Tp Bebek ve Akupunktur

pınkım ınşşşşşşşşşş sızınde ols gorun gununuzu..................ınşşşşşşşşşşşşşşş.................. ne zaman baslıyoon tedavıye bak denız ınş hamış yukselecek degerlerı

kızlar.....merhabalar.........elmuallim......canım seni eşime anlattım......bizim durumumuzda bir arkadaş,oğluna kardeş aramak için 4.cü denemesinde 3üzlere hamile,3üde kız olacak diye.........inşallah bizim 4üncü denemede bizde öyle oluruz dedi.......sonra biraz düşündü,a yok bizim ikiz olsun yeter dedi.........eşimde kız çocuğu çok istiyor........anammmmm.......eşim üçüz düşününce biraz korktuda.......:1hug:

tşk elmuallim iyiyim canım....sizlerin güzel haberlerinizi aldıkça daha da muutlu oluyorummm....................deniz bulut demekki benim içime dogmuş....dün gece 12 yi geçtiği için....(buğün güzel bir gün olacak ,inşalllaaah mutlu haberlerini bekliyorum demiştim...) ve deeeeeeeeeeeeeeee mutlu son..........ne güzel yhaaaaaaaaaaaa.................inşalllaahhhhhh deniz cim değerinde yükselir...........................bütün hamiş kalmak isteyen arkadaşlarıma vede banada RABBıM en kısa zamanda nasip eder inşaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhh....

Son düzenleme:
ayy muallimim alemsin yaa gel ben senide küçük minişlerinide misafir ederim sıkma canını şimdiden canım benim bebek ev neşesidir az stres yaparlar ama onların cıvıltısı yeter bence:)

düşünmemek elde değil ama söyle diyorum bugün için hamileyim :içelim:

tabii hele bir oğlan anası olarak :roflol:ama bak valla en vefalısı bile öyle böyle el kızına varana kadar. karısı iyiyse ve izin verirse erkek yakın duruyor. istisnalar vardır tabii. bak 3 kızın doğsun büyüsün bir farkı göreceksin yerimseniben

inşallah canım inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

popo dümdüz çıkmış ama tamamen altımdaki o şeyin bana dar gelmesinden :) ama da aldım kiloyu ğpek belli etmiyom burda 12 haftalıkken sanırım 13 te olabilir
kız o göbek mi. ben 69 ile başladım 2. tüpe 1 haftada iştah bir açıldı ayı gibi yiyorum herhalde 72 olmuşumdur şimdiden. korkudan tartılmıyorum. inşş devam edecek hamileliğim de ben sonra nolurum hiç bilmiyorum. ay neyse bunları hep pazartesiden daha sonra ve kalp atışından sonra düşünücem. rabbim yar ve yardımcım olsun :Saruboceq::Saruboceq:

buluesu korkma canım bende hıç uçuze ıht vermedım ıkız duşunduk hep ama olunca ve devam edınce napalım dedık yetrkı tamamına erelım............gokce sagol canım ınş guzel haberını alalım ıns eeeeeeeeeee cıcı yenı anne adayı ıyı bak kendıne

nasılsın el-muallim unuttuğumu düşünme sakın çaktırmadan her gün bakıyorum ve nefes alıyorum...nazar değmesin sana kızlarını gördüğünde inş.geçmişi okuyarak bi tebessüm edersin...

deniz bulut senide takip ediyorum ne yaşadığını çok iyi biliyorum inş.değerin katt katt artsın ve aradığın huzur ve mutluluk ebediyen ayrılmasın unutmayın ki sizler bilmesenizde sizler için dua eden ve inşallah diyenler var Allah yanınızda hiç korkmayın.

