Tp Bebek ve Akupunktur

canım benim haklısınnnn ben kocisimi cokkk seviyommm üzmicem onuuu senağlamaicerim kıs senin icin kahve de icerim portakal suyudadelikafaduldensen yeterki isteee sekerimmmm sabrın sonu selamaet insallahhhh

elmuallim....... canım sana birşey sorucam.....bir yerde histereskopini anestezi almadan yaptırdığını söylemişsin......hiçmi almadın,yoksa lokalmi oldu........benim dr.um anestezisizde olabilir,karar senin dedi.....bende ne yapacağımı bilemiyorum......

muallimcim, inş olmuşlardır... minişlerim ya..... inşallah 3'ü de birbirne benzer... kız çocuklarını süslemesi giydirmesi çok zevkli... bayağı bi cadı oluyorlar ama, o kadar da olsun dimi...

buluesu tamamen nsarkozsuz aldım denızde öle oldu sanırım sadece rahım agzını uyusturdu galıba hıssertmedınm..............rahım ıcını gıoormekte ılgınçtı..........ama genelde narkoz vererk yapıyolar...........ınş yaptır senınde gelsın bebısın............

senay senın kızlar tek yum mı cıft yum tamı..........tekse benzetrler yoksa cok benzemıcekler benımkılerde ayrı ayrı olcak ınş herkes merak edıyo kıme benzıceklernı..........esım esmer ben acıuık tenlı renklı gozluyum ınşşşşşşşşş bana benzerler dıyorum oglum zaten babaya benzıyoo bıraz................hayırlısı ınş

ya ne güzel masallah elmuallim....valla senin haftanda dogum yapmistim....minik kizim dünyaya gelmisti...cok minikti...ama parmagimi tuttu...:) cok tatliydi...87 gün kalmis...su gibi akip gecti...ne cabuk...cok seviniyorum...herkes bebisine kavuscak

elmuallim......dediğin gibi inşallah bu kez gelir bebiş......eğer narkozsuz dayanılabilirsem.... öyle yaptırmayı düşünüyorum......1 yıl içinde 3 kez narkoz aldım,yine opuda alacağım....arka arkaya narkoz almamak için sana bir sorayım dedim...........kendine ve kızlara iyi bak......

hamd olsun iyim bluesuum...sen nasilsin?....bidaha tedavi düsüniyorsun galiba....Allah insallah hayirlisini nasip etsin....ellerini bebislerle doldursun

biz 20 haftalik olduk...kaldi 20 hafta...dedigim gibi zaman cabucacik geciyor...bide kis oldumu günler kisa...gece uzun...bebis tepmelere basladi...kizim sa masallah bu aralar nazar degmesin cok iyi...domuz grip asisi yaptirdik...doktor dedi eger yakalanirsa domuz gribine kurtaramayiz...bizi baya korkuttu...cok kararsiz kaldik esimle sonunda olsun dedik....hamd olsun Rabbime ateslenmedi...burda hamileler yaptirdi asiyi...ben istemiyorum...ne yapcam bilmiyorum...Allah sonumuzu hayr etsin....7 kilo aldim...bidaki randevüm 5 gün sonra...4 hafta sonra bakalim neler degismis....dahalik kizmi erkekmi bell degil...ama varya yuvama bi hediye bi umut olarak geliyor bu bebek...Allah herkesin dualarini kabul etsin

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Bademcim sonucuna çok sevindim kardeşim , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Şenaycım daha iyiyim haftalar geçtikçe sıkıntılar artıyor galiba , olsun yeter ki sağlık olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin biz daha ne sıkıntılara katlandık onlar için...

TOPRAKÇIM, aynen öyle, tüm sıkıntılar onlar için... hayırlısıyla bi kucağımıza alsak...

ZÜMMıN'cim, inş. cinsiyetini öğrenirsin bu sefer.. yeterki sağlıklı olsun ama insan merak ediyor... kızına da maşallah... hep iyi olsun inşallah...

MUALLıM'CıM, bizimkiler % 95 ayrı yumurta ikizi dedi doktor.... ben sarışınım eşim kumral... ben ona benzesin diye, o bana benzesinler diye dua ediyor... ama çevrmdeki herkes sarışın olacaklarına %100 gözüyle bakıyor.. 3,5 ay sonra görcez bakalım...

kıslar hayırlı geceler.......senaycım sen nerde yaptırdın akuyu..seansı 40 iyi...inaşşalllaaaahhh bende başlarım hayırlısıyla..senaycım kaç seas gittin akuya...yoksa akuya başlayacagımız yerlermi belirliyor paketi....muallimcim geçmişede bakamadım sen kaç seas gittin...kıslar kaç seas gitmek lazım sizce....uzunmu !! kısamı !! yoksa tüpe başlarken mi gitmek iyi...of yaa sizlerinde başınızı agrıttım ....biran önce başlayaydım belki bu kadar strest yapmazdım.......muallim ben çok az kanamam olupta kesilmiştiya daha o günden sonra adette görmedim......bundan 4gün önce adet agrısı gibi agrım oldu ama hasta olmadım....bekliyordum açıkcası hasta olmayı...hiç böyle birşey başıma gelmedi muallim....anlamadım gitti....benimkine diyorumki gelirken eczaneden gebelik testi al..ama her gelmesinde boş geliyor.unutuyormuş.....yaaa kaynanamlarıda bırakıp çıkamıyorumki ben alıp yapıyım...vala evde esir kaldım....bir gidelerdi.....................................liyadore sen bademsin hemi......canım tebrik ederim.. darısı bizlerin başına inşallahahhhh..............neyse kıslar hepinize iyi geceler..opuyorumnanaktan...

herkese gunaydın.................guzel bı pazar ınş
bensu canım oncelıkle adet olm vaktın gectımı gectıyse mutlaka test yaptır veya dr a gıt neden böle old öğren............ben dra gıdecegım vakıt adetımın ıkıncı gunu basladım akuya transfere kadar her hafta gıttım haftada bı gun transferden bı gun oncede yaptırdım o kadar yetrlı oluyuu yanı bı ay kadar...............transferım uzun surdu besıncı gun emrb ıdı.......ınş hersey yoluna gırer adet olursın akuya basla sen ılla aetıde bekleme ............streten uzak tutar ınş senı..........ve beslenmenıde duzene koy............
herkese ıyı baksın kendıne...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…