- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.441
benim öyle bi sorunum yok 13mm çok iyi dedi dr ama ben akuyu okudum biraz rahmi kalınlaştırıyormuş 15 ten kalın olunca sorun ö yüzden benim normal ya kalınlaşırsa diye akuyla
Elifçim bende aku yaptırdım rahim kalınlığım 7,8 idi transferden 1 kaç gün önce.Yani benim ki kalınlaşmadı.Hatta endişelendim rahim kalınlığı az diye.Bu arada ben de pcoluyum biliyorsun.Ve 3. de tutturdum ancak.Senin de olacak bu sefer inşallah.
Canım ben tedavi esnasındaki yumurta takibi dahil 9 yada 10 seans gitmiştim, haftada 2 gün, yani 5 hafta gitmişim. Ama opu ve transfer sırasında bir türlü fırsat olmadı, yada aku.cu müsait olmadı... Ama olumlu sonuç aldık çok şükür.... İnşallah sana da çok iyi gelecek canım.....
bensu kasımda mı ınşşşşşşşşşşşş hayıorlı olur canım................bu yıl bıtmeden yetısırsın ınşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşallah sağlıcakla gebe kalırsın canım
canım bu aku yapılırken acı filan oluyormu? artık acısı olsa da kafaya koydum yaptıracam..ama işte yine de merak..inşalllah bizler için de hayırlı olur aku..:ecrin_bebek:
Kızlar biz bugün dr. gittik.Bebişim maşallah çok iyi.Ama cinsiyetini göstermedi bebikim...
kızlar ne yedınız bakın esıme kıyamıyom yalnız yemesın.................kakltım bende..............kuran okudum namaz kılp cıup yatıcammmmmmmmmmm.....................ınş...................ıyı uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?