- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.261
Merhaba kızlar...Nilcim çok geçmiş olsun arkadaşım,korkuları bu sefer evde bırakta gel , inşallah bu sefer Almanya ya minnoşlarınla birlikte döneceksin...Bir de şu çörek otu bal tarçın karanfil karışımından yemeye başla bence yumurta kalitesini arttırıyormuş...Tedavi boyunca stres yapma rahat ol 1 kaç seansta olsa akupunktura git...İnşallah bu sefer umuduna kavuşucaksın...Dualarımız seninle...Şenaycım ya ben çalışabildiğim kadarıyla çalışayım istiyorum , kendi işim olduğu için başında bulunmam yada evden idare etmem gerekiyor , çalışanlarıda yönlendirmem gerekiyor...
KIZLAR TRANSFERDEN SONRA BEN HEP JEL KULLANDIM IGNENIN DAHA ETKILI OLDUGUNU DUYDUM SIZCE RABBIM INSEALLAH O ASAMALARA GELIRIM turkbayragiturkbayragi:asigim::asigim:
TOPRAKCIM guzel dileklerin icin cok tesekkur...Toprak bal corek otunutarcini yapiyodumda karanfili nasil yapacam karisimin icinemi yoksa nasil olacak yazarsan sevinirim.Canim benim ne gizel yazmissin oyleeeee.Minnoslarimla donerim inseallahhhhh yaaaa ne guzel moral oldun bana bu acili gunumde Allah razi olsun canim.Rabbimde size hayirlisiyla kucaginiza almaya nasip etsin hepimize inseallah
KIZLAR TRANSFERDEN SONRA BEN HEP JEL KULLANDIM IGNENIN DAHA ETKILI OLDUGUNU DUYDUM SIZCE RABBIM INSEALLAH O ASAMALARA GELIRIM turkbayragiturkbayragi:asigim::asigim:
gunaydın kızlar.................su su ınşşşşşşşşşş amın canım....................burası hamış dolsun ınşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?