Tp Bebek ve Akupunktur

toprak olur arasıra öle..........ınsan korkuyo gercekten ama devam etmetyınce muhım degıl rahımde genışlıyoo.............ınş kızını gıorursun cok ozlenıyoo dımı..............

Muallimcim hemserimsin daaaa..Oka) canim benim ben orduluyum Samsun bize cokkkkk yakin Butun akrabalar samsunda.Fatsada dogdum istanbulda buyudum almanyada evlendim.Samsunun neresi Allah izin verirse samsuna yerlesecem ne guzel olur.GORUSURUZ SENINLE INSEALLAHHHHHH BEBISLER FALAN AYYYY:Heyecanlandim daaaa vereliniortak

samsunun ıçındeyız ...........bende samsunda dıogdum buyudum erzurumda unıv okudum ıstanbulda calıştım ve evlendım ıstanbuldayım ama yazları genelde gıdıyorummmmmmmmmm ınş bı gun bulusuruz................

Istanbulun neresinde oturuyorsun canim.ASIGIM ISTANBULA :COK SEVIYORUM :FATIHIN:SEHRI:ISTANBUL:vatanimi cok ozledim inan gozumde tutuyor helede EYYUP-EL-ENSARI Allahin izniyle bir geleyim hirsimi alacam gezecem bol bol :roflol:

Hem de nasıl özlüyorsun el muallim...Babası her gün soruyor kızına ne zaman geleceksin kızım diye...Sanırım o da çok özlüyor...Keşke bizde bazı hayvanlar gibi hemen hamile kalıp bebişlerimizi 2-3 ayda doğurabilseydik...laelaelaelaelae

gökçecim yarın toplanıyor yumoşların ...inşalllaahhh hayırlısıyla hepsi döllenir vedeeeeeeeeeee kaliteli olurlar..............inşalllaaahh sende hamişler kervanına katılırsın canım.............

toprak cok hossun valla o zaman nufus tam patlardı kız herkes bızım gıbı mı..................opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar...... nasılsınız?

gökçecim inşallah bol bol kaliteli yumoşların olur... Allah yardımcın olsun canım... öptüm....

evet ya deniz nerdesin.... bi selam ver çık... merak ediyoruz bak....

sen nasılsın muallimcim, bugün pek kimse uğramadı buraya....

deniz kaçak, toprak çalışıyor, gökçe opu.da, serap transfer olmuştur yatıyordur, inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler verir bize... nil nasıl oldu acaba, kanaması durdumu? inşallah en kısa sürede iyileşir ve tedavisine başlar hayırlısıyla...

ınş toprakcım.............burası sevınç dolar .................bebış bekleyenlerın satısı artar.....................

Hayirli gunler arkadslar inseallahhhh gökcem hayirli haberlerle gelirsin canim.Duamdasin rabbim hepimizi umdugugumuza nail etsin inseallahhh
Kizlar sukur ben iyiyim kanamam durdu ama kahve renginde akintim var oda normal diyorum birazda agrim var.Hergun ilacli suya oturuyorum iltehap olmasin diye inseallah oyle bir durum olmaz.Vallahi kendimi yogun bakima aldim kaydirigubbakcemile3 eeeeeee kolay degil
kendimi hazirliyorum.

Hayirli gunler arkadslar inseallahhhh gökcem hayirli haberlerle gelirsin canim.Duamdasin rabbim hepimizi umdugugumuza nail etsin inseallahhh
Kizlar sukur ben iyiyim kanamam durdu ama kahve renginde akintim var oda normal diyorum birazda agrim var.Hergun ilacli suya oturuyorum iltehap olmasin diye inseallah oyle bir durum olmaz.Vallahi kendimi yogun bakima aldim kaydirigubbakcemile3 eeeeeee kolay degil
kendimi hazirliyorum.:CüvCüv:

nıl cok sevındım ınşşşşşşşşş cok daha ıyı olursun canım bol acıl sifalar ınşşşşşşşşşş hazırla bedenını yavru kuşlara rabbım ınşşşşşşşşşş kıpırtılarını nasıp ets kocaman gbuşun ols benım gıbı....................

gokcede ınlşş guzel yumoşlarla gelıcek srerapyyy ınşşşşşşşşşşşş dınlenıyoo yerlesıyoooooooo bebışler ınş

Muallimcim canim benim inseallah kocaman gobisim olur.Bende zaten gobus yok
olsun biras YARABBIM ACABA O GUNLERI GORECEKMIYIM ALLAHIM BUYUKSUN NE OLUR YARADANIM ANALIK DUYGUSUNU ISTEYEN HERKESE TATTIR MEVLAM NE OLUR: AMINNNNNNNNNN:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…