Tp Bebek ve Akupunktur

kaymaklım dogum günün kutlu olsunnnn nice yıllara insallah bir dahaki seneye bebeğinle yasını kutalrsın insallahhhhh

Arkadaşlar,bu kez dünkünden daha koyu testim..transferimin 10.günü ve adetime 3 gün var daha .heyecandan bayılabilirim,inanamıyorum :asigim::asigim::asigim:

canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Sakin ol canım.Ama böyle durumda insanın eli ayağına dolaşıyor, sevinçten ne yapacağını bilmiyor. Çok mutlu oldum canım. ınşallah herşey yolunda gider.

Arkadaşlar,bu kez dünkünden daha koyu testim..transferimin 10.günü ve adetime 3 gün var daha .heyecandan bayılabilirim,inanamıyorum :asigim::asigim::asigim:

CANIM, biz senin hamiş olduğuna inanıyoruz.... ve yarın kan testiyle kanıtlayacaksın bunu inşallah.... bu heyecanla sana zaman geçmez, yarın olmaz şimdi....

ayyyy ayyyyy ayyyyy canim ablam azicik kiskanmismi ne?????

canim benim valla kendime sasiriyorum 24 diye daha dun fransaya geldigimde 16 yasindaydim :tomato:

ablacim genc yasta anne olmak cok guzel bi duygu sadece gec kalmak istemiyorum :kedi:

beni dusunup dogum gunumu kutladigin icin cooook tesekkkur ederim ablacim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

PINKROSE ELGIZ kizlar cook tesekkurler valla hic bekliyodum ya bu kadar ilgi

valla duygulandim yaaa hepinizi coook seviyorum iyiki varsiniz canlarim benim coook sagolun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

kaymaklım daha nice senelere canım...................elgiz ben istanbulda oturuyorum....bayram sonu akuya bir başlayımda .akudan sonra düşünüyorum..canım senin negüzel seansı40 ytl.........................demek sade benimki değilmiş istemeyen..muallim ,senay şimdi ben daha bir istekle başlayacam akuya.....ya bu erkekler niye iddalaşırlarki ...şimdi ben vazgeçtiğimi desem benimki zil takıp oynar herhalde.kaydirigubbakcemile3................pink canım yumoşlar nasıl oldular ..inşalllah büyür vede kaliteli olurlar......neyse kıslar iyi geceler....

günaydın kızlar.... nasılsınız.... güzel bir hafta sonu olsun hepimize....

bu arada bensunaz'cım bende 40 tl'ye gitmiştim aku'ya, mualliminkide öyleydi.... sende bi güzel araştır, mutlaka hem fiyatı hem de kafana uygun biyer bulursun.... benim görüştüğüm biyer, seansa 100 $ istemişti, ama onlar uzun vadede hamile kalmayı hedefliyorlardı, benimde öyle bir zamanım yoktu...

herekese gunaydın..................guzel anneler ve anne adayları......................
kaymaklım kıskandım tabı yaaaaaaaa................ben daha senın yasında yenı evlenmıştım............yıllar cabuk gecıyo omur su gıbı ............rabbım omrumuzu guzel gecurmeyı nasıp etsın ınşşşşşşşşşş .................pınk nasıl gıdıyo.................bensu ınş aku hayırlı olur hakkında..........elgıız sen nasılsın............elıtu cetvelın ne oldu canım üçüzler nasıl onlar benımkılerın kardesı..............nıl ınş ıyısındır moral bozmak yoooooooook...............denız gırmıyo ya topladımı acaba kendını...................toprak senay gulen ıyı bakın bebıuşlere az kaldı sayılır...

kızlar nerdesiniz.... uyuyormusunuz.....
muallimcim kontrolün ne zamandı senin canım, kızların ne kadar büyümüş merak ediyorum...
toprakçım nerdesin canım, dün evdeydin, inşallah sıkıntıların geçmiştir dinlenince...

muallim canım cok iyiyim simdilik tedavi fazla aklım aglmiyor ama sanırım biraz gerginlikmi var ne üzerimizde iki gündür kocisle kavga ediyoruz ve ben yapmıcam diyorum icimden sonra sinirim gecincede yapıcam diyorum ay kafayı yicem hakkımızda hayırlısı olsun da galiba bende esimde bu aralar gergniz inan aku benim stresimi alıcaksa varya süper bisey olur hic kolay değil cünkü gercektenbirinci negatiften sonra hakkımızda herseyin hayırlısı inssss kızlar hepinizi cok sveiyorum iyiki varsınız allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun hava cok güsel icim kıpır kıpır oldu birden hepinisi öpmek istedimm muhahahahha ay ne olı bana yahu:)))
:laelaelaelaelaedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:

senaycım ınş haftaya bakalım bu kılo oldular mı.............eşlgız canım stresıne ıyı gelecek ınş esınle bırbırınızı uzmeyın .........ınş gelecek bebı...............bu ışler sabıur ıstıyooooooooo..............destek olun bırbırınıze.............hava guzel gezın dolasın...................sonra benım ıçın guzel bı yerde sıcak bı sutlu kayfe yudumlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…