Tp Bebek ve Akupunktur

Teşekkür ederizzz kizllarrrr
ben hep kız hissettim 10.haftada bı Dr bacak arası boş kız mı ne deyince tamam olmuştum dün Dr pipisini gösterdi yukarı doğru duruyordu hiç yadirgamadim oglumm haa dedim bı kaç biside aldık bebeğe
Allah onu doğurmayı saglikla inşallah bzize nasip eder

Günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

Gülencim hayırlı ömürlü olsun oğlusşun allah kucağına almayıda nasip etsin canım.

inşallah şenaycım bizde sizlere katılırız allahın izniyle canım.

Özgülcüm heralde ekim ayına hazırlanan ikimiz varız galiba

Blausee, canım çok üzüldüm allahın taktiri bitanem ya yıpratma kendini canım
niye son olacakki biraz dinlen ara ver kendine gel hem maddi hem manevi olarak dinlenirsin
tekrar dene pes etmek yokkkkk gün doğmadan neler doğar canım
vakti zamanı gelince mutlaka olacakkkkkkk

Canım geçmiş olsun, ama bir mucize olur belkide, bebişin seninledir inşallah, canım bence de test yaptır bugün... Allah yardımcın olsun cabım benim....

Gülaycım, çok sevindim cinsiyetini kesin öğrenmiş olmanıza, sağlıklı olsun o yeterki..... Allah sünnetini ve damatlığını da görmenizi nasip eder inşallah....

Muallimcim ben tatil yapamıycam maalesef, zaten çok sık izin aldım ve alıyorum biliyorsun, özel işyeri ve ofis ortamı olduğu için sıkıntı bunlar hep, çıksamda biryere gidemeyiz, c.tesi-pazar köye gittik, araba yolculuğu işkence gibi geldi bana, yerime birini yetiştiriyorum şuan, doğum iznine çıkınca tatil yapcam inşallah :)

Aminn aminnn kızlarrr teşekkür ederizz. ınşallah Allahım olmayanada versin

kız gulen len daha ben öğrenemedım ............senınkı cabuk çıkmış meydane.............oğlan ha..............hım nazlı kızın yok yanı yaramaz oğlun gelıyooooooooo.............hayırlısı ınşşşşşşşşş.............buyut saglıkla............benım oğlumda dort gozle beklıyo cınsıyetlerını............bakalım hayırlısı ols saglıkla gelsınler ınş tabı kız ıst...............ınşşşşşşşşşşşş.............

canlarım hepinizi tebrik ederim RABBİM inşaalllaahhhh kucagınızada almayı nasip eder...EL-MUALLİM ben akuya tedaviye başlamadan 2 ay önce başlasam daha mı etkili olur...

canım cok sagol oncelıkle rabbım senı ve tum ısteyenlerı sevındırsın ınş.............burdakı arkadaslar gulen toprak onlarda akuya onceden basladı ..........bende bır ay oonce .......daha once baslıcaktım doktorum hemen tedavıye baslayınca zamnan az oldu.........basla derım ınş faydasını gorursun............ınş sanada kısmetlı gelır................stresın azalır bıde...........rabbım herkesın yardımcısı ols bu surec zıor ..........hamıle kalmadan once hsamılelık ugrasları sonra tuttumu heyecanı sonra devam edermı kokrrusu ..........rabbım kımseyı zorda komasın ınşşşşşşşşşşş......

hamışler....................
mamba,
elmuallım
gulen
toprak
senay
burge
naz
masallah barakellah ...............rabbım artısın ınşşşşşşşşşşş

zummın

bıoşver tatılı canım bu yaz ınşşşşşşş seneye bebışlerle gıderız..............ınş canım

el muallim eğer bir aksilik çıkmazsa kist vs yoksa inşşş bu ay sonu tedaviye karar verdik ama doktora karar veremedik. yaaa öfff. mmorial i istiyorum ama pahalı. çidere üye oldum. tedavi 1650 eur. kullandıklaı ilaçlar falan 6500 ü bulur kesin. bir de senin doktorun var. çarşamba gideceğiz tekrar. fiyatı da tekrar konuşacağız ama 2600 e inmişlerdi herhalde daha inmezler. ben umuttun ilaç dahil (bizim yaşa iç uygun değil ya) 3500 liralık kampanyasını söyleyip baskı yapacağım. o da 4500 e çıkar. arada 2000 lira fark var bu da bizim için çok önemli aslında. ama doktoru hastaneyi hiç tanımıyorum. özgeçmişi iyi. oraya giden bir sen varsın bir de geçmişte jfk mi ne varmış. labaratuarı falan iyi midir bir bilgin var mı? başka başarılı olduğu özellikle ileri yaş hastaları var mı? offf eşimle bu hafta 2 doktora da gidip karar vereceğiz bakalım. hayırlısıfisfisfis

canım ınş karar verebılırsın...............ben memmnunum cok da gelen hamıle kalmış hastası var..........umutta guzerl ama memorıl derım bıde.............orasıda cok basarılı .............gıt konuş aslında kampanya var cğıu merkezde ınş rabbım ıyı karar vermenı nasıp etsın............ve ınş bayramda senı hamış goruruz..................kısmette ne varsa o olur ınşşşşşşşş hersey guzel olur.............

kız naz unuttun bızı..................hamış kaldın ugramaz oldun kız................nasıl gıdıyo hamışlık.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…