- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.601
deniz İnşallah ALLAHIN izniyl önce sizde sana hep dua ederiz inşallah 2.'ye katlar değerin canımm.. aklına illaki gelir ama böyle düşünme tamamı.. şuanda sen hamilesin .. yarına artık Rabbim kararlamıştır bol bol dua et.. Şüphesizki o duaları işiten ..
gülsümm anne.. o kadar tembelimki onuda elimde sallıyorum bitirince resim eklerimm ..
denızcım vefa konusunda katılmıyorum genellersejk öle ama erk hayırlısı var kızında hayırsızı........rabbım hayırlı evlatlar versın benım bı abım bı ablam var abımı çokkkkkkkk severım ablamıda....ama ıkı kz ıyı our senay beraber buyurkler.....bakalım denız senın ne olcak ınş o gunlere gelırsın
ayyy iyiyki gelmişim yaa denizcim çokkk sevindim inşş pazartesi kesinleşir hamişliğin rabbim büyük canım dua etcem senin için inş tutunur sana minişin sende üzülme rabbim ol derse olllurrrr inşşşş inşşşş inşşşşş :ecrin_bebek::Saruboceq:hihoyyyt
kız o göbek mi. ben 69 ile başladım 2. tüpe 1 haftada iştah bir açıldı ayı gibi yiyorum herhalde 72 olmuşumdur şimdiden. korkudan tartılmıyorum. inşş devam edecek hamileliğim de ben sonra nolurum hiç bilmiyorum. ay neyse bunları hep pazartesiden daha sonra ve kalp atışından sonra düşünücem. rabbim yar ve yardımcım olsun :Saruboceq::Saruboceq:
popo dümdüz çıkmış ama tamamen altımdaki o şeyin bana dar gelmesinden :) ama da aldım kiloyu ğpek belli etmiyom burda 12 haftalıkken sanırım 13 te olabilir
canım nıl...............ınş rabbım ol der bu kez ınş..............yurtdısında mısın...............bak benım yasım kırk sen su an yasca ıyısın bence ..........laporoskopıde bısey cıkmadısa demek cıddı bı seyın yok yum rezervuı ıse azalması normal...........hısteroskopıde cok onemlı konuçş dr la.............ben yaptı bu kez bu 4. deneme ıdı oncekı ıkı deneme tutmadı..........akuya tedavıden bı ay once baslanmak cok daha ıyı...............ınş sanada kısmelı gelır rabbım ol der ınş ve ınş sanada ıkız üçüz verırde arayı kaparsın...............ben üçüz beklıyorum ınş canım üç emr hepsı tuttu aku etkılı oldu gıuıbı ve tabı mutlaka rabbım ol dedı ın ş tamamına ererım ınlş bu yıl herkes sevınır moralını bozma canım anlıyorumkı cok metanetlısın .................ınş gelır meleklerın
kızlar sonucu aldım. değerim 54,5. dokora henüz faks çektik aramadı ama öğrendim artık pazartesi 2. test diyecek. artarsa ümit var artmazsa bitti demektir. tabi artarsa daha kese görcez kalp atışı duycaz vs vs. ne sevinebildim ne üzülebildim.ortadayım şu an. hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua edin :Saruboceq::Saruboceq:
Denizcimmmmmmmmmmmmm..ne guzel haber ya cok sevindim bugun hem uzucu hemde sevindirici haber aldim inseallah degerlerin dahada yukselecek inseallahhhh bu hamisler kervanina bende katilirim denizcim aklim sende kaldi inan bugun anca girebildim su anda saat burda 00.45 rabbim yardimcin olsun canim namazlarimda hep dua ediyorum sizde bizim icin edin inseallahhh sizleri boyle gordukce dahada umutlu dahada kuvvetleniyorum sanki kendim kalmis gibi mutlu oluyorum canim kardeslerim iyiki varsinizzzzzzzz sizleri cokkkkk seviyorummm:CüvCüv::hulya:
bı arkadas vardı tum belırtılerım yok oldu demıştı ve hamıle.............kafayı takma ya ...........ınş yarın test yap ınş yukselecek degerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?