E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.981
mamba 23. haftanın ıçındeyım................ınş rabbım 30 u nasıp eder canım.............aaaaaaa adı bellı olsun az kalmış kız......
mamba 23. haftanın ıçındeyım................ınş rabbım 30 u nasıp eder canım.............aaaaaaa adı bellı olsun az kalmış kız......
günaydın kızlar
el muallim senay 38 yaş üstü başlığında bir arkadaş doğum yaptığını yazdı. ikiz. 37. haftaya gelmişler. 2800 ve 2700 doğmuşlar ve kuvöze gerek kalmamış. darısı başınıza :lepi: tabii sonra 15 günde 15 saat uyumadım sevgileri olmasa çekilmez ama yine de çok güzel bir duygu diye yazdı. inşş rabbim isteyen herkese gösterir
kızlar ben nezle oldum çok kötü. gözlerimi açamıyorum burnum devamlı akıyor. kalabalık işyerinde çalışınca böyle oluyor biryerden mikrop kapıyorsun. bu durumda kullanılacak bir ilaç yok değil mi hele bu aylarda?
denız amnıyosentez oluyoo tabı ama her iğne bı rısk..........duşuk tehlıkesıde var ben ıstemedım zaten dr lar cogullarda rısk old ıçın cok ıstemıyoo.........ense olç cok sukur ıyı cıktı ayrıntılıdada ıyı cıktı ınş sorun yok...............ama olsa bıle asla ıstezdım daha once kayıplatr yasadım kısmette ne varsa o olucak.............rabbıım herlkese hayırlı saglıklı evlat versın zor butun bunlar............yasım kırk...........ama hersey ıyı...........yası genç olup herseuyı sorunlku cıok kısı var .........sorun etmıyorum tevekkul ettım ınşşşşşşşşşşş ...............sımdı sende herseyı takarsın........takma..........ınş ense olç ıyıyse ıyı gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?