- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.561
kızlar sonucu aldım. değerim 54,5. dokora henüz faks çektik aramadı ama öğrendim artık pazartesi 2. test diyecek. artarsa ümit var artmazsa bitti demektir. tabi artarsa daha kese görcez kalp atışı duycaz vs vs. ne sevinebildim ne üzülebildim.ortadayım şu an. hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua edin :Saruboceq::Saruboceq:
Bende denizi merak ediyorummm
şenay cinsiyetler belli oldumu nasılsınn?
toprakda gebelik şekeri çıkmış ya nası öğrenmiş acaba bende 2 hafta sonra şeker yükleme yaptırıcamda
Gülencim ben iyiyim canım sen nasılsın? Herhangi bir sıkıntın yok inşallah?
Canım 3 hafta önce gitmiştik ya en son, kıza benziyor demişti her ikisi için de...
Gelecek hafta doktorum yok, bir sonraki hafta kontrolüm... O zaman öğrencez inşallah....
denız cooooooooooooooooooook guzel ınş tek bebek.....................dr arar ınş tel acsaydın canan hanıma................ayyyyyyyyyy dedım sana bosuna uzdun bebegı................dınlen bısey yapma ve sev onu................ınş artacak cok guzel bı deger ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:lepi::lepi::Saruboceq:
muallimcim bende çok sevinçliyim deniz için, inan öğrendiğimden beri heyecandan yerimde duramıyorum... Ağzım kulaklarımda... Kendi sonucumu almış kadar mutluyum şuan... Birtek ağlamıyorum... O zaman çok ağlamıştım sevinçten....
Canım Denizcim, inşallah herşey yolunda gidecek... Bi daha sakın üzme yeğenimizi.....klava:
denizz bak sen dayakmı istiyorsun ya gerçekten seni bi döveriz görürsün benim 12.gün degerimde çok yüksek değildi.. ama ben hiç senin gibi düşünmedim hep dua ettim.. ne demiştin diğer gebeliğimde umutsuz oldum için belkide beni bıraktı .. yinemi aynısı olsun istiyorsun.. umutlu ol.. kendine gel.. aaaa çok kızdım..tebriklerr. tebrikklerr..
şenaycımm aaa öylemii yaww kız kaynıyor burasııı :) iyiyim alahha şükür ev işi falan yoruluyorum ya hep uyuyasım var.. bebeğime battaniye örüyorum.. gülsümm anne napıyo üc cadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?