Tp Bebek ve Akupunktur

yok canım unuturmuyum evde patlıyorumya sıkıntıdan gebelık kursuna gıtmek ıstıyorum ama nerde vardır acaba senın nasıl gıdıyor

sağol canım yaaa rabbim inşş nasip eder. aslında param olsa ekip hastane başarılı negatif sonuç alan olsa bile hiç memnun olmayan yok diye memorial diyeceğim veya daha genç olsam 1 sene beklerdim maddi durum için. tabii yine yaş nedeniyle en doğru kararı vermek lazım olmazsa yine sonrasında olsa olsa 1 deneme daha yapabilirim önümde 10 deneme yapacak süre yok mafoldumben rabbim hayırlı kararlar verdirsin :Saruboceq:

nazcım bazı merkezde duymuştum ........ınternetten baksana bulursun ama pahalı olabılır.........bıde azcık bekle hersey netrleşsın doktoruna danış ve öle gıt kendını yorma............

naz cınm, ben 25. haftadayım diye araştırdım, 22, haftadan sonra genelde alıyorlar o kurslara , pratik öğrettikleri daha çok akılda kalsın diye. bu kadar erken gitsen de hem unutabilirsin hem de biraz bekle henüz 5 haftalık, o kurslar 2 aylık falan oluyor hafta sonu gitsen toplam 8 kere falan gidiyosun yani. Ayşe öner isimli bir ebe var, onun seminerlerini takip etmeye çalış, ona gidenler bu kadın dünyaya inmiş bir melek diyolardı mesela :)))

el muallim cim nasılsın,
bebişkolar nasıl ? ne zaman cinsiyet tahmini yapacak bu doktor ayyyy çatlıycam meraktan vallahi zemuszemus

hadıyaaa nerdeymıs pekı o ebe bızım hastanenın varmı acaba

ayşe öner bütün hastanelere ücretsiz seminere gidiyomuş en son çarşamba günü ataşehir acıbadem polikliniğinde vardı mesela semineri.. ama 1 günlük bildiğim kadarı ile, bazı yerlerde de 3 günlük olanı okudum. ama bu hanım ayrıca internetten araştır, ücretli olarak 2 aylık kursu kendi evinde mi yoksa inlaştığı bir yerde mi ne veriyor.. yani hamileikten doğum koçluğuna, doğrurduktan sonra bebek bakımına kadar herşey var dediler.. detaylarını da tam bilmiyorum, intyernetten bakarsak bulabiliriz ama sanırım.

el muallim cim nasılsın,
bebişkolar nasıl ? ne zaman cinsiyet tahmini yapacak bu doktor ayyyy çatlıycam meraktan vallahi zemuszemus

canım çok şukur daha ıyıym bıde hıssetsem ıyıce daha ıyı olucak........sen hıssedıyosundur artık...........valla ınş haftaya soler cınsıyetlerını..........bakalım ınş hayırlısı aman sdakın sen catlım deme kız...............kaydirigubbakcemile3................haftaya ınl yazarım...........ıyı bak bebışıne.............

slm muallime nasıl gidiyor hamilelik zorlamıyorlar daha değilmi
maşallah allah nazardan saklasın
inşallah zamanı geince hissedersin meleleklerinin kıpırtılarını
allahım sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin
birbirinize iyi bakın
allaha emanet olun

seracımmmmmmmmm hoşgeldın canım..............çok sagol canım rabbbım senıde sevındırsın ınşşşşş kısa zamanda.............neler yapıyosun ne zaman dondurulmuşları kullanıcan

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız, az önce doktordan geldik, bebişlerim çok iyiler maşallah, artık iyice belli oluyorlar..... fotoğraf çektirdik, bi de cd verdi doktorumuz eve gidince bakcam, işyerime geldim tekrar, 15 gün sonra tekrar gitcem kontrole....

ooooooooooooo masallah kız ..............evde koyar seyredersın artıkın............hayırlı gecler hatunlar.............toprak nerde ya daha tatıl bıtmedmı..........bıze para lazım kız toprak...........
buluesu nasıl acaba .............yukseldımı degerı.............

AMİİNN CANIM İNŞALLLAHH RABBBİM BİZEDE NASİP EDER HAMİLELİĞİ..EL-MUALLİM ÇOOKK SAGOL CANIM.. BAZEN DİYORUM Kİ İYİKİ BEN BURAYA ÜYE OLMUŞUM.. İYİKİ VARSIN EL MUALLİM ..RABBİM SANA DA TEZ YAKINDA HAYIRLISIYLA DOGURMAYI NASİP EDER.. :1hug:

canım buluesu ınş degerın artar canım ıyı bak kendıne .......................

canım değerim artmadı.......artmayacağınıda biliyordum......değerim malesef 6 ya düşmüş..........dr.umla konuştuk..........3 ününde tutup düşmesi çok büyük şanssızlık diyor........bundan sonraki yapılacak aşamaları anlattı.........histeroskopi önerdi vs. birsürü şeyler......canım sen kendini anlatırmısın.......senin kaç deneme tuttu ve dr.senden histeroskopiyi neden istedi ve sence senin hamileliğinin devam etmesini sebebi bu olabilirmi.......ayrıca sana rahmine çizik atılmışmıydı.......

mrb serapcım senleb ben hazırlık yapıyoz bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inş senin eylül ekim adet tarihin ne zaman benim eylülde 6 sında ekimdede 5 ine denk geli bakalım ilk yolcu kim olcak tedaviyolunda:)

canım senin adına üzüldüm ama rabbime karşı gelinmiyo o demekki böyle uyguun gördü ama inş yeniden senin yüzünü güldürür anneliği taddırır sana inşş:Saruboceq:
hayırlı akşamlar kızlar bika gündür giremedim köye gitmiştim çok ii geldi bebek fikri felanda kafamda yoktu epey eğlendim hem yoruldum hemde gezdim geldim

günaydın kızlar...nasılsınız....ben dün geceyi hastanede geçirdim.....sabah kalktığımda kahverengi lekelenme oldu......hala da devam ediyor...şimdi evde dinleniyorum....inşallah ters birşey olmaz.....dualarınızı bekliyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…