- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.401
elıfcım fıgen arkadasomız var sadece................ınş oda bıgun kusuna kavusur ınş senıde aramızda goruruz....................denızcım ınş hayırlı olur cok gezdın cok kararsız kaldın ınş bebışın gelır canım.............burgecım ıyı olmana cok sevındım....................
hoşgeldın canım.............nasılsın............bu karısımı tedavı esnasında ben yaptım .........bunuda yapım demıştım..............her sabah işe gıderken bı tatlı kasıgı attım agzıma ustune su...............ınş etkısı olmuştır bunla beraber akuya gıtmıştım.................ıyı bak kendıne....................
Butterflycım tedavin hayırlı olsun.Ben de tedavi öncesi çok düzenli olmasa da bu karışımı kullanmıştım, sabahları aç karnına.Tabi birde akup. yaptırdım biliyorsun.İnşallah yakın zamanda senin de güzel sonuçlarını alıcağız buradan...
Burge'cim merhaba canım iyi olmana çok sevindim.....
Denizcim hayırlı olsun tedavin, yani, ramazan bayramı çifte bayram olcak sana galiba:lepi:
Ay deniz bulut yaaaa bi türlü şu dhea ilacı aramadığım internet aramadığım eczane kalmadı yok allahım yok ya ben napacammm depolarda yok yurtdışından geliyormuş gelişini durdurmuşlar
benim şansa bakkkkkk
arkadaşlar bu ilacın olduğu bir eczane felan varsa ne olur bana haber versinn lütfennnn
elıfcım fıgen arkadasomız var sadece................ınş oda bıgun kusuna kavusur ınş senıde aramızda goruruz....................denızcım ınş hayırlı olur cok gezdın cok kararsız kaldın ınş bebışın gelır canım.............burgecım ıyı olmana cok sevındım....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?