Tp Bebek ve Akupunktur

denizcim serkajı sormamam konusunda haklısın, biraz rahat davrandım, ama bu doktoruma fazla güvenmemden de kaynaklanıyor olmalı... benim için en iyisini yapacağını biliyorum, sıradan bir doktor değil sonuçta, sanırım hastalarının büyük çoğunluğu tedaviyle hamile kalmışlar ve muhtemelen çoğullarda fazladır.. aslında çok rahat biri değilim, biraz pipirikli bile sayılabilirim(senin kadar değil:1rolleyes:) ama gereğinden fazla dışarı yansıtmıyotum sanırım... sonra hekes panik oluyor, annemi uyku tutmuyor, üzülüyor, günde birkaç defa arıyor, eşim üzülüyor... Allah yardımcımız inşallah canım.....

senay cok kafaya takma..............onemlı olsa dr solerdı sadece aklında kalsın..............o kadarr....ınş tamamına erecez............ınşşş

kızlar mrb bengeldim dün hem ablamı gördüm oturduk onla gezdik felan stres attım bugünde sabah dr gittim kan verdim e2 132 idi normal galiba ignelere aynen devam solda ve sagda yumoşlar görünüyo 7.7.76.5.6.7 mm likler daha bakalım inş daha çok olur ama kocişim bu seferde grip oldu onla ugraşıyom dr ilaç atmasın dedi dogal yollarla geçirmesini saglyıcıcaz bakalım inş erken geçer off offff stresli olcak bu tedavi üzüldük ama napalım önce ben grip oldum sonra o oldu inş sonu hayırlı olur ne diyim herşey allah tan o isterse olurrr
kız muallimim sen iste yeterki hem ikiz olursa artık birini gökce birini özge bırakırım bu sene kız sene sankimm ama olmazsada elbet bebek verir rabbim o zaman bırakırım bende hayırlısı ee sen nasılsın canım
kızlar sizler napıyonuz senay .. toprak. bensu.. blesu. zümmin.. eftenpüften ..serapcım.denizcim unuttugum varsa affola

gokçe valla guzel oldu ozge gokçe....................ınşşşşşşşşşşşş hayırlı ols ınş yumoşlar kocaman olur bebışın gelır yada bebışlerın..............hersey guzel gıder umarım............serapıy yok nerelede................

gökçecim merhaba, yumoşların büyümüşler maşallah... büyüsünlerde annesine güzel güzel bebişler olsunlar inşallah.....

evet seraptan net haber alamadık, yumoşları ne alemde acaba.... yumurta takibi dönemi gerçekten yoğun geçiyor, fırsat bulamıyor sanırım... o iyi olsun yeter.....

elmuallim misafirlerimi yeni yolcu ettik memlekete...ohh rahatladım valllaaaa...yarında güzel bir temizlik yapacam...............................gökçecim canım benimde başım bayağı kalabalıktı...ohh sende ne güzel başlamıssın ..darısı benim başıma inşalllaahhhhhhhh............bu gidişle akuya dahi başlayamayacam herhalde mafoldumben...memleketten misafir eksik olmuyoki...offfffff bide kaynanalar gelecekmiş ..................kıss deniz küstürdün elmuallimi kendine ..kaydirigubbakcemile3....ama 3gün bir şey değil..gelir geçer.....kıslar hepinizi öpüyorum...mcuk...hayırlı geceler...

güzel oldu demi ay gerçekten de içim ısındı isimlere ama bakalım rabbim nasip ederse inş bırakırım çarşamba tekrar kontrole gitcem hayırlısı inş büyürler sen nasılsın bakimm evet yaa serap ortalarda yok naptı acaba yumoşlar nasıl haber etmedi inş iidir
gökçecim merhaba, yumoşların büyümüşler maşallah... büyüsünlerde annesine güzel güzel bebişler olsunlar inşallah.....
mrb canım he büyüdüler bakalım ama inş daha büyürler ama hayırlısı büyüsünler sonrada tutunsunlar inşşşş sen nasılsın nasıl gidiyo canım

ayy bensucum gerçekten epey misafir agrıladın bu aralar ama vardır bundada bi hayır canım akuya gitmene engel degildir ama yaa git sen yinede tedavine yavaştan başla artık canım

gokçe ınşşşşşşşşşşş ca nım ınş......................bensu yoğunsun ya...........ınş sende basla tedavıye rabbım sızede nasıp etsın...................
senay toprak ıyı bakın bebışlere.............ve d...........................
hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gökçecim cidden artık yavaşdan başlamak lazım..kasım da geliyor...offff yaaa......................kaynanaları eltime postayacam....zaman kaybetmeden memorile gidip konuşup başlamak istiyorum......inşaaaallllaaahh RABBBıM bu yolda uğraşan kimsenin emeğini boşa çıkarmaz....çarşambaya randevu alırsam dr.semra hocayla herşeyi konuşup akuyada başlarım artık..:dance:..........................gökçecim sen hangi hastanede başladın tedavine......

