Tp Bebek ve Akupunktur

kıs senay gebertırım kıs senı ben surda 10 kılo aldım ya aldıgın kılo ne kız nerde bebekler ya......................benım karnımda cokkk buyudu bak gobuşu cek yolla bende cekcem ay bıde gobuşlerı cekelım demı yanı

ben zaten 7.5 kilo aldım şenay benim 11 haftadan beri göbeklerim belli şuanad 18 haftalığım ve hamile pantolonu ve esofmanından başka yada büyük esofmanlar giyebiliyorum anca :) durun bakalım bi tane fotograf eklim

bebgem hoşgeldın aku sart degıl canım ama bız burdakı hamışler en son akuyu deneyelım dedık ve hamışız faydası var yanı kolay gelsın canım sanada

el muallim

sendemi tüp bebek yaptırdın canım peki akupunkturdamı yaptırdın

ya kızlar ben ilk tedavimi kasımda başlatıcam iki aşılama negatif olunca yıkıldım adeta dinlenmedeyim ama akupunktur şansı artırıyormuu

bu arada denizi okuyunca sizi unuttum kızlar mrb nasılsınız bakalım güzel bi hafta sonu geçirirsiniz inşş
muallimim inş canım yaa rabbim büyük bakalım hayırlısı ile bizlerede nasip olur inşş denizimin de inş değerin katlanır rabbim yüzünü güldürür onun inşş

popo dümdüz çıkmış ama tamamen altımdaki o şeyin bana dar gelmesinden :) ama da aldım kiloyu ğpek belli etmiyom burda 12 haftalıkken sanırım 13 te olabilir

ınşşşşşşşşşş gokçe ınşşşşşşşşşşşşşş
bebegem mıkro hepımızınkı.....zaten asılama genelde zaman kaybı.....tedavıden bı ay once baslamak ıyı oluyo akuya.....fıyatlar degışıyo ben normal bı klınıge gııtım hsaftada bıgun 40 verdım ama memorıl alman has gıbı yerlerde var aku arastır canım kasıma bısey yok

fıstıksın gulen ben ıkı katın olmuşum garıııı.............ınş doğumdan sonra kızların pesınde maraton yaparken verecemmmm

kıs ne diyosun benimle hamile olanlaırn cogunun göbeği armut gibi , şimdi 18 haftalığım daha fazla var ama seviyorum ben hiç şikayetci değilim , reism bu şimdik fotograf makinem yok çekilmem lazım hatıraa :)
ben diyorum umarım dr bunun göbekmi bebekmi oldunu anlamıyordur :) yemiş yemiş çıkarmmaış demiyodur herhalde :)
gülsümm valla öylee tabii verirsin eşim diyor ki ben hayatım boyunca 53 gecmeyen ben tartıda ilk 60 gördüğümde şok oldm ama boyum uzun oldundan belli deiil

şaka bı yana yetrkı saglıkla gelsınler verırız ınş .............onları besleyelım faydalı yıyelım ınşşşş gelsınler kucamıza

normal seyredıyoo gecen hafta 19 un sonunda bırı 280 ıkısı 250 gr dı...............dr ıyı dıyo ınş saglıklı ols buyuyozzz.............bundan sonra zaten hızlı buyuyolar.....alttakı usttekını tekmelıyoo renklıde gorduk baya bacak kaldırıp vuruyoo usttekı zavallım sırtını donmuş sesı cıkmıyo bı baktık elı kahasında duşunur gıbı ya cok ılgınç ınş renklıde gıorecenız sızde tetanoz vurulmıcam ben cok gerek gormedı dr ......ıkı haft sonra seker yuklemncek

Gülencim göbüşün çok güzel, maşallah nazarlar değmesin... Eeee nerde o aldım dediğin kilolar, srf göbek, muallimin dediği gibi hala fıstıksın....
Benimde şimdilik sadece göbüş ama ilerleyen zamanlarda vucudun geneli kilo alacak dimi? Aslında bi diyetisyene başlarım, dengeli kilo alırım haftalık yağ-kas oranımı ölçtürürüm filan diyordum tedaviye başladığımda, ama şuan diyetisyene gitmeye enerjim yok, ve oraya vereceğim parayla bir eksiğimi kapatırım diyorum...
Bu arada muallimcim işteyken yazıyordum internet kesildi, Köye taşındığımızda mutlaka beklerim valla... Heleki yazın annemlerin bahçesi çok güzel oluyor... Buluşmayı bizim köyde yaparız artık bebişlere, olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…