Tp Bebek ve Akupunktur

rabbım ınş sevındırecek canım yetrkı bızler umutsuz olmayalım zor ımtıhan bu ama rabbım sevdıklerıne verırmış bu ımtıhanı...........ınş bırbırımıze guzel dualarla destek olucaz duadan baska kımsenın elınden bısey gelmez o dılerse olur ............ama moral çok onemlı ...........duaların ıçın cok sagol rabbım sanada cıfter versınde arama bı daha...............tanımasak bırbırımızın yuzunu gormesekde ne ılgınç sevıyoruz bırbırımızı............çok guzel..................cunku yureklerımızde aynı dert aynı heyecan aynı korku aynı umut var....................kımse anlamaz burdakılerı ama bız anlarız bırbırımızı.............ıyı bak kkendıne...............umut eksılmesın yuregınızden............rabbım hamışlere hayırlı tatlı akıllı evlartlar versın hamış olmak ısteyenlerı kısa zamanda hamış eylesın ve bu kervana katsın...............bol dua......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.....

gunaydın kızlarrrr hayırlı bi gün geçiririz inş
burgecim rabbim yardımcın olsun inş kötü bişey yoktur ve kanaman durur dualarımız seninle canım

canım çok uzuldum ...................ols canım kmısmet degılmış zor bılıyorum .............sımdı bak benım bu 4. denememdı ...........ısterdımkı senın doktda sana hısteroskopı yapsaydı................gecen yazın olumsuz olunca doktorumn hısteroskopı yapıcam sana dedı............gel dedı uç ay sonra yasını gecırme........ama ışımden vakıt bulamadım ben yasımı gectım kırka gırdım üç degıl altı ay sonra gıttım ols gel dedı...........herseuy cok guzel dedı baslayalım hısteroskopıyı tedavı esnasında yaptı cok basıtmış narkoz bıle vermedı cızık attım dedı tutunmayı daha ıyı saglar ve kısmet hepsı tuttu............sana tavsıyem ole yılmak yok..............bı kez daha dene ve hısteroskopı yaptır mutlaka...............bende bu son denemeye zor karar verdım .........ama yasım gecıyo sonkez denıcem tamam dedım..................canım ınşşşşşşşşşş hersey guonlunce olur..............ınşşşşşşşşşşşşşş

canım çokkkkkkk gecmış ols................ınş bısey olmaz genelde oluyo hamışlık donemınde ama yat bol bol................ığnelernı kullan...............rabbım sıfa versın ve hep pozıtıf ol.............bebışın ınş bırakmaz senı..............bol dua...............

kız ozgul oh ne guzxel gecmışlssın ıyı olmuşşşşşşşşşşşşş....................ınş rahat kafayla gırersın tedavıye....................

gunaydın guzel hatunlar.........................guzel sıkıntısız bı gun ıolsun ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Burgecim günaydın canım, geçmiş olsun, inşallah bişey olmayacak canım, kendine iyi bak, bol bol dinlen.....

bu yazın hamışler.....................
mamba
elmuallım
toprak
gulen
senay
burge
zummın...................rabbım tamamına erdırsın bızlerı.............................amın......................
hamışlık ıçın mucadelele veren hatunlar
serappy
denız
buluesu
bensunaz
ozgul
baska varmıydı acep....................ınş rabbım basaranlardan eylesın..............................amın..........

kız ozgul oh ne guzxel gecmışlssın ıyı olmuşşşşşşşşşşşşş....................ınş rahat kafayla gırersın tedavıye....................

saol muallimcim valla öyle güzel geldiki bu köye gitme kafam rahatladı bakalım az kaldı ya başlarda heyecan yoktu ama aylar yaklaşıyo bakalım böyle devam edersem bi bakmışım tüpü de yaptırmış eve gelmişim :)
sen nasılsın nasıl gidiyo dr daha cinsiyetlerini söylememiş galiba ama inş senin için hayırlı olan olsun oğlanında kızın da.

saol senyacım seninde günün aydın olsun inşş hepimizinde
vayy vayy muallim ablam yaa ne güzelolmuş o liste öleee inş rabbim sizleri tamamına erdirir biz isteyenlerede hayırlısı ile nasip eyler hamiş olmayı inş

Muallimcim sağol canım ya bizede liste yapmışsın çok sevindim

inşallah en kısa zamanda hamişler listesine de geçebilirsek ne mutlu bize
şimdi ödevlerimizi iyi yapıyoruz sınıf atlamak için kaydirigubbakcemile3

senin üçüzler nasıl yaramazlık yapıyolarmı annesiiiiiiiii ayyyy yapsınlar yapsınlar
nasıl bir duygu içide üç tane minik bebikler allahım korusun yarabbi
hadiiiiiiiiiiiii artık amma nazlı çıktılar cinsiyetlerinide saklıyorlar:CüvCüv:

bak gülenin erkek ortaya koymuş pipiyi göstermişkaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
allah tamamına erdirsin gülencim

sanada günaydın şenaycım bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim
allah doğurmayı da nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

serapı canım doktor solemdı ınş haftaya soler abımız cok sabırsız.............valla gulen cok sabırsız ya ne yaptı ettı gordıu pıpıyı..............zemuszemus kız bu dogumu bılem beklıyemıcek kız...................ınş hayırlısı ..............senın nasıl gıdıyo ........rabbım kolaylık versın hepımıze

kızlar sagolun begendınız demek...............ınş hepınızı hamışe yazmak kısmet olur..............bu lısteyı her gıren yenı sayfaya tasısın ...........ıyı olur.................

HAMıŞ OLANLAR HATUNLAR..................
mamba....................
elmuallım............üçüz........aralık...........ocak
gulen.................subat,
toprak................şubat
senay....................ıkız..............subat
naz....................mart
burge.......................mart
RABBIM TAMAMINA ERDIR ...............AMIN...............
HAMIŞ OLMAK IÇIN MUCADELENE EDEN HATUNLAR
serapy....................eylul
ozgul.................eylul
bensunaz................eylul
denız....................ekım.....................
RABBIM BAŞARANLARDAN EYLE...............AMIN................

zummın...................nısan.......................

herkese günaydn umarım herkes iyidir ve sağlıklı doğumlar diliyorum..dört gözle doğuracağınız günüde görmek nasip olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…