Tp Bebek ve Akupunktur

herkese hayırlı geceler.hiç girmemiştim bu akupuntur bölümüne valla herkes buradaymış.....artık bende bakarım ne var ne yok diye.

kıslar yine ben en gecinden giriyorum.....kıslar akupuntur meselesini eşimle açıkcası kavgaya dönüştürdük...ben istiyorum .o yok diyor..ama en nihayetinde ben galip geldim .......muallim bayram sonu yaptırıyorum.hihoyyyt......................gökçecim inşallah akunun faydasını görürüm................elgiz canım sen nerde vede kaça yaptırıyosun???..............nil canım ben çarşamba geldim memorile...ögrenmiştim hale hanımdan henüz senin başlamadığını...canım inşalllah RABBıM hayırlısıyla başlamayı sana nasip eder...dualarımız senle canım...................hayırlı geceler hepinize...:enbuyukkk:..

günaydın arkadaşlar, nasılsınız....

bensunazcım, bende eşime zor kabul ettirmiştim, erkekler sanırım çok gerçekçi bulmuyorlar akupunkturu... bizde 3 yıllık evliliğimizin ilk ve tek ciddi tartışmasını yaşamıştık aku.için...

gunaydın kızlar..............nasılsınız.............bensu ınş ıyı olur canım aku en azından stresı azaltıyo............ınş ıyı gelır sanada..............

gunaydin kizlar nasilsiniz guzel anne adaylari opuyorumnanaktan

kizlar benim kocamda bi faydasi olacagina inanmiyor ama bende gitmek istiyorum burda nasil yapiliyor bilmiyorum ama umarim hersey yolunda gider hepimiz icin :Saruboceq: rdv aldim bile ben haftaya cuma ins basliyorum

kızlar esler genelde öle gercekten.........benım esım sen ıstıyosan gıt dedı sadece ben kafaya koymuştum cok ılgınç aklıma nerden geldı bılmıyorum sanırım ınternette gezıyodum bılgılerı okudum neden olmasın dedım............sayfa actım gıden varmı dıye baktım mamba cevap verdı sonra tıoprak...........ve öle gelıştı ve kararım pekıştı hersey kısmetr...........dr bıle işte dedı yanı pek sıcak bakmıyolar.................ölekı akucu sırf akuyla hamıle kalan ıkı hastam var demıştı.........erkeklere bıle yapılıyomuş ...........enazından stresım azaldı cok relaxtım arabayla bı gun eve gelıyorum akudan cıkmısım.........arkamdakı korna basıyı kızıyo ben noluyo dedım megersem öle relax olmusumkı oooooooooooo 50 ıle guıdıyorum............adam kızdı hızla gectı benı..........bende hıç tepkı yok................eve geldım guldum halıme................ben o yolları 50 ıle gelırmıyım..............
ınş kızlar eslere bakmayın bu kısmet ayrı sey...........ama denemedım dememek ıçın gıttım son kez tedavım de herseyı denıcem dedım...............rabbım ınşşşşşşş ol desın kızlar yolunuz acık yuregınız ferah ols ve ınş kocaman gobeklerınız olssssssssss ........................

KIZLARRRR BUGUN BENIM DOGUM GUNUM

YASLANDIM 24 YASIMA GIRDIM BEAA kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

canım doğum günün kutlu olsun, Allah, sevdiklerinle sağlıklı, uzun ömür versin inşallah, birde bol bol bebiş versin sana en kısa zamanda inşallah....
bu arada yaşlandım filan, bize ayıp oluyor bak... ben o yaşlarda olmak için neler vermezdim...

evet muallimcim, aku'nun faydası küçümsenemez bence, ama inanmak lazım sanırım... bende çok rahattım tüm tedavi boyunca ve hatta tedaviden sonra... hatta sizi deli etmiştim test yapacağım gün, akşam 6'da gitmiştim kan vermeye... canım deniz, şaşırmıştı benim bu rahatlığıma... acaba napıyor, inşallah toparlanmıştır biraz...

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Kaymaklım doğum günün kutlu olsun , yeni yaşını inşallah bebiklerinle kutlarsın...Biz de bugün evdeyiz kızımla

canim cok tesekkur ederim allah razi olsun ......

valla dur ozaman kendimi sansli ilan ediyorum bu yasta oldugum icin kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Kaymaklım doğum günün kutlu olsun , yeni yaşını inşallah bebiklerinle kutlarsın...Biz de bugün evdeyiz kızımla

toplu msj yazmayi ogrenmem lazim ben yaw kaydirigubbakcemile3

canim cok tesekkurler valla baya mutlu oldum ne kadar guzel bisey ya esim ve annemden sonra sizler kutladiniz dogum gunumu cok sagolun kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Deniz nasıl ? O da hamileydi değil mi ?

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................24 mu......................yaaaaaaaaaaaaaa ...............olmaadı bak buraya bundan böle 30 yas altı almıcemm.............ben 40 ne dıyon sen hava atıyooo bıde ben nıne olmusummmmmmmmmmmmmm..:çok üzgünüm:.................o zaman kız.............yasın gencmış nıye bu kadar telas edıyon kız ..................
ıyıkı dogdunnnnnnn ..........hayırlı bı omur ınşşşşşşşşşşşş...............:dance::dance:

canım bende akuya gidiyorum yeni basladım ilk seansa girdim canım ben kocaelide oturuyorum kocaeli tıpta yaptırıyorum seansı 40 ytl canım ben tedavimi ilk memorialde gördüm 5 ay önce negatif oldu ama aralıkta allah kısmet ederse tekrar oraya gidiyorum doktorum hale hanım benimde canım bende akupunkturu muallim den öğrendim :))her kes birbirine örnek oluyo ve bende inanıyorum ins iyi gelir sifa verir hepimize gerci ilk gittiğim gün o iğneleri görünce sok oldum gerci acımıyo o kadar ama biz iğnelere doktorada dedim zati az iğne yiyoduk bunlarda tam oldu dedim :)))) napalım canım elimizden geleni yapıcaz gerisi allaha kalmıs hakkımızda herseyin hayırlısı saglıcakla bizde hamis oluruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…