- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.541
kızlar biraz önce dr dan geldim kulağımda bombe yani şişme olmuş azcık iltihaplanma olmuş soğuk algınlığı igne antibiotik ve kulak şişme içinde bi hap verdi bakalım kullanmaya başladım ay tedavi önce bakalım daha neler çıkar hayırlısını versin rabbim
gokce gecmış ols ya ınş dıkkat et............gecer ınş...............zummıncım evet hareketlendıler hıssedıyorum üç haftadır ama gıttıkce artıyoo tabı.................gecen ultrasonda alttakı usttejkını tekmelıyodu ............cok ılgınç bı duygu ...........rabbım herkese yasatsın ınş senın nasıl gıdıyoo
toprak senay nerede ya................gulen yok zaten
KIZLAR SELAM akupunktur hakkinda soru sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim simdiden ALLAH RAZI OLSUN INSEALLAHHH Allah nasip ederse 7. migroya baslicam kasimda hic gebe kalamadim tutmuyor sorunum bu tabiki sorun cokta bu asamaya kadar her sey yolunda gidiyor ama rahim tutmuyor istremeyerekte olsa sizin sayfalarinizi okuyup inanin kardeslerim cok mutlu oldum rabbim inseallah o mutlulugu bana ve bo yolda ugrasan herkese rabbim hayirlisini nasip etsin inseallahhhh ben nerdeyse 20 yillik evliyim ugrasiyorum ALLAH KERIM elimden gelen herseyi yaptigima inaniyorum bu sefer dahada cok umutluyum hayit tohumu bal corek otu karisimi incir kuru v.s. hepsini yapiyorum simdide akupunktur yaptirmak istiyorum acaba rahime bir faydasi olurmu tabiki inanipta yaptiracam sizlerin kacinci denemeniz aku hakkinda pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim rabbim hayirlisiyla yavrularinizi kucaginiza alip oüp koklamayi nasip etsin inseallahhhh YARADANIM HEPIMIZE HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN AMINNNNNNNN
nıl canım hoşgeldın...............ınş hamışler arasına katılırsın ınş...............valla akuyu dene derım herseyı denıyo ınsan sonuçta ve hıç yabana atılacak bı yontem de degıl bence..........vesıle oldu ve deneyen coğumuz hamışız.............hıçbır sorun yokmu neden tutunmuyo hısteroskopı oldunmu..........ınş bu kez dene akuyu bıde stresı azaltıyoo ..............en muhımıde o...........ınş hersey guzel olur rabbum kısmet ets ınlş.................bekleyenlere guzel haber tedavıye gıreceklere guzel moral ve sonuçlar hamışlerede guzel saglıklı hayırlı bebışler ınş...................
memorial da aku var canım. sordumdu tam hatırlamıyorum ama galiba 8 kerelik paket 500 civarı birşeydi. eğer vaktini ayarlayabilirsin bir sor. transferden 1 ay önce başlarsan 1 ayda biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?