Tp Bebek ve Akupunktur

ooooooooooooooo masallah menıu zengınmış afıyet ols ...................bıze bol dua et................cevabı ozele yzdım

her namazımda inanki el-muallim dularımdasınız..canım okudum özelden cvb yazdım..napıyım kıs eşime dayanamıyorum hep onun için vallaa..yoksa benim yemem neki..:1hug:

her seans 70 tl haftada 140tl böyle olursa 10 seansta 1400 lira gitcek offfff siz ne kadar ödediniz haftada

günaydın el muallim cim
kızlar ben oruç meselesini cuma günü doktoruma sordum, lütfen tutmayın , muafsınız zaten sonra kaza edin dedi. aşırı düşen kan şekeri açlık yüüznden vücudu ve bebeği halsiz bırakıyor sonra iftarda yemek yenince kan şekeri birden yükseliyor beyin ve bebğe giden kan akışı için çok zararlı, ayrıca bebeğin şeker değerleri ile de oynarsın dedi. korktum... zaten şeker çıktı galiba bende iyice sindim şimdi. oruç falan tutamayacağım allahım mübarek zamanlarda affetsin beni..

canım hoşgeldın.............zaten bız hamışler tutmuyoz canım..............rabbım affetsın demene gerek yok canım bız mecburıyetten tutmuyoz keyfı degıl ınş tutmıuş gıbı sevap alırız..............ınş ılerde bunları tutucaz zaten şımdu bebışlerı beslıyoz........................can kan ols ınş...............

canım hoşgeldın.............zaten bız hamışler tutmuyoz canım..............rabbım affetsın demene gerek yok canım bız mecburıyetten tutmuyoz keyfı degıl ınş tutmıuş gıbı sevap alırız..............ınş ılerde bunları tutucaz zaten şımdu bebışlerı beslıyoz........................can kan ols ınş...............

eeeeeeeee tabı dunure fark atman lazım.......................yarasın ınş saglıkla gelsınler ..........tam kac haftalık............

Hoşgelcim adaegecim...Uzun zamandır senden ses alacağımız günü sabır ve merakla bekliyordum...Kendini toplamış olmana ve yeniden tedaviye başlamana da çok sevindim.Sen de bizim gibi akucu olmuşsun , mutlaka faydasını göreceksin.Özellikle de stresten arınacaksın.ınşallah 1 kaç ay içerisinde senin hamile haberlerini de alacağız buradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…