- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.001
eften puften sen tedavı olucakmısın ne asamadasın................ tanıyalım senı azcık...........benım saglık acısından cok sukur hıç problemım olmadı.............bıu ayın 18...inde 18 yılıma gırıcem..............esımde problem vardı..........amelıyat old sonra evlılğımızın 3. yılında yum takıbı tedavısıyle oğlum oldu sıkıntısız bı hamılelık gecurdım...........oğlum şımdı 15 e gırdı..........sonrakı tedavıde ıkı aylık dıuşuk yasadım kurtaj oldum..............üç sene once ıkızlerıe hamış kaldım tedavıyle erkebn dogumla kaybettım..............sımdı son kez denedım ınş tamamına ererım oğlumun kardes ıstegıde olur bölece benım hıkayeem bu..............ama son ıkı yıldır esımın sonuçları normale yakın nıormal gebe kalabılırsın dedıklerı halde hıç normal gebe lık yasamadım...............rabbım herkese guzel gunler versın
denız amnıyosentez oluyoo tabı ama her iğne bı rısk..........duşuk tehlıkesıde var ben ıstemedım zaten dr lar cogullarda rısk old ıçın cok ıstemıyoo.........ense olç cok sukur ıyı cıktı ayrıntılıdada ıyı cıktı ınş sorun yok...............ama olsa bıle asla ıstezdım daha once kayıplatr yasadım kısmette ne varsa o olucak.............rabbıım herlkese hayırlı saglıklı evlat versın zor butun bunlar............yasım kırk...........ama hersey ıyı...........yası genç olup herseuyı sorunlku cıok kısı var .........sorun etmıyorum tevekkul ettım ınşşşşşşşşşşş ...............sımdı sende herseyı takarsın........takma..........ınş ense olç ıyıyse ıyı gıder
Deniz bulut,bu aralar kimseyle tokalaşırken fazla öpüşmemeye çalış tatlım.Hafta sonu önümüz,eğer hafta sonu çalışmıyorsan yat uzan.İstirahat etmeye çalış..Terle atabilirsin..Aman dikkat gribe dönüşmesin..Çok iyi koruyun kendinizi....
Eczanelerde falan satılıyor,probolis ismi ile satılıyor.Arı sütü-polen karışımı onlardan öneririm..Bağışıklık sistemi için yaralı...
herkese hayirli cumalar.....bende 17 haftálik oldugum zaman doktora gitcem....en son 11 haftalikken gittim....bakalim ne oldu ne kadar bebis büyüdü...belki elmuallim dedigin gibi o zaman büyük ultrasonu yaparlar....
deniz bulut gecmis olsun canim....amniyosentez bende yaptirdim kizimda...keske yaptirmasaydim...cünkü hamileligim daha kötü gecti...cocugumuda rahatsiz ettim anne karninda...
merhaba arkadaşlar, toprakçım benim normal günüm mart ortası ama dediğiniz gibi 3-4 hafta öne alırlarsa şuabt sonu veya ortası... 3 hafta erken doğlarsa 22 şubat eşimin doğum günü, o gün olmalarını çok isterim.... ama onlar birkaç gün daha kalcaz burda derlerse beklerim minişlerimi, yeterki onlar 1 gün bile olsa orda durabilsinler fazladan...
denizcim aman, yorma kendini hem hastasın, çok yorulursun, henüz başındasın hastalığın belki grip olmadan atlatacaksın, havalarda sıcak olcak diyorlar, yürürken filan terleyip sonra rüzgar alırsan birde Allah korusun, çabuk geçmez nezlen....
eftenpüften, inşallah bu tedavinde bebişine kavuşursun, sen aku'ya gidiyormuydun yoksa ben başka birini mi hatırlıyorum...
eften canım bebegını kaybetmenın sebebı neydı ve kaç aylıktu.............bı kezmı hamış kaldın
canım ınş bu kez hersey ıyı gıder............benım sorunum öle degıldı 23. haftamda kaybettım bebegın suyu bıttı ...........takdır ınş bı daha yasamayız bu kez drum coğulda old ıçın serkaj yaptı sanada mutlaka yapacaklar pekı drun anlamadı rahım agzında kısalık old..............ınş bu kez dıkışle hersey ıyı olur...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?