canım ya hoşgeldın ..........nıye böle az gırıp cıkıyosun yaz sık sık...............çok sagol canım guzel temennılerın ıçın rabbım kat kat versın sanada...........nasılsın ıyı bak kendıne guzel yutregını hıç kırma ınş bu gunler gececk sen bana dıyosunn be de sana ....temennıler ve dualar karsılıklı yurekler aynı.............hz ayse valıdemız bı sıkıntısı old sonra şöle dermış....rabbım aldıklarından daha hayırlısını ver .............ınş rabbım daha hayırlısını ve ıyısını versın canım..............cok opt......rabbım ınş bekletmesın ınş mutluluk bu yıl kapını calar

giriyorum el-muallimde bu bölümlere arada bakıyorum insanların umutları ve hüzünleri beni üzüyor tuhaf ama öle...

insan olduğumuz için nasıl mutluluk geldiğinde kat kat hazzı yaşıyorsak acılarlada olgunlaşıyor ders alıyoruz bu ikilemin sonucunda umutları kaybetmemek en büyük azim oluyor bende öyleyim ve hiç bi zaman kaybetmicem nefes aldığım sürece !!! vakitsiz horoz ötmezmiş benimde vaktim var demekki geç olsunda hiç gelmemesinden iiyidir die düşünüyorum ne gelirse hayırlısı gelsin yapacak fazla bişeyimiz yok bekleyip göreceğiz...kısmet...

ensendeyim haberin olsun

Canim kardesim benim ne guzelya agzindan bal akiyor ne guzel yazmissin inseallah bizimde ikizimiz olur RABBIM BUYUK BANA LABARASKOPI YAPILDI TEMIZ CIKTI HSK YAPILDI ODA TEMIZ CIKTI NEDEN TUTUNUMAMIYOR BIZDE BIR COZUM BULAMADIK mafoldumben demekki vakti zamani var RABBIM INSEALLAH yavrularini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ne kadar guzel bir duygudur rabbim inseallah o sevinci bizede yasatir ve butun olmayanlara tattirsin aminnn evet canim cok sabrettim ama sabrimin karsiligini alacam inseallahh esim bu sabah cok guzel ruya gormus tabiki ruyayla amel olmaz ama sanki bir isaret gibime geldi ARTIK KENDIMI RABBIME TESLIM ETTIM MEVLA BAKALIM NE EYLER EYLERSE GUZEL EYLERopuyorumnanaktan

Denizcimmmmmmmmmmmmm..ne guzel haber ya cok sevindim bugun hem uzucu hemde sevindirici haber aldim inseallah degerlerin dahada yukselecek inseallahhhh bu hamisler kervanina bende katilirim denizcim aklim sende kaldi inan bugun anca girebildim su anda saat burda 00.45 rabbim yardimcin olsun canim namazlarimda hep dua ediyorum sizde bizim icin edin inseallahhh sizleri boyle gordukce dahada umutlu dahada kuvvetleniyorum sanki kendim kalmis gibi mutlu oluyorum canim kardeslerim iyiki varsinizzzzzzzz sizleri cokkkkk seviyorummm:CüvCüv::hulya:

Bugun cok uzgunum arkadaslar en yakin arkadasimin esinin ölum haberini alinca sok olduk ardasamin halini gorunce cokkk uzuldum bugun cokkk dua ettim rabbim bizlere saglik versin ALLAHIM ESLERIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN INSEALLAH COK ACI BIR DURUM YARABBIM HERSEYIN HAYIRLISINI ISTIYORUZZZZZ MEVLAM BIZLERE ESLERIMIZ VE YAVRULARIMIZLA HAYIRLI UZUN OMUR VER ALLAHIMMMM AMINNNNN:teselli:

amin canım....aslında hepimizin gideceği yer orası nilcim... RABBıM imanla göçmeyi nasip etsin...canım arkadaşınada başsaglığı diliyorum..RABBıM mekanını cennet etsin..bende bundan 1 sene evvel en yakın arkadaşımın kocasını ölüm haberini almıştım ..arkaşımla birlikte hepimiz yıkılmıştık .. zamanla alıştık artık... takdir ilahi bu... arkadaşımda gitti memleketine artık..... ama uzakta olsak hep beraberiz .. canım arkadaşım o benim......................nilcim sen naptın senin tedavin nasıl gidiyor...

