- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.241
nerde yapcan tedaviyi nil?
Kizlar selam ben geldim.Nasilsiniz ne guzel bebisler kipir kipir inseallah bizde tadariz.
O duyguyu bende hastaneden ciktim. Sukur biraz kanamam ve sancim var.ALLAHIM IZNIYLE hersey yoluna girecek.Esim biletleri almis iki hafta icinde duzelirim inseallah.
Bir sorun yasamazda baslariz artik BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM DUAYLA VEDE DUANIZLA
Zümmincim istanbulda ALLAH NASIP EDERSE bunca guclugun arkasinda hayir vardir diyorum.Yeni hastaneden geldim.Ameliat oldum BARTHONEL kisti vardi.
Onu aldirdim ayin 31 ucuyorumbilmiyorum ama baya bir orkum var.ICIMDEN siyrilamadigim bir korkuakannehir kendimce normal diyorum.
Ama hayirlisi ALLAHTAN ALLAH KERIM BENIM benim 7. migro olacak hicmi hic tutmadi.inseallah bu sefer olur.yumurta rezervim cok az 3 veya 4 oluyor.
Mevlam hayirlisiyla sizlerede bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin AMINNN
Zümmincim istanbulda ALLAH NASIP EDERSE bunca guclugun arkasinda hayir vardir diyorum.Yeni hastaneden geldim.Ameliat oldum BARTHONEL kisti vardi.
Onu aldirdim ayin 31 ucuyorumbilmiyorum ama baya bir orkum var.ICIMDEN siyrilamadigim bir korkuakannehir kendimce normal diyorum.
Ama hayirlisi ALLAHTAN ALLAH KERIM BENIM benim 7. migro olacak hicmi hic tutmadi.inseallah bu sefer olur.yumurta rezervim cok az 3 veya 4 oluyor.
Mevlam hayirlisiyla sizlerede bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin AMINNN
günaydın arkadaşlar.... iyi haftalar herkese...
hamiş bayanlar tecrubelerinize ihtiyacım var, daha 2 gün önce konuşuyorduk ya çabuk yorulmayı filan.. günden güne değişiyor durumumuz çok ilginç.. bu sabah farkettim ki yürürken yorulmaya başlamışım, işyerime 5 dk yürüyorum sadece ama sağ kulağıma yakın bir damar pıt pıt atmaya başladı.. birde cuma sabaha karşı sağ bacağıma kramp girmişti, ağrısı hala geçmedi, zor merdiven iniyorum.. dr'a sorcam bugün kas gevşetici filan sürsem zararı olurmu diye, bu kramplar da hamileliktenmiş ve sanırım artacakmış... 2-2,5 ay daha rahat çalışırım diyordum ama belirtiler öyle demiyor, Allah yardımcımız olsun...
benn geldimm
doktora gittim bugün 13.5 kilo almışım öküzlerle yarışıyorum yani
bebekim 24 cm olmuş maşallahh .. denizde keseyide kalp atışınıda görmüşşş ohh maşallahhh.
zümimm senin acaba budamı kız bana öyle geliyor kız kaynıyor burası oğluşum byaram ediyor fink fink diyee
canım sen ikiz taşıyorsun öyle tek gebeliğe benzemez dikkatli ol. bir de izne falan daha önce çıkarsın elbet. kızlar demiş zaten ben de magnezyum veriliyor kramplar için diye biliyorum. dr birşey vermedi mi? dikkat et kızlarımıza kaydirigubbakcemile3
benn geldimm
bebekim 24 cm olmuş maşallahh .. denizde keseyide kalp atışınıda görmüşşş ohh maşallahhh.
zümimm senin acaba budamı kız bana öyle geliyor kız kaynıyor burası oğluşum byaram ediyor fink fink diyee
benn geldimm
zümmincim bravo sana, bende çok kardeş olsun istiyorum çocuklarım. bende bunları büyüteyim tekrar yapcam diyorum bana gülüyorlar. bunlar doğsun vazgeçersin diye. ama senin yaşın genç, bunlar 4-5 yaşına gelince bende 40'a gelmiş olcam....
masallah canim oglusuna....kim bilir belki senin oglusuna arkadas getiririm...hayirisi persembe günü büyük gün....bisey görcekmi doktor bakalim....
evet senayk biz evde 7 kisiydik...evlendim...cok yanliz kaldim....evde iki kisi...ama dolsun etrafim diyorum....böyle vicir vicir olsun...olsun canim....sende yaparsin biseycik olmaz....burda herkes 40 dan sonra bebis yapiyor...karyer öncelik göriyorlar....yap yap...4-5 sene sonra bidaha görüsürüz burda seninle...anlastikmi vereliniortak
inşallah zümmincim, belki denk gelir yine tedavi zamanımız... 2013-2014 bizi yine doktor yollarında... belki bu sefer aratmaz bızdıklar, kendiliğinden gelirler... öyle hikaye çok, tedaviden sonra doğal yolla hamile kalan....
problem orda ya canim....ben mecbur tüp bebek yaptirmam lazim....dogal yolla hamile kalabiliyorum ama istesi var....buda benim imtihanim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?