- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.161
naz cınm, ben 25. haftadayım diye araştırdım, 22, haftadan sonra genelde alıyorlar o kurslara , pratik öğrettikleri daha çok akılda kalsın diye. bu kadar erken gitsen de hem unutabilirsin hem de biraz bekle henüz 5 haftalık, o kurslar 2 aylık falan oluyor hafta sonu gitsen toplam 8 kere falan gidiyosun yani. Ayşe öner isimli bir ebe var, onun seminerlerini takip etmeye çalış, ona gidenler bu kadın dünyaya inmiş bir melek diyolardı mesela :)))
el muallim cim nasılsın,
bebişkolar nasıl ? ne zaman cinsiyet tahmini yapacak bu doktor ayyyy çatlıycam meraktan vallahi zemuszemus
canım cok sagol oncelıkle rabbım senı ve tum ısteyenlerı sevındırsın ınş.............burdakı arkadaslar gulen toprak onlarda akuya onceden basladı ..........bende bır ay oonce .......daha once baslıcaktım doktorum hemen tedavıye baslayınca zamnan az oldu.........basla derım ınş faydasını gorursun............ınş sanada kısmetlı gelır................stresın azalır bıde...........rabbım herkesın yardımcısı ols bu surec zıor ..........hamıle kalmadan once hsamılelık ugrasları sonra tuttumu heyecanı sonra devam edermı kokrrusu ..........rabbım kımseyı zorda komasın ınşşşşşşşşşşş......
canım buluesu ınş degerın artar canım ıyı bak kendıne .......................
mrb serapcım senleb ben hazırlık yapıyoz bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inş senin eylül ekim adet tarihin ne zaman benim eylülde 6 sında ekimdede 5 ine denk geli bakalım ilk yolcu kim olcak tedaviyolunda:)Günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Gülencim hayırlı ömürlü olsun oğlusşun allah kucağına almayıda nasip etsin canım.
inşallah şenaycım bizde sizlere katılırız allahın izniyle canım.
Özgülcüm heralde ekim ayına hazırlanan ikimiz varız galiba
canım değerim artmadı.......artmayacağınıda biliyordum......değerim malesef 6 ya düşmüş..........dr.umla konuştuk..........3 ününde tutup düşmesi çok büyük şanssızlık diyor........bundan sonraki yapılacak aşamaları anlattı.........histeroskopi önerdi vs. birsürü şeyler......canım sen kendini anlatırmısın.......senin kaç deneme tuttu ve dr.senden histeroskopiyi neden istedi ve sence senin hamileliğinin devam etmesini sebebi bu olabilirmi.......ayrıca sana rahmine çizik atılmışmıydı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?