Tp Bebek ve Akupunktur

of ya demedık mı ıdrar teestı yokkkkkkkkkkkkkkkkkk..................o so nuca kafayı takma ya............ınş guzel olur ınş

iyi idrar testi yok. ama yarın kan testi yaptırıcam. 10 ve üstü ise ümit var demektir. ama o da 0,01 çıkarsa bitti bu iş :gitme:

elmuallim öpeyim elinden mucuukkkk...bende canım güllaç yapmıştım..biraz basitine kaçtım tatlının...zaten evde kaldığımız bilem yokki..biz küçük olduğumuz için hep el öpmeye biz gidiyoruz..offff yarında gidiyoruz...halen bitiremedik................deniz canım zümmünün dediği gibi 7 ci gün boştan yere yapmıssın idrar testi.. kendini harap etmissin...canım inşalllah kan testinde yüksek çıkar...

El muallimcim denizcim uzatın bakim elleriniiz öpiyim, ben de 15 Eylülde 30 a girdim benim elimi kimler öpecek bakalım?Şaka bir yana hepinizin güzel yanaklarından öpüyorum kardeşlerim , bayramınızı kutluyorum...Denizcim testi çok erken yapmışsın canım ya , benim biliyorsun 5. gün transferiydi ve ben 7. gün test yaptığımda o kadar silikti ki 2. çizgi benimde moralim bozulmuştu. O yüzden bozma moralini...

kızlar sagolun toprak bensu ................bende opt sızı cook.................daha nıce bayramlara esılerımız ve evlatlarımızla uınşşşşşşşşşşşşşşş
denız yarın degıl onuncu gun yap kan testını daha yenı tutunuyo bebek .....sabret canım ya

kızlar merabaaa
mualllimim gel bende öpem o güzel elleriniopuyorumnanaktan bayramın mubarek olsun benden büyük bütün ablacıklarımın ellerinden öperim amaaaa payaaa veyiysenizzzz kaydirigubbakcemile3
denizim yaa sen nie erken davranıyon bak hemen strese girme belki kana daha geçmedi bhcg muallimin dediği gibi bekle az daha 10. günü yaapppp

gokce gunaydın bayramın son gunu..................para hazır gel verım..............sweker cıkoda var................ınlş herkesın bayramı guzel gecmıştır ınlş onumuzdekı bayram sızıde hanmış goruruz ınşşşşşşşşşşşşşş...........tadı daha cok cıkar bayramın ışte o zaman

zummıncınm sagol canım ınş darısı sıze..........ınş tamamına ererız rabbımın ıznıyle...................ınş herkes erer muradına ...............senınkının cınsıyetı bellı oldıumu ense olç sırasında..........

herkeslere merhabalar....kızlar bayramınız nasıl geçti... hamişler bir çoğunuzun galiba bebişlerle ilk bayramı...rabbim daha nice bayramlar görmek nasip etsin..tüm sevdiklerimizle....

zümmin canım çoktandır yoksun...inşallah herşey yolundadır...ne kadarlık oldunuz...
evet muallimciğimde yolun sonuna gelmeye başladı...doğum ne zaman bilmiyorum ama...rabbim herkesi hayırlısıyla kurtarsın sağlıklı doğumlar nasip etsin...bizlerede tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin....
tekrardan iyi bayramlar hepinize....

yok olmadi....cok tembeldi.......ellerini salladi ayaklarini agzini acip kapadi....so nra yoruldu hamsim...iyi saglikli olsunda cinsiyet fark etmiyor benim icin....

iyim bulut ALLAH razi olsun sen nasilsin...bebis sagliklimis..gecen hafta ense k. yapildi....en cok ondan korkiyordum zaten...baya büyümüs....12 haftalik olduk canim....ama bi göbek var görsen sasirirsin..6 aylik sanki....neyse ya hayirlisi bakim....sen basladinmi tedaviye...

zümmin.......herşeyin yolunda gitmesine çok seviniyorum canım.........sağlıkla inşallah bir gün kucağınada alacaksın hamsini.......

deniz......kız o idrar testini niye yaptın ya.........daha 7.gün için canınımı sıkmaya başladın........ne olur bu kadar kendini yıpratma........dr.lar boşunamı diyor 12.ci kan testi diye.........haaaaa.....kızıyorum ama sana......

saol bluesuum....Allah razi olsun.... Allah sanada o mutlulugu tatdirsin....
cin takvimine göre oglum olcakmis....kizimda dogru cikti....bakalim...4 hafta sonra doktora gitcem...o zaman belli olur

hayirlisi neyse o olsun....saglikli ya...ne mutlu bana... :) hem ben daha 4 dene daha yapcam... :)
saka saka öyle diyom ama gecende burda birisi var...6 cocugu olan...en kücügü 2 yasinda...esi birden bire hastanelik oldu...yatalak oldu...bütün sorumluluk o arkadasta artik...2 cocuk yetiyor...

yok canım tedaviye başlamadım... biliyorsun en son tedavimden sonra hep düzenim bozuldu 15 günde bir adet gördüm..kendimi hazır hissedince...inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım...rabbimden umut kesilmez...
bütün hamileler inşallah 9 ayı sorunsuz geçirip yavrularını kucaklarına alırlar....
rabbim bizlerede nasip deder inşallah en kısa zamanda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…