- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi el-muallim
-
ben odaya girdiğimde gözlerini kocaman actın korktun galiba bende şaşırdım ben hepmo yatakta yatardım halbıuki diğer odada teyip yok çünkü :) sen bizim konuşmaları duydunmu bana hareket gösterdi daracık eteği ile :) evet ikimizinde yan yana olsa komedi olurdu gülmekten patlardık .. yok ben orama yaptırmadım zaten gerekte yok dedi benim için .. diş etine kaç tane yaptı bakalım ? ama dediki reyhannın gıkı çıkmadı dedi ağrı eşği yüksek onun dedi ( ben biraz au uy dedimde cuma günü ) ben gözleirmi sık sık acıyorum beni bıraktında bugün iğneler canımı çok acıttı reyhan ayak üstüme sapladı bi tane resmen böyle damarımın uyuştuğunu hissettim birde kulağım felaket kanadı benim ya
maşallah canım aslında bende kendime göre iyiyim yani ensemde hiç ay uy demiyom ama popom acıyor acıyor diyorum oda konuşarak oyalıyor göbek deliğim çok acıdı gecen seans 10 tane yaptı piercing olduğundan eskiden yıkadı oraları öyle dedi bana :) bendenmi bahsettim ona canım ? adımı verseydim unuttunmu adımı :) maşallah canım.. sen sordunmu ne işe yarıyomuş falan filan diye..
ya benim ellimin üstne yaptığını kemiğe denk geldi acıyor şuan yazarken
kaşınamadımı yaptı kıs strese göre yapıyor benim ilk gün çok iğne yapmıştı aşırı kulaklarıma 10 ar tane takmıştı git gide azlıyor gibi geldi bana iğneler
canım ınş ıyıleşırsın...........buraları bılıyon o zaman bak bıgun gel buluşalım.........ya bız tupculer buluşaluım bır gun ne ıyı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?