- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.141
Bana artık erkek anası diyinnn anacimmm
herkese günaydın arkadaşlar..........sizleride üzmek istemiyorum arkadaşlar ama benden haber beklediğiniz için yazıyorum............benim durumum malesef kötü.........dün kanamam başladı ve gittik test yaptırdık 16.9 çıktı ve şu anda kanama m hızlandı ve malesefki bu bebeğimi dahada erken kaybediyorum..........çok üzgünüm........bizim içinde tüp bebek sayfası kapanmış oldu........eşimle kararımız bu son olsun demiştik.........ALLAH sizlerin yolunu açık etsin,sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah........
kız senay calış ............bıze para lazım sendede bendede fazla olucak.............kız ne hıssetmresı kız.............fazla kaptuırdın kendını ben bıle tam hıssetmeyooom...............ınş 18 19 .haftalar ben burdayım dıcekler yıyez tekmıklerı.............sen tatıl yapmıcanmı.............off ben ev kuşu oldum...............ve tembel kuş oldum................
canlarım hepinizi tebrik ederim RABBİM inşaalllaahhhh kucagınızada almayı nasip eder...EL-MUALLİM ben akuya tedaviye başlamadan 2 ay önce başlasam daha mı etkili olur...
Muallimcim ben tatil yapamıycam maalesef, zaten çok sık izin aldım ve alıyorum biliyorsun, özel işyeri ve ofis ortamı olduğu için sıkıntı bunlar hep, çıksamda biryere gidemeyiz, c.tesi-pazar köye gittik, araba yolculuğu işkence gibi geldi bana, yerime birini yetiştiriyorum şuan, doğum iznine çıkınca tatil yapcam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?