- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.421
elıfcım akunun faydası var ama rahım kalınlığına bılemıcem bunu akucuya sor canım............doktorun ne dıyo neden kalınlasıyo...........ınş her sebep kalkar da hamış olursun canım..............yuregıne ferah tut ve basla hersey kısmet ınşşşşşşşşşşşşşşş
canım üçüz yıne sınır ama dorduz olmasın ............aslında ıdeal ıkız ben öle sandım ama baktık hepsı tutmuş.............ınş yola devam .............ınş yuregıne gıore oluyr hersey ınşşşşşşşşşşş
aaaaaaaaa evet senı u utmuşum..............haklısın kız sende vardın.............bende yazarken sankım bırı da mı vardım dıyodum..............artış olunca tutamıyoom aklımda eeeeeeee yaslılık:CüvCüv:................canım ınşşşşş senıde goruruz ınşşşşşşşş ..........senın tedavın tam ne zaman pınk serap belkı bu ay baslar..............bu yıl bıtmeden ınş bereketı devam edecek................mıdem cok daha ıyı neredeyse bulantı kalmadı cok sagol canım
amin şanaycım inş diğer bayramı yılbaşını doğumgünüü falan bekletmez inşş bu bayram gelir tam bayrm olur sositososito
sen akuya kaç kez gitmiştin transfere kadar?
el muallimcim sende bi liste yaparmısın kim aku yapıyo sorun ne sonrasında gebe kaldımı
Elif'çim merhaba canım, akupunkturun faydasını mutlaka göreceksin. Benim sorunum gençkızlığımdan bu yana ilaç kullanmadan adet görememekti ve buna bağlı olarak normal yolla yum. olmuyor. Yum. oluşumu ilaçla normal ama, eski tedavi ve aşımalarımda başarılı sonuç alamadık. ilk tüp bebek geçen ekim ayındaydı o da olmadı. Benim aku. için ilk hedefim stresti. Çünkü yılların verdiği sıkıntı ile her tedavi esnası ve sonrası yıkım oluyordu. Ama aku.cum yumurtalıkları etkileyici tedaviler de yaptı ve çok şükür olumlu sonuç aldık. Biz elimizden gelen herşeyi yapalım, takdir Yüce Allahın.
Herşey gönlüne göre olsun canım.
elif canım bende ramazandan sonra akuya başlayacam..inşalllah faydası olur..ben biraz erken başlayacam akuya 2ay gitmem lazım akuya inşalllah RABBİM kimsenin emegini boşa çıkarmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?