Tp Bebek ve Akupunktur

türkçe sitelerde bulamadım ingilizce olanlarda 3. gün transferinden sonra 2-5 gün içinde tutunur diye yazıyor. eee diyelim 5. gün tutundu bugün 8. gün kanda ancak mı artıyor bu değer? mucize bekliyorum yine :1no2:

denızcım ınş yanılırsın bence daha yenı tutunuyo ve deger cok ıyı bence tek ıse normal hem dedığın gıbı olsa nıye herkes 12. gunu beklıyo bıoşuna uzmre kendını ınş guzel olucak

bundan daha fazla üzemezdim herhalde kendimi. en kötüye hazırlandım işte. 20-25 arası ile yine kimyasal olacaksenağlamaay bari bu sefer kimyasal sonucum biraz değişik olsaydı laelaelaelaelaegüleyim mi ağlayayım mı kafayı yedim. neyse şöyle bir ümidim var çok yeni olduğu için değer 2 katından fazla artıp yükselip 50 civarı falan daha normal bişi olabilir. allahtan ümit kesilmez. hakkımda hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:

gor bak ınş hamılesın sonra sana kı<zıcammmmmmm ...............şimdı susuyoooom.......cezanı sonra bebışle verıcez

Denizcim bence hamilesin , bir şeyler olmasa 0 çıkardı gibi geliyor ama sakin ol ne umutlu ol ne de umutsuz olma...ınşallah c.tesi güzel sonucunu alıp sevineceğiz burada.Bu arada benim 10.gün 105 13. gün 512 çıkmıştı yani illahi ki 2 kat artacak diye bir şey yok...

Denizcim Nilköksal diye bir arkadaş vardı , onun da 8. gün 8 mi ne çıkmıştı.Ve tabi ki 12. gün hamile haberini aldı.1-2 Ay öncede bebişini kucağına aldı...Bu arada butterfly ne yaptı?Onunda transferi vardı.Onu da merak ettim...

canım toprakcım hemen dönüp aradım ve şunu gördüm canım nil köksal ile yazışan bir arkadaşın 8. gün sonucu 10,5 imiş ve kimyasal olmuş nil köksal ise söyle yazmış :
aynısını ben yaşadım işte, 8.gün 9,32 çıktı, 9.gün 13 çıktı. Bende tamam işte olmayacak çok düşük diye hayıflanırken kendi kendime bugün yani 12.gün testi yaptık ve 94 çıktı.hamileyim.

yani tıpta kesinlik yoktur bir kez daha doğrulanıyor aynı değerler bir arkadaş kimyasal bir arkadaş bbeğini kucağına almış.
benim de bir işim kolay gitse yani ya allah korusun hemen negatifi alsam 0 gibi 1 gibi ya da doğru dürüst bir sonuç alıp rahatlasam olmaz.
rabbim yar ve yardımcım olun gerçekten bol dua ile....

sevgili deniz bulut epeydir senin yazdıklarını okuyorum inan ki şu düşük değer konusunun sonucunu ben de bekliyorum 12, günün gelse de değerlerin yükselse diğe ben de dua ediyorum günler hatta saatler bile geçmiyordur eminim bu beklemek işi çok zor bilirim ben de inşallah senin değerler de birden yükselir de kesin hamileyim bebek geliyor haberini okuruz burdan

Günaydın arkadaşlar,
Bayramın ardında kısa bir çalışma haftası olacak ne güzel.... hemen c.tesi-pazar gelecek......
Bebeklerimi en son göreli 20 gün oldu, randevum 20 gün sonra ve sanırım ben o kadar dayanamıycam. Ama doktorum 5 ekime kadar yok. Başka bir doktora gidip aklımı karıştırmak da istemiyorum. gülencimi bir doktor öyle üzmüştü....

sağol eylül cüğüm. evet insan biran önce cumartesi olsun istiyor ama deger 20-30 arası çıkarsa 2 gün sonra tekrar et denecek. artmışsa 2 gün sonra tekrar vs. rabbim hayırlısını versin. kimseyi şu bekleme sabrıyla da test etmesin :Saruboceq:zaten ben habire kaybediyorum bu testi :kedi:

toprakcım merak etmiş...geldim canım.birkaç gündür giremedim pek....sadece bir iki msj yazıp çıktım......
ben iyiyim merak etmeyin. malesef yaptığım yediğim onca şeye rağmen embriyolarım yine orta kalite oldular...
bölünmeleri iyiydi ama yine etrafında atık parçacıklar oluştu...ve donduramadık malesef.4 tane transfer edildi.2 gündür ayaklarım üşüyor.ben de ara ara üşüyorum sonra birden ateş basıyor...kasıklarım ağrıyor.adet olucak gibiyim....
işte bilmiyorum ya.....bugün 5. günüm.....

selam ınş ıyısınız kızlar denız bekle ınş yukselecek anca tutunuyo ınşşşşşşşşş....................
toprak sende bekle canım ınş ıyı ols da bekleyelım............bemn şimdş geldım dr dan..........ayrıntılı ult gırdım cok şukur ıyıler.............alttakı usttekıne tekmeler savuruyoo yaaaaaaaa....................zavallım sırtını donmuş bırının elı basında.....................cd mızı aldık.............rabbım tamamına erdırsın hepımızı ................ve hamışler artırsın ınş ya buttery nasıl acaba oda transfer olmuştu .......................ekım ayında bı ay calışmam gerek .............rapor ondan sonra yırmı gunluk alarak ıdare edıcem .........bakalım napcam..........senay gulen ve tum tatlı dostlar ıyı bakın kendınıze

Hoşgeldin el muallimcim , bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim...20 gün artık kendini çok yormadan idare edersin inşallah allah yardım eder...Benim de 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var çok merak ediyorum bebikim kime benziyor.Sanırım yüzünü de görüyorsun ayrıntılı ultrasonda...Butterfly sevgili arkadaşım hiç ümitsizliğe kapılma orta kalitede olsa nasipte varsa olacak.Kaldı ki sen daha önce hamile kalmıştın.Vücut hamileliği biliyor.SEn şimdi moralini çok yüksek tut, sen elinden geleni yaptın gerisi rabbime kaldı unutma...O sıcak başmaları üşümeler ben de de olmuştu hatta üşüyorum acaba tutmadı mı diye düşünmüştüm...ınşallah senin bu üşümelerinde hayırlı haberlerin belirtisi olacak...

sağol toprakcım.geçen sefer de böyle olmuştum ben...Ama ne bileyim işte.benim hiç hamilelik belirtim olmuyor.adet olucakmışım gibi oluyor herşey....Rabbim inşallah ol demiştir.....

Merhaba güzeller...Denizcim bugün test yapcak mısın?Ben de senin sonucunu çok merak ediyorum...

canım ben cumartesini bekleyeceğim artık. bugün yarın düşük çıksa doktora sorsam cumartesi yaptır diyecek. cumartesiye kadar sabır ve bol dua ile... :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…