Tp Bebek ve Akupunktur

bensucum gunaydın..............nasılsın canım..............senay gunaydın toprak nerde kızlar merak ettım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................denızcım ınşşşşşşşşşşşşş guzel haberle gel yaaaaaaaaaa ınş
herkse gunaydın....................

canım nıl...............ınş rabbım ol der bu kez ınş..............yurtdısında mısın...............bak benım yasım kırk sen su an yasca ıyısın bence ..........laporoskopıde bısey cıkmadısa demek cıddı bı seyın yok yum rezervuı ıse azalması normal...........hısteroskopıde cok onemlı konuçş dr la.............ben yaptı bu kez bu 4. deneme ıdı oncekı ıkı deneme tutmadı..........akuya tedavıden bı ay once baslanmak cok daha ıyı...............ınş sanada kısmelı gelır rabbım ol der ınş ve ınş sanada ıkız üçüz verırde arayı kaparsın...............ben üçüz beklıyorum ınş canım üç emr hepsı tuttu aku etkılı oldu gıuıbı ve tabı mutlaka rabbım ol dedı ın ş tamamına ererım ınlş bu yıl herkes sevınır moralını bozma canım anlıyorumkı cok metanetlısın .................ınş gelır meleklerın

Bende denizi merak ediyorummm

şenay cinsiyetler belli oldumu nasılsınn?
toprakda gebelik şekeri çıkmış ya nası öğrenmiş acaba bende 2 hafta sonra şeker yükleme yaptırıcamda

kızlar sonucu aldım. değerim 54,5. dokora henüz faks çektik aramadı ama öğrendim artık pazartesi 2. test diyecek. artarsa ümit var artmazsa bitti demektir. tabi artarsa daha kese görcez kalp atışı duycaz vs vs. ne sevinebildim ne üzülebildim.ortadayım şu an. hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua edin :Saruboceq::Saruboceq:

Canım Denizcim, çok güzel...... Hadi hayırlısı.... İnşallah artacak.....
Çok sevindim ya.... Harikasın......:lepi::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkis:sm_cool::dance::teytey::teytey::teytey:

Bende denizi merak ediyorummm

şenay cinsiyetler belli oldumu nasılsınn?
toprakda gebelik şekeri çıkmış ya nası öğrenmiş acaba bende 2 hafta sonra şeker yükleme yaptırıcamda

Gülencim ben iyiyim canım sen nasılsın? Herhangi bir sıkıntın yok inşallah?
Canım 3 hafta önce gitmiştik ya en son, kıza benziyor demişti her ikisi için de...
Gelecek hafta doktorum yok, bir sonraki hafta kontrolüm... O zaman öğrencez inşallah....

denız cooooooooooooooooooook guzel ınş tek bebek.....................dr arar ınş tel acsaydın canan hanıma................ayyyyyyyyyy dedım sana bosuna uzdun bebegı................dınlen bısey yapma ve sev onu................ınş artacak cok guzel bı deger ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:lepi::lepi::Saruboceq:

muallimcim bende çok sevinçliyim deniz için, inan öğrendiğimden beri heyecandan yerimde duramıyorum... Ağzım kulaklarımda... Kendi sonucumu almış kadar mutluyum şuan... Birtek ağlamıyorum... O zaman çok ağlamıştım sevinçten....
Canım Denizcim, inşallah herşey yolunda gidecek... Bi daha sakın üzme yeğenimizi.....klava:

denizz bak sen dayakmı istiyorsun ya gerçekten seni bi döveriz görürsün benim 12.gün degerimde çok yüksek değildi.. ama ben hiç senin gibi düşünmedim hep dua ettim.. ne demiştin diğer gebeliğimde umutsuz oldum için belkide beni bıraktı .. yinemi aynısı olsun istiyorsun.. umutlu ol.. kendine gel.. aaaa çok kızdım..tebriklerr. tebrikklerr..

