- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.021
kız şenay maşallah ne rahatsın. insan ikiz bekler de serkaj falan sormaz mı? ay benim tam zıttım. ben olacaktım ki her seferinde liste ile giderdim.delikafaduldenbu arada ikisinin de kız olması şahane olmuş. çok yakın 2 arkadaş olarak büyüyecekler. harika kaydirigubbakcemile5bu arada, büyük ultrasonumuz gelecek ay, yaptırıp götürcez... ama rahim ağzını sormadım ya, bir ara aklımdaydı, unutmuşum resmen.. aslında ne çok soru hazırlıyorum, yazılı liste yapcam bi daha...
midemi sorcaktım mesela, ne kullanabilirim arada hafif te olsa ağrıdığında veya gaz tipi bişeyler olduğunda diye, yengeme renie mi neydi çiğneme hapları varya onlardan vermiş dr'u. talcid filanda olabilir, bazen ihtiyaç hissediyorum, neyse bi dahaki sefere yazarım unutmam...
Kızlar merhaba.Bugün koçişle gezdik akşamda annemlere gittik daha yeni geldik...Ben nezle olmuşum halsizliğim var bu nedenle...Şenaycım kızlarımız geliyormuş gözün aydın...Denizcim moralini bozma zira bizim tüp bebek olduğu için gelişimleri ilk zamanlar daha geri oluyor, sonradan haftasını yakalıyor.Benim merkez bebeğin haftasını hesaplarken transfer tarihinden 2 hafta çıkartıp daha sonra bir şeyler yapıp söylüyordu , o yüzden bir şeylerin net görülmemesi çok normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?