıorum..bence yinede kendine dikkat et hemde kaçıncı günün canım senin ..

insallah gec tutunmustur bluesuu insallah degerin yukselir canim

bluesu inşallah değerin yükselir canım..bence ilaçlarına devam et ve testini mutlaka tekrarla. Böyle şeyler olabiliyor okuyoruz buna benzer durumlarda devam eden gebelikleri...Allah yardımcın olsun inşallah canım..ya mübdiu oku hep...

gunaydın arkadaslar...........gercı oğle oldu..............hayırlı pazarlar...............

canım ıyı pazarlar ...nasıl gıdıyor gebelık ucuzler nasıl ıyıler dımı kac haftalık oldun...evde yatıyomusun...ya ben calısmaya basladım 1ay kadar ızın yaptım artık basladım dr ıznı ıle aksamları gelıncede acaıp yorgun oluyorum dokuzu goremeden uyuyorum sıteyede gıremıyorum eskısı kadar takıp edemıyorum ısyerınde arada bakabılıyorum.....ama aklım hep burada.. merak edıyorum...en basta senın mınıklerın cınsıyetını...

canım cok sagol.............arbbım sanada kolaylık versın.........ama cok yorma kendını kendınede zaman ayır..............benımkılerın cınsıyetlerı bellı degıl ınş onbesgun sonra gıdıcem belkı bellı olur.............sımdılık cok şukur ıyıyız...........rabbım hepımıe kolaylık versın.................dua ıle canım........ada..................

aaaa gülencim tebrik ederim canım hayırlı olsun....Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Biz de kalp atışlarını gördük çok şükür..

canlarım hepinizi tebrik ederim RABBıM inşaalllaahhhh kucagınızada almayı nasip eder...EL-MUALLıM ben akuya tedaviye başlamadan 2 ay önce başlasam daha mı etkili olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…