- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.821
kıslar daha yeni eve girdik ..hepinize hayırlı geceler..muallim 13:30 za 10 dk gecikmeli olarak hastaneye vardır..hemen yolda aradılar..işte ben memorili birde bunun için çok seviyorum ..1dk bile geciksek hemen arıyolar..çok ilgili bir hastane......muallimcim bütün eski tahlillerimi gözden geçirdik..ben öncelikle histeroskopiyi sordum..histeroskopinin gerek olmadığını söyledi..ama siz isterseniz yaparız dedi ama yinde gerek yok dedi..akupunturu dedim..onada gerek olmadığını söyledi...çünkü senin herşeyin normalse eger tutmuyosa strest için aku yapılır dedi...ama normal olmayan strestle alakası olmayan hastalara pek fazla aku tavsiye etmiolar......yinede yaptırmak istiyorum......muallim bende yumurta rezervi az....hale hanım sissiyle başlayalım dedi....adette halen göremediğimi söledim..utrasyonada girmek istemedim...zaten 5haftalık olmayınca belli olmuyomuş........muallim sence akuya başlayımmı ??? ne dersin ... birde akupuntur memorilde yokmuş...almanda varmış herhalde.....ya ben çokl kararsız kaldım valaaa.............................hale hanıma nili sordum...yurtdışından bir bayan k.k görüştüğümüz...aslında hastaları hakkında bilgi vermediklerini ama öyle bir hastası olduğunu söyledi .ama nil henüz başlamamış tedaviye....rica etsem selamımı söylermisiniz dedim.kabul etti......zaten ilk girmemde direk hemşirelere sormuştum..ama onlar isim ,soyadı diye biliriz dediler..off yaaa nihayetinde nille karşılaşamadık......neyse k.k güzel hatunları başınızı agrıtmayayım yazdıklarımla...opuyorumnanaktan..esenle kalın..
günaydın kızlar...güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah...ben bugün evdeyim işe gitmedim..izin verdim kendime..muallimcim benim bebeğim de kız..senin az kaldı sayılır. inşallah sağlıla zamanında dünyaya gelsin tüm bebekler..kızlar kilo durumlarınız nasıl..ben 4 kilo aldım şu ana kadar..19 haftalık..nasıl sizce?
kesın mı............tebrıler ............kan testı de yaptır mutlaka.....................hihoyyythihoyyyt......
tebrıkler canım ınş bu kez hersey guzel olucak..............
badem ıyı dra gıdersen zaten o kontrol altına alıcak senı..........serkajda atar.........gerekenı yapar..........ve ınş sıkıntısız gecer...............
Bu gün testi tekrarladım.Dünkünden daha belirgin çıktı..Sanırım hamileliğim kesinleşmeye başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?