- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.721
canım ya...................ınş ıyı olucak ınş.........sabrını katkat versın rabbım............sen sımdı yurtdışındamısın nerdesın tedavı ıçın ıst mı gelıcen nerde kalıcan..............evet zor baska yerde kalmak ne olursa ols kendı evı ınsanın ama ınş azcık da sabret ................rabbım yar ve yard ols...........cok zor tedavıler ınsanı yıpratuıyo..............rahatcacık hamılş olanlaruıı kıskanmışımdır............bunada cok şukur .............canım uzme kendını sakın tedavıye baslıyosun cok rahat olmaya calış ınşşşşşşşşşş
Canım nil, Allah sabırlar versin inşallah..... Ama sen inan öncelikle, tabiiki bu kadar olumsuzluktan sonra ister istemez böyle düşünüyorsun.... Ama inşallah bu defa Allah istediğini verecek canım, bol bol dua, elimizden başka bişey gelmez....
demedım mııııııııııııııı.................pıs kız uzdun hem bızı hem bebışı................ay cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi::lepi::lepi:Şenizalkisalkisalkis
tebrik ederim deniz... çok sevindim... Allah tamamına erdirsin inşalalh... :Saruboceq:
kızlar hepinizin cuması mübarek olsun....dualarımız rabbim katında kabul olsun....
deniz bulutcuğum bak sana o kadar söylediler üzülme hamilesin diye demekki bazen söz dinlemek gerekiyor.... rabbim tamamına erdirsin....hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasip etsin...cümlemize...
kız sen deniz bulut ben sadece bulut inşallah bu bulutlar banada uğurlu gelirde 40 mız karışır beraber yaşadıklarımızı anlatırız...tüm evlat isteyen herkeslere nasip olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?