Tp Bebek ve Akupunktur

gokce gecmış ols ya ınş dıkkat et............gecer ınş...............zummıncım evet hareketlendıler hıssedıyorum üç haftadır ama gıttıkce artıyoo tabı.................gecen ultrasonda alttakı usttejkını tekmelıyodu ............cok ılgınç bı duygu ...........rabbım herkese yasatsın ınş senın nasıl gıdıyoo
toprak senay nerede ya................gulen yok zaten

Canım geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyileşirsin ve tedavine gönül rahatlığıyla başlarsın....

ayyy ne güzel.. içinde birşey kıpırdıyor...inşallah rabbim tez zamanda bizlerede o duyguları hissetirir bizlerde yaşarız....rabbim hamişlere hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin...kızlar bir arkadaşım vardı onunda 5 yıldır olmuyor...az önce öğrendim 4 haftalık düşük yapmış bayramın 1. günü....geçensenede öyle olmuştu bayram günü düşürmüştü bebeğini allah yardımcısı olsun...ne hikmettir hep bayram günü düşüyor bebeği....rabbimin takdiri...oda çok gitti doktora ama bir sorun yok.. böyle kendiliğinden oluyor oda durmuyor.... çok zor bir durum...

muallimcim burdayım, bende bişeyler hissediyorum sanki ama emin olamıyorum onlarmı yoksa başka bir ağrı veya gazmı diye, yarın dr.un rendevularında boşluk olursa gidip görcem minişlerimi, gelecek hafta dr. yok, yoksa çoook beklemem gerekçek...

Bulutcum, arkadaşına çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bei hamilelik geçirir ve bebeğine kavuşur.... Ve tabiiki sende canım..... Ama vardır bi sebebi bu düşüklerin, çok kapsamlı araştırma yapmadılar mı, neden düşüyor diye.....

çok teşekkürler canım...inşallah bebişlerini hayırlısıyla kucağına alırsın...insanın dikkatini çeken o arkadaşımda düşüklerinin bayram gününe denk gelmesi 3 senedir ramazan bayramının 1. günü düşüyor...onu anlayamadım...günlerin denk gelmesi...
canım yaaa bende de kaç gündür böyle bir yorgunluk uykusuzluk hali var aslında sabahları erkende kalkmıyorum gün içinde sanki hiç uyumamışım gibi uykum geliyor..halsizlik...birde ellerim çok kuruyor 3 gündür ..anlayamadım..
RABBıM BıZLEREDE TEZ ZAMANDA NASıP EDER ıNŞALLAH HAMıLE KALMAYI HAYIRLISIYLA....

bulutcumark uzuldum zor seyler bıunlar.....................rabbım yard ets senaycım merak etme onyedı onsekızde azcık hıssedersın bu sıralar gazla karısır............19 20de tam anlarsın ınşşş

Bulutçum her 2 düşüğü de ramazan bayramı ise, oruç filan mı tutuyor o yüzden olabilirmi acaba... Gerçekten çok ilginç bence de.... Allah yardımcısı olsun....
Sendeki halsizlik de bi vitamin eksikliği filanmı acaba, yemek ve uyku düzenim bozulursa ben kötü olurum bu tarzda... Sende doğal vitaminler, meyveler, kuru incir vb. gibi yüklemeler yap kendine... Bi de tansiyonuna bak istersen, bende de tansiyon hafif çıkınca uyku hali başlar......

muallimim senaycım kızlar saolaun inş geçerde tedavime rahat bi şekilde girerim hayırlısı yaa
bulutcum senin arkadaşına da üzüldüm ama önce genetik testler araştırma yaptırsın ve laparaskopi ile histereskopi yaptırsın bak bende perde (septum) çıktı oda bebegin tutunmasını engelliyomuş rahimdeki yeri daraltıp bebek geliştikçe sıgamıyomuş ve düşüyomuş erken doğuma neden oluyomuş çok şükür geçen ben yaptırdım düşük felan olmadan hamile kalmdan önlendi çok şükür rabbime sende arkadaşınla görüşünce söyle bunları önlemini alsın inş rabbim anneliği taddırır

