Tp Bebek ve Akupunktur

nerde yapcan tedaviyi nil?

Zümmincim istanbulda ALLAH NASIP EDERSE bunca guclugun arkasinda hayir vardir diyorum.Yeni hastaneden geldim.Ameliat oldum BARTHONEL kisti vardi.
Onu aldirdim ayin 31 ucuyorum bilmiyorum ama baya bir orkum var.ICIMDEN siyrilamadigim bir korkuakannehir kendimce normal diyorum.
Ama hayirlisi ALLAHTAN ALLAH KERIM BENIM benim 7. migro olacak hicmi hic tutmadi.inseallah bu sefer olur.yumurta rezervim cok az 3 veya 4 oluyor.
Mevlam hayirlisiyla sizlerede bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin AMINNN

canım geçmiş olsun, ama operasyon geçirdin sonuçta, ordaki dr'un tedaviye başlayabilirsiniz dedi mi... acele etme lütfen, biraz iyileş bence. ama en iyisini sen bilirsin...

geçmiş olsun. hayırlısı olur inşallah. 3-4 yumurta az ama 1 tane ile de hamile kalanlar oluyor inşallah kaliteli 1 tane olur. belki bu kistin falan engel oluyordu bu sefer daha iyi gider tedavin. dr başlayabilirsin dedi değil mi?

MEMORIALDE TEKRAR oradan cok memnunum yazmayi unutmusum canim.Sanirim siz yanilmiyorsam fertijindi.Ben orayi aradim dr zuhal hanimla konustum.Cok sicak geldi bana orda LENFOSIT ASISI YAPILIYORMUS BAGISIKLIK SISTEMI ICIN ONUN ICIN ARAMSTIM BAYA BIR MESAKATLI GELDI BANA kac kez gidip gelecekmisim.Baska dr lar pek kanitlanmamis dedi RABBIM OL DEYECEKTE OLACAK HAYIRLISI DUANIZI BEKLIYORUM INSEALLAH RABBIM KOLAYLIK VERSIN HEPIMIZE AMINN

herkeste o korku oliyor....bunu unutma....kim tedaviye baslarsa hep bi olumsuzlukla basliyor...bende öyle basladim...benimki bide iki kat daha zordu....saglikli embryo buluncakmi diye cok korkiyordum...bulunmasaydi hepsi bosu bosunaydi...unutma burdan o kadar tüp bebek icin türkiyeye giden varki...cünkü türkiye tüp bebek tedavisinde cok ilerledi....doktorum beni londraya belcikaya yollamak istedi....ama sen hem memleketini görcen hem tedavi olcan...hemde türbeleri ziyaret et...bol bol dua et...en güzeli kendi vataninda tedavi olmak....ben insallah bidaha türkiyede tedavimi olcam..daha 4 tane bücür daha istiyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elmualime yetiscem...söz verdim ...Allahtan hep hayirlisini sagliklisini iste...

Rabbim yardimcin olsun...bende istanbulda tedavi oldum...

benn geldimm
doktora gittim bugün 13.5 kilo almışım öküzlerle yarışıyorum yani
bebekim 24 cm olmuş maşallahh .. denizde keseyide kalp atışınıda görmüşşş ohh maşallahhh.
zümimm senin acaba budamı kız bana öyle geliyor kız kaynıyor burası oğluşum byaram ediyor fink fink diyee

canım sen ikiz taşıyorsun öyle tek gebeliğe benzemez dikkatli ol. bir de izne falan daha önce çıkarsın elbet. kızlar demiş zaten ben de magnezyum veriliyor kramplar için diye biliyorum. dr birşey vermedi mi? dikkat et kızlarımıza kaydirigubbakcemile3

zümmincim bravo sana, bende çok kardeş olsun istiyorum çocuklarım. bende bunları büyüteyim tekrar yapcam diyorum bana gülüyorlar. bunlar doğsun vazgeçersin diye. ama senin yaşın genç, bunlar 4-5 yaşına gelince bende 40'a gelmiş olcam....

