- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.181
AMİİNN CANIM İNŞALLLAHH RABBBİM BİZEDE NASİP EDER HAMİLELİĞİ..EL-MUALLİM ÇOOKK SAGOL CANIM.. BAZEN DİYORUM Kİ İYİKİ BEN BURAYA ÜYE OLMUŞUM.. İYİKİ VARSIN EL MUALLİM ..RABBİM SANA DA TEZ YAKINDA HAYIRLISIYLA DOGURMAYI NASİP EDER.. :1hug:
AMİİNN CANIM İNŞALLLAHH RABBBİM BİZEDE NASİP EDER HAMİLELİĞİ..EL-MUALLİM ÇOOKK SAGOL CANIM.. BAZEN DİYORUM Kİ İYİKİ BEN BURAYA ÜYE OLMUŞUM.. İYİKİ VARSIN EL MUALLİM ..RABBİM SANA DA TEZ YAKINDA HAYIRLISIYLA DOGURMAYI NASİP EDER.. :1hug:
canım değerim artmadı.......artmayacağınıda biliyordum......değerim malesef 6 ya düşmüş..........dr.umla konuştuk..........3 ününde tutup düşmesi çok büyük şanssızlık diyor........bundan sonraki yapılacak aşamaları anlattı.........histeroskopi önerdi vs. birsürü şeyler......canım sen kendini anlatırmısın.......senin kaç deneme tuttu ve dr.senden histeroskopiyi neden istedi ve sence senin hamileliğinin devam etmesini sebebi bu olabilirmi.......ayrıca sana rahmine çizik atılmışmıydı.......
günaydın kızlar...nasılsınız....ben dün geceyi hastanede geçirdim.....sabah kalktığımda kahverengi lekelenme oldu......hala da devam ediyor...şimdi evde dinleniyorum....inşallah ters birşey olmaz.....dualarınızı bekliyorum......
günaydın kızlar...nasılsınız....ben dün geceyi hastanede geçirdim.....sabah kalktığımda kahverengi lekelenme oldu......hala da devam ediyor...şimdi evde dinleniyorum....inşallah ters birşey olmaz.....dualarınızı bekliyorum......
kız ozgul oh ne guzxel gecmışlssın ıyı olmuşşşşşşşşşşşşş....................ınş rahat kafayla gırersın tedavıye....................
mrb serapcım senleb ben hazırlık yapıyoz bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inş senin eylül ekim adet tarihin ne zaman benim eylülde 6 sında ekimdede 5 ine denk geli bakalım ilk yolcu kim olcak tedaviyolunda:)
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
Özgülcüm evet canım benim de adet tarihi 11 eylül ve 6 ekim benim siklus aralığı 25 gündür. bu duruma göre aynı başlıyor tedavimiz . kısa protokol olacak benimki .
senin protokol hangisi , birde ne gibi hazırlıklar yapıyorsun canım
inşallah bu sefer başarıcaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mrb serapcım senleb ben hazırlık yapıyoz bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inş senin eylül ekim adet tarihin ne zaman benim eylülde 6 sında ekimdede 5 ine denk geli bakalım ilk yolcu kim olcak tedaviyolunda:)
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
Özgülcüm evet canım benim de adet tarihi 11 eylül ve 6 ekim benim siklus aralığı 25 gündür. bu duruma göre aynı başlıyor tedavimiz . kısa protokol olacak benimki .
senin protokol hangisi , birde ne gibi hazırlıklar yapıyorsun canım
inşallah bu sefer başarıcaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım aynı tarihlerde başlıyoz bakalım hayırlısı ile benimde 29 gün sürer adet siklusum ve kısa protokol olur yaştan dolayı 28 yaşındayım canım bide şuan bi hazırlık yapmıyorum eylülde tahlil yapılıcak benim prl yüksekti bide hayıt otu tohumu almıştım bide dostineks var evde prl için kullanıyorum ki tahlile kadar hormonlar coşmasında evdede incir reçelim var onu yemeğe çalışıyorum hergün artık ramazan geleceği için biraz hormonlar değişecek ama napalım kısmetten ötesi olmaz
sen ne gibi hazırlık yapıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?