Tp Bebek ve Akupunktur

Oooooooo, deniz hanım, hemen de yenilgiyi kabullenmişsin..... Dur bakalım daha 2 gün var test yapmana....... Hemen karalar bağlama... yenilgiyi kabul ettim, ben güçlüyüm filan olmuşsun şimdiden.... Test sonucunu görelim bi, ondan sonra birlikte üzülelim.... Ama ben inanıyorum pozitif sonuç alacağımıza.... Lütfen sen de inan, en azından önümüzdeki şu 2 gün için, lütfen....

peki sizleri üzmeyeyim bari. cumartesiye kadar kesinleşen birşey yok. ah bir de bari göğüslerim az daha acısaydı. çok azaldı ağrısı. sadece geçen seferden fazla kasık ve bel ağrısı var. tabii bunlar için de her denemede ve hatta her hamilelikte vücud farklı tepki verir diyeceksiniz. tamam ben cumartesiye kadar susuyorum. kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun. çabuk iyileş. bebek çalışmalarına az kaldı yerimseniben

aaa dünden beri kimse girmemiş akannehir herkes iyidir umarım....
bende göğüs belirtileri geçti yine. kasık vs de azaldı. ne yapalım hayırlısı olsun dedim hep hayırlısı böyleymiş. üzülmiyeceğim diyorum ama elimde değil üzülüyorum. mafoldumbenbu da geçecek elbet. yarın son kez girip sonucumu yazarım yine de. herkese teşekkürler ve sevgiler

günaydın arkadaşlar, denizle benden başka kimse yok buralarda.....
herkes nasıl?
denizcim, umutsuzsun biliyorum, Allah hakkımızda hayırlısını versin diye dua ederiz ya hep.... sonuç olumlu da olsa, olumsuz da olsa böyle deyip avutuyoruz kendimizi.... Yarın inşallah seviniriz ama yine sonuç olumsuz ise Allah büyüktür diycez.... Benim yengem 21 seneden sonra kendiliğinden hamile kaldı ve 42 yaşında doğurdu, şuan kızları 8 yaşında ve hayatlarının ikinci baharında baharı yaşatıyor onlara... Kaderimizde varsa elbet yaşayacağız bizde annelik duygusunu.... 3,5 aylık hamileyim ama benimde kucağıma alacağım gün hayal gibi geliyor bana, hep bir olumsuzluk olacak sanıyorum...
Yarın kaçta gideceksin test yapmaya canım....

hayırlı cumalar herkese................ınş guzel gunler vardır onumuzde..............demız ınş sen yanılıyosundur ınş gelır melegın ama hersey takdır bılıyosun ınş guzel olurda sevuınırız...............hepımızınde hamışlık guzel ılerler ınş senay aynı duşunceler bendede var üç kez kaybetmış bırı olarak bende tedırgımım ama rabbım ne demışse o olucak..............ınş olumlu duşun ve hep dua.................

kızlar mrb nasılsınız ben dünden beri ne grip gibiyim ne deilim nasıl kaptığıma gelince hastalığı kye gtimiştim orda yagmur çok yagdı rüzgarlıydı bayram günü mezara gidelim demiştik bende fazla kalın giymemiştim açıkcası geldik evimize o günde hava kötüydü malum üşüttüm hemen tedavi öncesi kötü bi durum oldu bu yaa bilmiyorum ama bu gidişle tedavim kalcak gibi geliyo bana
denizcim sende üzülme nolur elinde deil biliyorum ama napalım kaderekarşı gelinmiyo alna yazılan görülüyor hayırlısı olsun canım
muallimim valla atmadığım ilaç kalmadı ama geçmedi dr a gitmedim aynı ilaçlar evde de var antibiotik ile soğuk algınlığı neyse zaten yarın dr a gitcem laparaskopimi yapana bakalım ne diycek tedavi ile ilgili..

denız lutfen belırtı arama kendinde.benım hıc bır belırtım yoktu............stres yok .rahat olki bebkler sana sıkıca tutunsunlar.....yazmayım dedım ama canımsın ya..........ınankı belırtı aramak cok yanlıs....senın gıbı 8 gunumde test yaptım negatıf cıktı..daha sonrakı ılk degerım 26 ydı.ıkı sonra 183 olmustu............lutfen rahat ol .en önemlisi umutsuz olma..........istemek başarmaktır ...............yarın güzel haberler vereceksi,n bizlere ben inanıyorum..........a.s.

Özge'cim ne güzel yazmışsın ve örnek vermişsin kendini... ınşallah denizde de böyle olacak ve yaptıklarından utanacak bizim kız... Bebişi ona en güzel cevabı vermiş olacak...

çok sağol canım moral verdin. kaydirigubbakcemile3olan belirtilerin gitmesi canımı sıkıyor geçen sefer de böyle olduğu için. ama sonuç neyse de rabbimin taktiri üzülücem geçecek. herşeyin hayırlısı

Özge'cim ne güzel yazmışsın ve örnek vermişsin kendini... İnşallah denizde de böyle olacak ve yaptıklarından utanacak bizim kız... Bebişi ona en güzel cevabı vermiş olacak...

evet tutki pozitif oldu sizlere ne derim bilmem :kedi: neyse olsun da benim ne diyeceğim diye düşünmem kalsın yerimseniben

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.........................booooooooooooool dua herkese ınşşşşşşşşş hepımıze rabbım yardım etsın kımın yuregınde ne ıstegı varsa makbul ets ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

farz etkı sonuc negatıf olacak....her son yenı bır baslangıc degilmi? canım benım...bi kere ilk denemeyi kenara bırak gecmişde kaldı.bebklerınle konus emın ol onlar senı hissediyorlar.........rahat ol pozıtıf ol canımsın ya..inanki sonuc ne olurs aolsun....önce bizlerin saglıgı eger bizler varak hersey var biz yoksak hayat yok unutma .önce sen..........

oooooooo ozgecım ıyı yaptın sole canım..........ınş umutlanıre denız ınşşşşş ıyı olur sonuç.............ıkımız aynı ıdık neredese beklerken ................bak zaman gecıyoo ınş tamamınada ererız

kızlar biraz önce dr dan geldim kulağımda bombe yani şişme olmuş azcık iltihaplanma olmuş soğuk algınlığı igne antibiotik ve kulak şişme içinde bi hap verdi bakalım kullanmaya başladım ay tedavi önce bakalım daha neler çıkar hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…