Tp Bebek ve Akupunktur

butteferry................canım verdığın topıge yazdım ben bılgılerı..............anans kullandım ama sadec altı gun sonra bıraktım...............tutunmyı saglıyo...........canım ınş senınde gobuşun kocamannnnnnnnnnnnnnnn olur ınşşşşşşşşşşşşşş

benim öyle bi sorunum yok 13mm çok iyi dedi dr ama ben akuyu okudum biraz rahmi kalınlaştırıyormuş 15 ten kalın olunca sorun ö yüzden benim normal ya kalınlaşırsa diye akuyla

aku yapanlar gulen toprak mamba senay ben denız .....................sorunları çok cıddı degıl bılıyorum es kaynaklı hattabazıları...............ama yazarlarsa sana faydası olur.................

canım inşallah bende üçüz hatta dördüz istiyom ama sağlıcakla doğurabilceksem tabi bunlar benim isteğim rabbin ne verirse ona razıyım yeterki sağlıklı olsun

aaaaaaaa yoık canım olurmu benımde normal dı öle kalınlaşmadı .................yok öle olmaz ............etısı olumlu yanı ..........dedığın gıbı olsa bızım olmazdı ıcını rahat tut ................ıyı etkısı olur kotu olmaz..........

teşekkürler canım inşallah yazımı görüp cevap yazarlar pacolu olupta akapunkturla gebe kalanlar

canım üçüz yıne sınır ama dorduz olmasın ............aslında ıdeal ıkız ben öle sandım ama baktık hepsı tutmuş.............ınş yola devam .............ınş yuregıne gıore oluyr hersey ınşşşşşşşşşşş

senin kaç mm di transferde pardon benim en son ölçümde 11.5 ti benim tahminim 12mm 13 yanlış yazmışım

her namazda dua ediyom size bütün 3 üz annelerine sebayı öğrendikten sonra canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla doğum yaparsınız

çok sağol canım cevapladığın için allah razı olsun senden benim bu 3. mikro olcak inşallah hayırlısıyla sizin topiğe taşınırım

canım benim ki ALLAH nasip ederse kasım gibi düşünüyoruz..inşalllah el-muallim dediğin gibi bu sene hepimize ugurlu gelir herkezin kucagı dolar..midenin bulanmadına çok sevindim..sende inşalllah RABBİM hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder...a.s.

elif canım bende ramazandan sonra akuya başlayacam..inşalllah faydası olur..ben biraz erken başlayacam akuya 2ay gitmem lazım akuya inşalllah RABBıM kimsenin emegini boşa çıkarmaz..

bensu kasımda mı ınşşşşşşşşşşşş hayıorlı olur canım................bu yıl bıtmeden yetısırsın ınşşşşşşşşşşşşşşş

amin şanaycım inş diğer bayramı yılbaşını doğumgünüü falan bekletmez inşş bu bayram gelir tam bayrm olur sositososito
sen akuya kaç kez gitmiştin transfere kadar?

Canım ben tedavi esnasındaki yumurta takibi dahil 9 yada 10 seans gitmiştim, haftada 2 gün, yani 5 hafta gitmişim. Ama opu ve transfer sırasında bir türlü fırsat olmadı, yada aku.cu müsait olmadı... Ama olumlu sonuç aldık çok şükür.... İnşallah sana da çok iyi gelecek canım.....

el muallimcim sende bi liste yaparmısın kim aku yapıyo sorun ne sonrasında gebe kaldımı

Elif'çim merhaba canım, akupunkturun faydasını mutlaka göreceksin. Benim sorunum gençkızlığımdan bu yana ilaç kullanmadan adet görememekti ve buna bağlı olarak normal yolla yum. olmuyor. Yum. oluşumu ilaçla normal ama, eski tedavi ve aşımalarımda başarılı sonuç alamadık. ilk tüp bebek geçen ekim ayındaydı o da olmadı. Benim aku. için ilk hedefim stresti. Çünkü yılların verdiği sıkıntı ile her tedavi esnası ve sonrası yıkım oluyordu. Ama aku.cum yumurtalıkları etkileyici tedaviler de yaptı ve çok şükür olumlu sonuç aldık. Biz elimizden gelen herşeyi yapalım, takdir Yüce Allahın.
Herşey gönlüne göre olsun canım.

canım çok sağol içimi rahatlattın bende ilaçsız adet olamıyorum bende paco var gerçekten rahatladım bende rapor çıkarınca başlıcam hemen 1 ay önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…