- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.881
KIZLARRRR BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
YASLANDIM 24 YASIMA GIRDIM BEAA kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
KIZLARRRR BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
YASLANDIM 24 YASIMA GIRDIM BEAA kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
canım doğum günün kutlu olsun, Allah, sevdiklerinle sağlıklı, uzun ömür versin inşallah, birde bol bol bebiş versin sana en kısa zamanda inşallah....
bu arada yaşlandım filan, bize ayıp oluyor bak... ben o yaşlarda olmak için neler vermezdim...
Doğum günün kutlu olsun canım,Sevdiklerinle daha nice güzel günler dilerim opuyorumnanaktana.s.
Merhaba kızlar.Nasılsınız?Kaymaklım doğum günün kutlu olsun , yeni yaşını inşallah bebiklerinle kutlarsın...Biz de bugün evdeyiz kızımla
evet muallimcim, aku'nun faydası küçümsenemez bence, ama inanmak lazım sanırım... bende çok rahattım tüm tedavi boyunca ve hatta tedaviden sonra... hatta sizi deli etmiştim test yapacağım gün, akşam 6'da gitmiştim kan vermeye... canım deniz, şaşırmıştı benim bu rahatlığıma... acaba napıyor, inşallah toparlanmıştır biraz...
Denizin bebeğinin kalbi durdu , geçn hafta kürtaj oldu.:-(
Bugün test yaptın mı badem?
kıslar yine ben en gecinden giriyorum.....kıslar akupuntur meselesini eşimle açıkcası kavgaya dönüştürdük...ben istiyorum .o yok diyor..ama en nihayetinde ben galip geldim .......muallim bayram sonu yaptırıyorum.hihoyyyt......................gökçecim inşallah akunun faydasını görürüm................elgiz canım sen nerde vede kaça yaptırıyosun???..............nil canım ben çarşamba geldim memorile...ögrenmiştim hale hanımdan henüz senin başlamadığını...canım inşalllah RABBİM hayırlısıyla başlamayı sana nasip eder...dualarımız senle canım...................hayırlı geceler hepinize...:enbuyukkk:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?