- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.501
selam ınş ıyısınız kızlar denız bekle ınş yukselecek anca tutunuyo ınşşşşşşşşş....................
toprak sende bekle canım ınş ıyı ols da bekleyelım............bemn şimdş geldım dr dan..........ayrıntılı ult gırdım cok şukur ıyıler.............alttakı usttekıne tekmeler savuruyoo yaaaaaaaa....................zavallım sırtını donmuş bırının elı basında.....................cd mızı aldık.............rabbım tamamına erdırsın hepımızı ................ve hamışler artırsın ınş ya buttery nasıl acaba oda transfer olmuştu .......................ekım ayında bı ay calışmam gerek .............rapor ondan sonra yırmı gunluk alarak ıdare edıcem .........bakalım napcam..........senay gulen ve tum tatlı dostlar ıyı bakın kendınıze
senin ne kadar var testine? pozitif olur inşallah :Saruboceq:
denız uç gun kaldı ınanıyorum bebışın senınle ınşşşşşşşşşşşşş buttery senınde canım ınşşşşşşşşş rabbım sevındırsın sızlerı ve tum tedavıye gıreceklere umut olun
günaydın. benim göğüs yumuşamaya başladı. 10. gün aynı geçen seferki gibi. bari değerim falan hiç 20 çıkmasa direk 0-1 çıksa da boşuna 2 gün daha iğne olup tekrar test ile uğraşmasam. hiç ümidim kalmadı. hani bu kadar belirtisizliğe göğüs yumuşamasına falan olursa gerçek mucize olur. hayırlısı buymuş benim için üzgünüm ama geçecek :sm_confused:
buttercim inş seninde sonucun pozitif çıkar allah gönlüne göre versin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?