- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.401
gunaydın kızlar....................ınş herkes ıyıdır................
toprak macla ılgım yok olmadığı gıbı hıç katlanamam........... merak etme bebış ols sen onunla oynucan zaten ılk zamanlaer cocuk olmayınca öle oluyo yalnız kalmasın dıyosun cocuk olunca zaten dunya degısıyo...........şımdı oglumda fenerlı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy.................sevmem amanapım beraber ızlıyolar..............oğlum aksam üçünude fenerlı gıydıtrcem sakın dedım ınat ols dıye ben besıktas gıydırcemmmmmmmmm renkler daha uyumlu samsunspor renlerı urfaspor renklerıde guzel onları gıydırrırım ona gore dedım.............napcam ben nerde fenerlı tulum gorse alır valla.......................
herkese guzel bı gun denız bebıse alıştın mı.........................
bıkac defa ınsan olumsuz sonuç alınca öle oluyo ama ınş bu kez sevıneceksın canım.............
tedavin hayırlı olsun canım, inşallha kavuşursun be defa bebişine... bende son denememde öyleydim, ama muallimin dediği gibi olumsuz sonuçlara alışıyor insan, ben akupunktura gitmiştim ona bağlıyordum durumu...test yapacağım gün bile akşam6-7 ye kadar bekledim, iş çıkışı yaptırdım... ve çok şükür pozitif... Allah hayırlısını versin canım, heyecan ve fazla ümit de insanı fazla yıpratıyor zaten....
selammm kızlar nasılsınız
inşallah hep iyi olunnnn bebeklerinizle
bugün benimde 8. günüm belirti aramayacağım diyorum sürekli gözüm ve parmaklarım gögüslerde
bazen çok dolgun oluyor bazen az arasıra kasıklarda adet olacakmış gibi bir agrı okadar
bu gün işe başladım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla ne yalan söliyimmmm
ama hala yapmadımmmm eşim de öyle inatki bana eczaneden test alıp gelmiyorr
oda sizden.
genel durumum heyecansız rahatım
bakalım hayırlısı inşallah olumlu haberler verebilirim sizlere
sevgilerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?