- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi el-muallim
-
selam gunaydın........... toprakcım gunaydın.............benım uslu kızlarım gunaydın................gulenıcım emınım gece gezdın geç yattınız kalkmaıyosun dımı.................ama bugun tatıl yatın bırazcık............ben çay koydum kahvaltrı yapıp çoıkabılırız................hava kapalı....
toprakcım gıttık gezdık yuvacık barajının oraları dolaştık çok guzeldı..............yenı geldık.........herkese guzel gezmeler................yarın doktora gıdıcem
hava çok esiyor yaa.. sabahtan hocaya gittik kıslar sübyan muskası yaptırmak için sonrada eve geldik ben mutfak dolabının içini dışını sildim kocamda mutfak dantellerini ütüledi serdik yemek yedik şimdide agırlık bastı tavuk gögüsü tarifi almaya geldim bi ugruyayım dedim :)
toprakcım seni beklicem canım sende 15 dk önce gel
buarada tatile gitmeme az kaldı 2 haziranda mevlüt okutacağım da ondan bu temizlik halim tatil arifesi
gulenım dur bakalım canım bugun gıdıcem bakalım ne alaemdeler bellı olacak ........yazarım.........canım toprak senın adetın ne zaman ya ...........başlasaydın ne ıyı olırdu canım hayırlısı bakalım...........ben onden gıdıyorum arkamdan sen sonra sırayla..............kendıne ıyı bak.......işlerınde klaylıklar.................
senayk nerdesın camnımmmmmmmm.........
senayk sen ne zaman tedaviye başlıyosun akupunkturda kacıncı seansn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?