- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.521
günaydın. benim göğüs yumuşamaya başladı. 10. gün aynı geçen seferki gibi. bari değerim falan hiç 20 çıkmasa direk 0-1 çıksa da boşuna 2 gün daha iğne olup tekrar test ile uğraşmasam. hiç ümidim kalmadı. hani bu kadar belirtisizliğe göğüs yumuşamasına falan olursa gerçek mucize olur. hayırlısı buymuş benim için üzgünüm ama geçecek :sm_confused:
Oooooooo, deniz hanım, hemen de yenilgiyi kabullenmişsin..... Dur bakalım daha 2 gün var test yapmana....... Hemen karalar bağlama... yenilgiyi kabul ettim, ben güçlüyüm filan olmuşsun şimdiden.... Test sonucunu görelim bi, ondan sonra birlikte üzülelim.... Ama ben inanıyorum pozitif sonuç alacağımıza.... Lütfen sen de inan, en azından önümüzdeki şu 2 gün için, lütfen....
saol muallimim iyi sayılırım bogazım ağrıyo batıyo gibi az burnum akıyo gibi kulaklarım dolmuş gibi iltihaplı ateşim var azcık:) onun haricinde iyiyim çok şükür ilaç alıyorum antibiotik soğuk algınlığı ama kar etmedi inş geçer yaa neyse sende ii sin inşş
çok sağol canım moral verdin. kaydirigubbakcemile3olan belirtilerin gitmesi canımı sıkıyor geçen sefer de böyle olduğu için. ama sonuç neyse de rabbimin taktiri üzülücem geçecek. herşeyin hayırlısıdenız lutfen belırtı arama kendinde.benım hıc bır belırtım yoktu............stres yok .rahat olki bebkler sana sıkıca tutunsunlar.....yazmayım dedım ama canımsın ya..........ınankı belırtı aramak cok yanlıs....senın gıbı 8 gunumde test yaptım negatıf cıktı..daha sonrakı ılk degerım 26 ydı.ıkı sonra 183 olmustu............lutfen rahat ol .en önemlisi umutsuz olma..........istemek başarmaktır ...............yarın güzel haberler vereceksi,n bizlere ben inanıyorum..........a.s.
Özge'cim ne güzel yazmışsın ve örnek vermişsin kendini... İnşallah denizde de böyle olacak ve yaptıklarından utanacak bizim kız... Bebişi ona en güzel cevabı vermiş olacak...
çok sağol canım moral verdin. kaydirigubbakcemile3olan belirtilerin gitmesi canımı sıkıyor geçen sefer de böyle olduğu için. ama sonuç neyse de rabbimin taktiri üzülücem geçecek. herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?