Günaydın arkadaşlar.....

Nil1971 başınız sağolsun canım, Allah arkadaşına sabırlar versin... ınsan eşini kaybettiğini düşününce bile kafayı yiyor, Allah yaşatmasın kimseye... Ama takdiri ılahi, elden bişey gelmiyor, Bende 2 gündür hüzünlüydüm, 21 yaşındaki kardeşimi toprağın altına koyalı dün tam 10 yıl oldu... Allah sabırını veriyor, bi şekilde yaşıyorsun işte....

herekese gunaydın.................serıfecımmmmmmm hep ensemde yanımda ol ..............sen de hep aklımdasın ...............hep dua edıyorum dualarımda ..............haklısın herseyın bı zamanı var ınşşşşşş gelecek o zaman ınş....................
nılcım ınş olucak sabrın cok guzel..................bundan yedı yıl once hacca gıttıgımde baktık bı adam bı bebegı yukarı kaldırdı ve aglayarak bı benım kızım dedı yırmı ıkı sene sonra rabbım verdı bıze dedı.........bebekle hacca gelmek zordur umre kolaydırda..............sozum vardı rabbıme dedı getırdım onu buraya daha mınıcıktı...............umut cok guzel bısey taboı bız kullar sabırsızım cevre ınsanlar kolay degıl bazen ama ınş herkesın bı ımthanı var bu dunyada ınş bu umt basarırız ve basaracaksınız guzel dostlar...........................
gokce bensu senay toıoprak denız herkese gunaydın...........rabbım eslerımızı ayırmasın bızden ..............
ben annemı babamı ve cok sevd aneanemı ve sonra erken dogumla bebegımı kaybettım cok zor bu acı ve en yakın lıse ve unuver arkadaslarımı kaybettım...............rabbım ebedı alenmde kavustursun bızı ınş......................daha buyuk dertler vermesın ınşşşşşşşşşşşşşş

kızlar buttery ne yaptı ya dun aklımdaydı ..................ya ınş sevınmıştırde o sevıncle unutmuştur yazmaya..............canım ınş guzel olur sonucu

kızlar mrb nasılsınız
muallimim saol cnım rabbim kimsenin eşini çocuklarını ailesini ayırmasın inş allah hayırlarla karşılaştırsın hepimizi

canım sağol. arkadaşına çok üzüldüm. başınız sağolsun. ateş düştüğü yeri kayar. umarım allah sabrını da verir. çok büyük bir acı.

kızlar bu arada kızacaksınız ama bugün kalktığımdan beri az olan göğüs ağrım daha da azaldı hemen hemen bitti ve hep arada gelen kasık ve bel ağrım da geçti.akıntı da yok. hiçbirşey yok. yani belirti hiç olmasaydı anlardım ama olanların gitmesi normal değil. paranoya yapıyorsun dur bekle diyorum ama içindeki ses de diyor ki eminim bitti bu iş geçen seferki gibi. canım çok sıkkın. belirti olmaması tamam ama olanların yine gitmesi beni yıktı.isyan ediyorum bir yandan ama biliyorum her şerde bir hayır vardır. mafoldumbengörücez elbet hayır nerede:çok üzgünüm:

bı arkadas vardı tum belırtılerım yok oldu demıştı ve hamıle.............kafayı takma ya ...........ınş yarın test yap ınş yukselecek degerın

bı arkadas vardı tum belırtılerım yok oldu demıştı ve hamıle.............kafayı takma ya ...........ınş yarın test yap ınş yukselecek degerın

canım el muallimcim herşeye cevap buluyorsun yaaa opuyorumnanaktan ama adet öncesi göğsümüz ağrır ağrı geçer ve o gün adet oluruz ya. geçen kimyasalda da öyle oldu. bana belirti geçip hamile olmak mucize gibi değil de gerçekten mucize gibi gelyor. yarın değer yükselirse ben de 2. mucize olurum laelaelaelaelaedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…