KIZLAR SELAM akupunktur hakkinda soru sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim simdiden ALLAH RAZI OLSUN INSEALLAHHH Allah nasip ederse 7. migroya baslicam kasimda hic gebe kalamadim tutmuyor sorunum bu tabiki sorun cokta bu asamaya kadar her sey yolunda gidiyor ama rahim tutmuyor istremeyerekte olsa sizin sayfalarinizi okuyup inanin kardeslerim cok mutlu oldum rabbim inseallah o mutlulugu bana ve bo yolda ugrasan herkese rabbim hayirlisini nasip etsin inseallahhhh ben nerdeyse 20 yillik evliyim ugrasiyorum ALLAH KERIM elimden gelen herseyi yaptigima inaniyorum bu sefer dahada cok umutluyum hayit tohumu bal corek otu karisimi incir kuru v.s. hepsini yapiyorum simdide akupunktur yaptirmak istiyorum acaba rahime bir faydasi olurmu tabiki inanipta yaptiracam sizlerin kacinci denemeniz aku hakkinda pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim rabbim hayirlisiyla yavrularinizi kucaginiza alip oüp koklamayi nasip etsin inseallahhhh YARADANIM HEPIMIZE HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN AMINNNNNNNN

nıl canım hoşgeldın...............ınş hamışler arasına katılırsın ınş...............valla akuyu dene derım herseyı denıyo ınsan sonuçta ve hıç yabana atılacak bı yontem de degıl bence..........vesıle oldu ve deneyen coğumuz hamışız.............hıçbır sorun yokmu neden tutunmuyo hısteroskopı oldunmu..........ınş bu kez dene akuyu bıde stresı azaltıyoo ..............en muhımıde o...........ınş hersey guzel olur rabbum kısmet ets ınlş.................bekleyenlere guzel haber tedavıye gıreceklere guzel moral ve sonuçlar hamışlerede guzel saglıklı hayırlı bebışler ınş...................

memorial da aku var canım. sordumdu tam hatırlamıyorum ama galiba 8 kerelik paket 500 civarı birşeydi. eğer vaktini ayarlayabilirsin bir sor. transferden 1 ay önce başlarsan 1 ayda biter

HB canim rabbimde hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin benimde yasim 38 sorun cok canim sorma benim yumurta rezervim az birde esim azo spermi sukur teseyle bulunuyor yapmadigim kalmadi inanin inseallah bu sefer olur rabbim herkesin yuzunu guldursun histereskopi ne oluyor bilmiyorum labaroskopi oldum rahim filmi yapildi ben cok cektim ya hic bir zaman isyan etmedim sukur birde akuyu denemek istiyorum hic denemedim burda kendi dr da onerdi inseallah banada faydasi olur diyorum benim tedavimde hersey yolunda yuruyor fakat rahim tutmuyor en son tedavimde 4 yum oldu ikisi 1. kalite embriyoydu yumurtam az ama kaliteli dolleniyor nasip bunlarin hepsi imtehan biliyorum sinavim buyuk rabbim kazanmayi nasip etsin inseallah aminnn

memorial da aku var canım. sordumdu tam hatırlamıyorum ama galiba 8 kerelik paket 500 civarı birşeydi. eğer vaktini ayarlayabilirsin bir sor. transferden 1 ay önce başlarsan 1 ayda biter

Denizcim nasilsin canim inan bende seni merak ediyodum yuce mevlam yarin sana hayirli haberler almayi nasip etsin mevlam yuzunu guldursun inseallahhhh ALLAH KERIM MEMORIALDE HIC SORMAMISTIM daha dogrusu benim burdaki dr onerdi bana bu konuda hic bilgim yoktu cok denemis biri olaraktan cok faydasini oldugunu soyledi canim benim adetim sanirim 10. ayin sonu gibi esimle konustuk bugun kaplicaya gidesimiz var sanirim kasimin 20 lerinde adetim olur ben burda baslamak istiyordum yarin dr arayip termin yapacam sence erkenmi olur akuya bilmiyorum ne olur kusurumaa bakmayin bras tukcem sayif TEDAVIYLE BERABERMI BASLANIYOR YOKSA

buğünnn inşalllaaahhhh mutlu bir gün olacak................DENıZ' CıM müjdeyi verecek inşaaaaallllllaaaahhhhhhhhhhhhh.....hihoyyyt....

gökçecim canım daha yeni gördüm ...okudum......çoooooookkk geçmiş olsun canım....RABBıM inşaaaallllllaahhhh tezde yakında şifanı verir......

elmuallim , şenay hamiş adayları nasılsınız....k.k güzel hatunları hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar.....

Denizcim sonucunu heyecanla bekliyorum canım....

Güzel bir gün, güzel bir hafta sonu olsun hepimize.....

Herkesi öpüyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…