- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.061
arkadaşlar hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.... kızlar başka bir topikte bir arkadaşımız için 41 meryem suresi okuyorlar... bilmiyorum yanlış yapıyorum ama biliyorumki beni sizlerden başkası anlamıyor...
sizlerden benim için 41 meryem suresi ve 41 fetih suresi okurmusunuz....benim adıma niyetlenip benim için dua edermisiniz.inanıyorumki dua her çaresiz kapıyı açar...
biliyorum çok şeymi istiyorum...ama ne yapayım sizler benim dostlarım arkadaşlarımsınız her nekadar birbirimizi görmesekte hisse diyoruz yaşadıklarımızı...
hadin kızlar herkes azar azar alsa o kadar zor olmaz herhalde...
RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN...GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ SİZLERE NASİP ETSİN...
Nilcim çok geçmiş olsun.Benim de hamilelik takibim memorial da yapılıyor, doktorum asena hanım.28 Ekimde hastanede olacağım belki görüşürüz...
Bulutçum ben de inşallah 1 fetih 1 meryem suresi okurum...Ancak bir şartım var , kendini bu kadar üzmekten vazgeçeceksin sen de...Rabbim hepimize evlat verecek inşallah sadece biraz vaktimiz var...Çok öptüm seni...
TOPRAKCIM COK SEVINDIM inseallah gorusuruz ya ben nasil tanicam seni ya kusura bakmayin bras turkcem iyi degil asena sanirim yeni galiba orda benim dr semra hanimdi a.s.
KIZLAR ŞUANDA;
meryem suresi fetih suresi
muallim 1 1
nil 5 5
toprak1 1
oldu geriye 34 meryem suresi 34 fetih suresi kaldı. bu arada kızlar adım ÜMMÜHAN[/QUOTE
CANLARIM diğer temmuz topiğindede açtım duayı belki dedim burda tamamlayamayız sureleri ordaki arkadaşlardanda rica ettim. hepiniz sağolun.ben takip edip kalan sure sayıları sizlere söyleyeceğin belki daha okumak istersiniz.vereliniortakvereliniortak
canım nıl..................bu tur duaların bu tur sekılde okunması sahıh kaynaklarda yok o yuzden cok kafayı takmamanızı tavsıye edrım onemlı olan okunması içtenlıktır.............herseyı sayıya ve kurala baglayan fıkırlrler doğru degıl.........ınş içten yurekten okyup dua etmek tevekkul etmek ınanmak ...................ınş bıuu kez gulersın...............umudunu kaybetmre...........turkıyede karsıyamı yanı avr yakasınamı gelıcen...........ınş hamış kalda seneye yaza buluşalım
KIZLAR ŞUANDA;
meryem suresi fetih suresi
muallim 1 1
nil 5 5
toprak1 1
oldu geriye 34 meryem suresi 34 fetih suresi kaldı. bu arada kızlar adım ÜMMÜHAN[/QUOTE
CANLARIM diğer temmuz topiğindede açtım duayı belki dedim burda tamamlayamayız sureleri ordaki arkadaşlardanda rica ettim. hepiniz sağolun.ben takip edip kalan sure sayıları sizlere söyleyeceğin belki daha okumak istersiniz.vereliniortakvereliniortak
VAKTIM OLURSA TABIKI SEVE SECE CANIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSEALLAHHHHH BIZEDE DUA BEKLERIMvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?