Tp Bebek ve Akupunktur

hayırlı ramazanlar kızlar. dün dediğim fikrimi uygulamay koydum. memorial ın dediği tedaviye bu pazartesi adet 21. gün başlıyorum. ama devamında öbür pazartesi medicana faruk beye gidip devam ediyorum. bugün faruk beye söyleyip randevu da aldım. içim rahatladı. hamileler dua edin lütfen bu mubarek gün ben de aranıza katılabileyim allahın izniyle :Saruboceq::Saruboceq:

el muallim cim bişey sorcam aku yapıp hamile kalmayan varmı burda ben geçmişi okuyamadım baya var

benim akupunkturcu da oluyor dedi pazartesi ona başlayacağım haftada 2 gün. transfere kadr en az 3 hafta var önümd. inşşş akunun da faydasını görürüm. inşş olur. ben aku yaptırıp tutmayan bir figeni hatırlıyorum. belki başka arkadş da vardır. ama sonuçta bu da bir destek tedavisi yüzde yüz garanti etmiyor ki sonucu. zayıflamada bile % 30-40 iştah azaltıyor diyorlr ki bende oldukça başarılı oldu. valla yuzde 10 bile etki etse ben razıyım

Merhaba Arkadaşlar...Hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun...bereketli huzurlu bol sevaplı hayırlı bir ramazan geçirelim inşallah..Dualarımız kabul olsun..Bebeklerimiz sağlıkla doğsun...tedavideki arkadaşlarımız güzel haberler alsınlar inşallah...
hepinizi öpüyorum... sevgiler....

Muallimcim iyiyim canım..lekelenme kesildi çok şükür..yarın kontrole gideceğim inşallah..öptüm...

elıfcım fıgen arkadasomız var sadece................ınş oda bıgun kusuna kavusur ınş senıde aramızda goruruz....................denızcım ınş hayırlı olur cok gezdın cok kararsız kaldın ınş bebışın gelır canım.............burgecım ıyı olmana cok sevındım....................

el muallim gene çok gezdin çok kararsız kaldın deyince kötü hissettim ne yapayım maddi durum zorladı hep bu kadar zorlamasa daha kolay karar verecektim ama bir de habire bekleyelim diyen bir eşim olmasaydı. gördük işte bu ay yumuta sayım yarıy inmiş. belli olmuyor bu yaşlarda 2 ay sonra bakarsın yine iyi olacak da işte. off sen öyle deyince kötü hissediyom kabaht bendeymiş gibi :çok üzgünüm:

Burge'cim merhaba canım iyi olmana çok sevindim.....
Denizcim hayırlı olsun tedavin, yani, ramazan bayramı çifte bayram olcak sana galiba:lepi:

iyiyim.yarın uzun protokolle tedaviye başlıyorum....benim burada aku şansım olmadı malesef...güvenemedim...tüp bebekte akuda deneyimli birini bulmadım.....
peki ananas kullandın mı?
sen de kenidine iyi bak canım....bebişler nasıl göbüş şiti mi bakiimm??
ara sıra sizin çoğul gebelikler topiğine bakıyorum.Çok imreniyorum....hepinize maşallah...

inşallah toprakcım inşallah...Çok endişeli ve kaygılıyım....
rabbim büyük.....

canım sen ananas kullandın mı?
bebişin de büyüyor Allahın izniyel...size de kocaman bir maşallah.....

Burge'cim merhaba canım iyi olmana çok sevindim.....
Denizcim hayırlı olsun tedavin, yani, ramazan bayramı çifte bayram olcak sana galiba:lepi:

amin şanaycım inş diğer bayramı yılbaşını doğumgünüü falan bekletmez inşş bu bayram gelir tam bayrm olur sositososito
sen akuya kaç kez gitmiştin transfere kadar?

Figen akuya çok gitmedi arkadaşlar zaten istanbulda ikamet etmediği için
transferden önce bir kez olduğu hastanedeki dr yapmıştı . yani öyle sekiz on seans felan gitmedi
bunu daha iyi Gülen ve Toprak hatırlar benceee onlar cevaplasın senin için

Ay deniz bulut yaaaa bi türlü şu dhea ilacı aramadığım internet aramadığım eczane kalmadı yok allahım yok ya ben napacammm depolarda yok yurtdışından geliyormuş gelişini durdurmuşlar
benim şansa bakkkkkk
arkadaşlar bu ilacın olduğu bir eczane felan varsa ne olur bana haber versinn lütfennnn

ben ilk dha 21st century içmiştim o mu bitmiş? galiba hepsi burada da ararsan da bazı markaların vardı. bir de gnc dükkanlarda veya internetten de dha alabilirsin. yalnız o 1 kutuda 60 tane var. internetten gnc diye bakabiirsin. ben memorial güvenç beye sordum bence etkili değil ama isterseniz için semra hoca veriyor dedi

canım benim sorunum pacos rahim kalınlığı son transferde 13mm di dr çok güzel demişti bendede faydası olurmu acaba

bu sefer aku denicem dr da ayarladım ama korkuyorum şimdi benim rahim kalınlığı 13 mm ya daha kalınlaşırsa bebek beslenemeyip düşüyormuş o konuda korkum var biliyorsanız benim durumumda faydası varmı

elıfcım akunun faydası var ama rahım kalınlığına bılemıcem bunu akucuya sor canım............doktorun ne dıyo neden kalınlasıyo...........ınş her sebep kalkar da hamış olursun canım..............yuregıne ferah tut ve basla hersey kısmet ınşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…