Tp Bebek ve Akupunktur

bulutcum......inşallah dediğin gibi olur........kendiliğinden hamile kalırsın.......ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.......

inşallah canım inşallah hepimiz ...rabbim kimseleri o kapılara muhtaç etmesin...çok zor çok....inanmazsın eylülün 26 sında 5 sene olacak evleneli ama sanki benim ömrümden 10 yıl gitti...asla rabbime isyanda bulunmuyorum...vardır bir bildiği deyip rabbime sığınıyoruz....sen düşünüyormusun tedaviye başlamayı..senin kaçıncı olcak... sende problem neydi biz sebepsizler gurubundayız...rabbim hepimizin tez zamanda şifasını versin...bebeklerimize kavuşalım....

kız zummın banada bak kız...............cın takvımı doğrumu anlıyakk...................üç tane gercı takvım felegını sasırır...................

elmuallim.......sen nasılsın canım........bayram nasıl geçti...............gerçekten ya.......çin takvimi feleğini sapıtır senin falla........bence bakmasın çil falı diye bişey kalmas ortalıkta.......

bulut83.....canım ben 3 kez yaptırdım.........daha 3.cüyü yaptıralı bir ay oldu........şu anda dinlenmedeyim........aslında 3.cü denemeyi son demiştik ama ,eşim bir kez daha deneyelim diyor........bir kaç değişik dr.la görüşme yapacağım bundan sonra ne gibi protokol uygulanacak diye öyle karar vereceğim........canım bizimde kaydadeğer bi sorun yok........dr. kendiliğindende hamile bilirsin diyorda,ben 10 yıldır korunmuyorum,ama yok.........sen kaç kez yaptırdın.......

buluesu haklısın canım...............cın sasırır aklını............ıyıyım hamdolsun sen nasılsın ınş dınlen ıyıce ve ıcıne sınen bı yerde dene tekrar ınş.................

el muallim cim seni dinlemedim dünkü üzüntüyle bugün 8. gün kanda baktırdım.
ve tam beni hasta eden bir sonuç çıktıkötükedihüso değerim 5,52 . bu değer hep 2 katı artarsa 12. güne 22 eder ki ilk tüp bebekte de 20 ile kimyasal gebelik yaşamıştım. sanırım ben bu tüp işinde kimyasalın ötesini başaramayacağım mafoldumbensenağlama:gitme:

merhaba arkadaşlar, köyden yeni geldim, hemen buraya girdim....
Amaaaaaaaaaaaaaa, denizcim beni çok üzdün, neden arkadaşım sabretmedin ya...............
lütfen bütün yaptığın testleri unut, lütfen......
ve cumartesi gününü bekle... Allahım gönlündekileri verecek......
Ama sen hem bizi, hemde tutunmaya çalışan bebeğini üzüyorsun......
Zaten tutunma 6.-7. günü olmuyormuydu, ben mi yanlış hatırlıyorum.....

tutunma genelde 5. gün oluyor. tabii bazen 6-7 de olabiliyor herhalde. umarım benim ufaklık tembel çıkmıştır. tek ümidim o kaldı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…