ben geldim arkadaslar....iki günden beri kendimi iyi hissetmiyom...sanki icimde bi bosluk var...bebisi hissedemiyorum...tepmiyor....annem yorgunluktan dedi....ama kafama cok taktim ya...

canım eger tedavin başlamazsa bundada bi hayır vardır dee ve kendini strese sokma canım ama başlarsanda inş herşey güzel gider canım inşş hayırlısı ile rabbim bizlerede nasip eyler bebe sahibi olmayı canım ben elazığ a gidiyorum ufuk jinofertil tüp bebek merkezine canım diger şehirlerden bile geliyolar buraya dr um memorialde egitim almıi diger şehirlerede transfer yapmaya gidiyo ama bakalım inş rabbim vesile kılar orayı da melegim bize gelir canım sende sıkma canını bi şekilde kaynanatörü gönderirsin inşkaydirigubbakcemile3

zümmincim geçmiş olsun canım yaa hem korkma hemen senin bebegin daha küçük hergün belirtisi oluyomu bilmiyorum ama inş herşey yolundadır rabbim korusun inş sizi inşş cnım sıkma canını eger daha kötü hissedersen git dr canım

aman canım sen bana bakma. ben fazla takıntılıyım. az uyanık olmak iyi ama fazlası da insanı çok yoruyor ve zararın kendine oluyor. sen böyle devam et. bu arada kızları fazla mıncıklama kaydirigubbakcemile3

he küstürdüm. iyi dayandı yine delikafadulden sen de boşver misafirleri canım akuna git. bir de tüp tedavinde de tranfserden önce bile misafir almamaya bak. insan zaten stresli oluyor bir de misafirle uğraşılmaz.

ben geldim arkadaslar....iki günden beri kendimi iyi hissetmiyom...sanki icimde bi bosluk var...bebisi hissedemiyorum...tepmiyor....annem yorgunluktan dedi....ama kafama cok taktim ya...
canım ben bilmem tabii ama daha çok küçük yeni hareketlerini hissediyorsun öyle her dakika oynamaz herhalde. yine de böyle devam ederse acil vs bir randevu alıverirsin için rahatlar.

el muallim 2. gün bitti 1 gün kaldı geriye hadi bakalım ha gayret ceza bitiyor :hulya:
iyi geceler kızlar a.s.

iyi geceler arkadaşlar,
ben yine bu akiam erkenden uyumuşum, şimdi gece kuşu gibi ayaktayım.... süt ısıtıp içeyim uyuku yapar belki....
gökçecim ben iyiyim canım, bebişlerimde iyi çok şükür,sizlerin güzel haberlerini aldıkça daha iyi oluyoruz....
bensunaz, inş. en kısa zamanda başlarsın tedavine canım.. herşeyin hayırlısı ama böyle başlıycam diye beklemekte stresli.. bizde bu tedavimize başlarken şubat diye niyetlenmiştik, önce iş nedeniyle sonra ananemin hastalığı ve vefatı haziranda başlayabildik ve ben o dönemde çok gerildim. ama çok şükür aku. ile atlattım hepsini. aku.yu mutlaka değerlendir canım. mutlaka çok yararını görceksin...

denizcim cezanın yarın son günü dimi... salı sabahı barışırsınız... bende elimden geldiğimce mıncıklamamaya sadece sevmeye çalışıyorum kızçelerimi, 4,5 ay daha dayancaz mıncıklama için napalım....

herkese Allah Rahatlık versin.. iyi uykular....

gunaydın kızlar.......................zummın takma sakın..........sana öle gelıyo bende aynı duyguyu yasadım o haftalar..................oluyoo yanı...............zaten hareketler netleşmıyo o haftalar.........meraklanma....................

zümim daha bizimki yeni yeni tekiyor beni seninki daha küçük canım ama sıkıntıdaysan dr git

arkadaşlar hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.... kızlar başka bir topikte bir arkadaşımız için 41 meryem suresi okuyorlar... bilmiyorum yanlış yapıyorum ama biliyorumki beni sizlerden başkası anlamıyor...

sizlerden benim için 41 meryem suresi ve 41 fetih suresi okurmusunuz....benim adıma niyetlenip benim için dua edermisiniz.inanıyorumki dua her çaresiz kapıyı açar...

biliyorum çok şeymi istiyorum...ama ne yapayım sizler benim dostlarım arkadaşlarımsınız her nekadar birbirimizi görmesekte hisse diyoruz yaşadıklarımızı...

hadin kızlar herkes azar azar alsa o kadar zor olmaz herhalde...
RABBıM SıZLERDEN RAZI OLSUN...GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN TÜM GÜZELLıKLERı SıZLERE NASıP ETSıN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…