- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.841
muallimmm canım ben ilk akupuntura baslamıs bulunmaktayımmm dün gittim ilk seansa girdim yaaa iğneleri görünce cok tırstım tabi zati az iğne oluyoduk ya ama olsun gideem insallah canım insallah faydasını görürrüümmm allah yardımcımız olsun haftaya ikinciye gidecem bakalım artık ama kulagıma bazı bantlar yapıstırdı onlar beni cok acıtıyo be yaf uyuyunca ama napalım onada katlanıcam yeterki iyi gelsinn
kızlar günaydın, nasılsınız görüşmeyeli?
kısıtlı da olsa takvimlere izin verilmiş.
azmettim takvimi yeniden yapmayı başardım. ohh be ne güzel oldu... yine buradan takip edebileceğiz...
size de anlatayım nasıl yapıldığını? çünkü artık sadece tickerfactory takvimleri kabul ediliyormuş. haydi görelim bebişler ne kadarlık olmuş...
http://www.tickerfactory.com/ezticke...?ticker_type=1
ana tasarımınızı bu sayfadan seçin, aşağıdan başka sayfalara da geçebilirsiniz..seçince next deyip, sonraki aşamada ayıracı seçeceksin..bendeki uğur böcüğü gibi...
onu da seçince tekrar nexte tıklayıp açılan sayfada Due Date olan yere takviminize göre doğuracağınız tarihi seçeceksiniz ve tekrar nexte tıklayacaksınız.
son sayfada kodları veriyor..orada htpp ile başlayan ve png ile biten linki kullanıcı panelinizdeki profil düzenle bölümündeki takvim bölümünün olduğu yere kopyalayacaksınız..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt.../2c8d/preg.png gibi.. Httml olan yerdekini kopyalayın.
canım, hayırlı olsun, tedaviyi ne zaman düşünüyorsun hayırlısıyla.... teadvilerde ne acılara katlandık, yüzlerce iğne yedik resmen, inşallah hamiş haberini alınca hepsini unutcaksın... heleki şuan bunları yazarken içimdeki kıpırtılar gibi sende onları hissedince, ne acılar, ne bulantılar, ne kramplar, kramp acısından ağlamalar, hiçbirini ama hiçbirini hatırlamayacaksın.... inşallah bundan sonra gözyaşların sadece mutluluktan olsun.....
senay canım ben tedaviyi allah kısmet ederse aralıkta düsünüyoruz bu benim ikinci tedavim olucak 6 ay öncesi ilk denemem olmustu tutunmadılar canım ya akuya ilk gidiyorum o kadar iğne görmeyi tahmin etmiyordum ama allahtan cok acımıyor insallah dediğin gibi hamis kalırsam o güsel duyguyu bende yasarsam saglıcakla belkide hepsini unutucam su an icinde oldugum icin tabikide zor geliyor ama bu güzel duyguların icin cok tesekkür ederim rabbim saglıcakla bebeklerini sana bagıslasın insallah o kadar garip duygu icine giriyorumki hamis kalınca acaba zormu gececek nasıl birsey diye kafam cok karısıyor insallah hamis kalırımda rabbim yardım eder canım sen aku yapmısmıydın insallah yararını görürüm allah hepinizden razı olsun ya iyiki k k var o kadar rahatlıyorumki anlatamam kıslarrr
Kocaeli tıpta mı yaptırcaksın canım ?
kocaeli tıpta akupunktura yaptırıyorum evet canım sen nerden biliyon :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?