maşallah oğluna büyüyor. sen sıskaydın boşver ye sonra verirsin hemen. sıskalar öyle oluyor zemuszemusinşallah darısı bana ve isteyenlere bizler de bebeklerimizin büyüdüğünü görürüz :Saruboceq:

yok doktorum bişey vermedi denizcim, sadece elevit vitamin kullanıyorum şuan. yeni doğum yapan bir arkadaş var, bugün onu aradık, o da kramplardan şikayetçiymiş... herhangi bişey kullanmamış ve sürmemiş oda, dr'u vermemiş yani. bacaklarının arasına yastık koy-yat diye tavsiyede bulundu sadece. kendi dr'umu arıycam birazdan... muayenehanesine gelmesini bekliyorum...

gülencim, maşallah oğluşuna da sana da.... oğluşun kaç gr olmuş canım... ama boydan belli, basketçi olcak oğlumuz maşallah.....

430 gr canım maşallahh , boyu uzun demedi ama ebn 1.70 eşimde 1.85 boyu zaten :)
şenay ebnimde bacaklarım agrıyor kramp girmiyor ama agrıyor böyle hareket ettiremicek kadar geceleri hatta dr sormayı unuttum aramasını bekliyorum beni not bıraktım

masallah canim oglusuna....kim bilir belki senin oglusuna arkadas getiririm...hayirisi persembe günü büyük gün....bisey görcekmi doktor bakalim....

evet senayk biz evde 7 kisiydik...evlendim...cok yanliz kaldim....evde iki kisi...ama dolsun etrafim diyorum....böyle vicir vicir olsun...olsun canim....sende yaparsin biseycik olmaz....burda herkes 40 dan sonra bebis yapiyor...karyer öncelik göriyorlar....yap yap...4-5 sene sonra bidaha görüsürüz burda seninle...anlastikmi vereliniortak

herkes ıyı .............ne guzel....................nıl ınş senınde guzel gudecek tedavın rahat ol canım rabbım yardımcın ols...........erkekımız de buyuyo...................herkesın kız burda tek erkek............kızlar bıol ................

gülencim belki normaldir, ama 24 cm bana uzun geldi birden, sen benden 10 gün öndesin, bizimkiler 13 cm filandı galiba 10 gün önce... biz 3 hafta sonra gitcez bakalım ne kadar olcaklar, tabii 2 olunca birde kız, biraz daha minik olurlar seninkinden...

canım dr'un ne diyecek merak ettim, cvp alınca yaz lütfen, kramp olurmu filan diye de sor, inşallah olmaz tabiiki.........

gülencim belki normaldir, ama 24 cm bana uzun geldi birden, sen benden 10 gün öndesin, bizimkiler 13 cm filandı galiba 10 gün önce... biz 3 hafta sonra gitcez bakalım ne kadar olcaklar, tabii 2 olunca birde kız, biraz daha minik olurlar seninkinden...

canım dr'un ne diyecek merak ettim, cvp alınca yaz lütfen, kramp olurmu filan diye de sor, inşallah olmaz tabiiki.........

inşallah zümmincim, belki denk gelir yine tedavi zamanımız... 2013-2014 bizi yine doktor yollarında... belki bu sefer aratmaz bızdıklar, kendiliğinden gelirler... öyle hikaye çok, tedaviden sonra doğal yolla hamile kalan....

problem orda ya canim....ben mecbur tüp bebek yaptirmam lazim....dogal yolla hamile kalabiliyorum ama istesi var....buda benim imtihanim....

problem orda ya canim....ben mecbur tüp bebek yaptirmam lazim....dogal yolla hamile kalabiliyorum ama istesi var....buda benim imtihanim....

Allah hayırlısını versin de geç versin, benimde zaten doğal yolla diye bir ihtimalim yok aslında.... ilaç kullanmadan adet olamayan biriyim ben, o yüzden tedavi şart....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…