Tp Bebek ve Akupunktur

iyi olmana sevindim. artık iş için bir yolunu bulursun bebişler daha önemli. rabbim bize de göstersin o günleri :Saruboceq:

Muallimcim, arkadaşların dediği gibi kendini yormadan çalışacaksın, o zamana kadar hamileliğinde biraz daha ilerlemiş olacak, miniklerin tekmeleri artacak.... Senin göbüşte büyük hengame var desene, tekmeler havada uçuşuyor... o cd.leri büyünce seyredince ne hissetcek bebişlerimiz acaba.....
Toprakçım sen nasılsın canım, şeker ile ilgili bir gelişme varmı, şuan olumsuz etkileri hissediyormusun, ilaç kullanacaktın sanırım değil mi, inşallah hamilelelik sonrası sürekliliği olmaz....
Deniz ve Butterfly's, canlar az kaldı, biraz daha sabır... ben her ikinizin de hamile olduğunuza inanıyorum, denizden c.tesi günü, butterfly'dan da hafta başı güzel haberleri alcaz inşallah.....

senaycım senınde az kaldı renklıye ınş..............toprak sekerın nasıl bak kafaya takma sakın az dıkkat et ınş dıuzelır bende ıkı hafta sonra ınş yukleme yapıcam sımdı ıyıyım..................denız ve buttery ınanıyorum ınş rabbım yenıden hamışler verecek buraya canlanacak burası...........gulen nasıl ya..........zummın nasıl ...........ıyı olun ınş

denız uç gun kaldı ınanıyorum bebışın senınle ınşşşşşşşşşşşşş buttery senınde canım ınşşşşşşşşş rabbım sevındırsın sızlerı ve tum tedavıye gıreceklere umut olun

selam canım nasılsın bayramon nasıl gectuı...............ıyı geceler herkese tum dualar makbul ols ınşşşşşşşşşşşş

gunaydın..............haydı okula......................ya okulu ozledım buyumek ıstememıştımmmmmmmmmmmmmmmmmm:sinifsinif:

günaydın arkadaşlar,
tüm öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı olur inşallah.....
muallimcim sanırım sen daha çooook özliyceksin okulu, ama üzülme okul hayatın 6 yıl sonra muhteşem üçlüyle yeniden başlayacak :)

günaydın. benim göğüs yumuşamaya başladı. 10. gün aynı geçen seferki gibi. bari değerim falan hiç 20 çıkmasa direk 0-1 çıksa da boşuna 2 gün daha iğne olup tekrar test ile uğraşmasam. hiç ümidim kalmadı. hani bu kadar belirtisizliğe göğüs yumuşamasına falan olursa gerçek mucize olur. hayırlısı buymuş benim için üzgünüm ama geçecek :sm_confused:

inşallah iki gün sonra herşey daha güzel olacak bu belirtilere de fazla takmamak lazım çünkü ne zaman ne belirtiler olduğu artık okadar karışık ki dualarım seninle arkadaşım

slm kızlar nasılsınız
denizim rabbim büyük ol derse olucak inşallah canım hayırlısı hakkında
muallimim maşallah bebeişlerin ii olmasına sevindim okula gitmen zor olucak allah kolaylık versin sanada
buttercim inş seninde sonucun pozitif çıkar allah gönlüne göre versin inşş
toprakcım senin ii bebiş maşallah
serapcım sen nerelerdesin yaa nasıl gidiyo tedavi

Günaydınnnn arkadaşlar nasılsınız
Herkesin geçmiş ramazan bayramını kutluyorum.
Denizcim sabret canımya dur bakalım mucizen gerçekleşecektir bekle
Gökçecim iyiyim bende akuya devam ediyorum vitaminlere devam ve ekimin 3-5 i arası adet olucam onu bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsunnnn

asıcım cok guzel kartın...............nasılsın canım bayram nasıldı....................gokce serapy nasılsınız.............buttery ınlş olucalk ınş..........denızcım moral boıozmak yok erken basladın az kaldı ınş sevınırsınız

saol muallimim iyi sayılırım bogazım ağrıyo batıyo gibi az burnum akıyo gibi kulaklarım dolmuş gibi iltihaplı ateşim var azcık:) onun haricinde iyiyim çok şükür ilaç alıyorum antibiotik soğuk algınlığı ama kar etmedi inş geçer yaa neyse sende ii sin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…