şenaycımm aaa öylemii yaww kız kaynıyor burasııı :) iyiyim alahha şükür ev işi falan yoruluyorum ya hep uyuyasım var.. bebeğime battaniye örüyorum.. gülsümm anne napıyo üc cadııı

battanıyemı............... bende ısterımmmmmmmmmmmmmmmm pembış pembış.........
senay sen ne kadar calışcan ya dıkkat et bence altıncı aydan sonra ızın al

evet yaaaa hepiniz de çooookkk haklısınız :kedi: şimdiden çok üzdüm değil mi çocuğu :kedi: kızlar ama inanın ya sevinçten ya üzüntüden ağlayacağım diyordum ikisini de yapamadım kaldım öyle. yani yine düşerse diye çooookkkk korkuyorum. inşallah gülenciminki gibi güzel bir şekilde katlanmaya devam eder diye çok dua ediyorum. inşallah asıl bayramı pazartesi yapacağız.
şenay herkes 1 kız 1 erkek olsun diyor ve belki erkekler de genelde 1 oğlum olsun derler ama inan 2 kız çok daha iyi. benim de olsa öyle isterdim. kızlar hem çok vefalı oluyorlar hem de yaşıt 2 kız kardeş müthiş birşey. benim 4 yaş küçük erkek kardeşim var o kadar yakın değiliz. ama gördüğüm kız kardeşler hele yaşları yakın olanlar çok başka. tabii önce inşş sağlıkla gelirler sonra cinsiyet yerimseniben

Evet denizicim, bizde illaki erkek olsun diye bi durum yok.... Eşim 2 kız olcak diye daha bi mutlu hatta.... Kızlar babalarıyla daha iyi anlaşırlar ya, o sebepten...

Muallimcim ben sağlığım elverirse yılbaşına kadar çalışıp, ücretli izin hakkımla birlikte ayrılmayı düşünüyorum, sonrada işe dönmeyeceğim. Öyle karar aldım.... 2 minicik yavruşu 2 aylık nasıl bırakır çalışırım... Daha öncede bahsetmiştim, hem maddi yönden, hemde bebeklerin bakımına annem daha çok yardımcı olabilsin diye köye taşıncaz, bizim kasabaya Toki ev yaptı 2 yıl önce, bizde ordan almıştık yatırım diye, çok iyi yapmışız, kendi evimde oturcam... ıstanbulda kiralar bayağı bi zorluyor bizi çünkü...

deniz ınşallah ALLAHIN izniyl önce sizde sana hep dua ederiz inşallah 2.'ye katlar değerin canımm.. aklına illaki gelir ama böyle düşünme tamamı.. şuanda sen hamilesin .. yarına artık Rabbim kararlamıştır bol bol dua et.. Şüphesizki o duaları işiten ..

gülsümm anne.. o kadar tembelimki onuda elimde sallıyorum bitirince resim eklerimm ..

denızcım vefa konusunda katılmıyorum genellersejk öle ama erk hayırlısı var kızında hayırsızı........rabbım hayırlı evlatlar versın benım bı abım bı ablam var abımı çokkkkkkkk severım ablamıda....ama ıkı kz ıyı our senay beraber buyurkler.....bakalım denız senın ne olcak ınş o gunlere gelırsın

muallim, gülen sizin göbüşler ne alemde....
benimki günden güne değişiyor sanki, artık çok çok belirgin....
2 gün önce kuaförde 5 aylık sandılar...
5 aylıkkende dokuz aylık sancaklar herhalde :)
Ama 10-15 gündür müthiş bir iştah var bende, hep yiyesim var, tedaviye 63 kg ile başladım, şuan 63,5-64 filan oldum.. Yani bulantı döneminde verdiğim kiloları geri aldım... Sizlerin kilo alışı nasıl?

senay en guzelını duşunmussun .........bende ıstıfamı verıceem öle karar aldım..............oğlumu bıle kımseye bırakmadım kendın bak en ıyısı ohhh annende var .......benım kımsem yok ablam samsunda ...bakalım yard tutucam.............bak senın yerın guzel gelırım sana ona gore.......
gulen evet cek fotosunu ınş sararsın bebışıne mıs gıbı

ayyy iyiyki gelmişim yaa denizcim çokkk sevindim inşş pazartesi kesinleşir hamişliğin rabbim büyük canım dua etcem senin için inş tutunur sana minişin sende üzülme rabbim ol derse olllurrrr inşşşş inşşşş inşşşşş :ecrin_bebek::Saruboceq:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…